roy1000 כתב:refael כתב:היקמן קיים??
רייס מעלים את היקמן.
היקמן מעלים את היקמן הוא שחקן חלש פשוט היה הרבה דקות על המגרש חוץ מכמה איבודים ואדישות יתר הוא לא עשה כלום, ממש ממש לא אוהב אותו עוד משנה שעברה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
רייס מעלים את היקמן.
רייס מעלים את היקמן.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:refael כתב:היקמן קיים??
רייס מעלים את היקמן.
היקמן צריך את הכדור בידיים כדי להתבטא, ולכן הוא לא רלוונטי כשרייס על הפרקט. הם לא יכולים לשחק ביחד.
החציל האצטקי כתב:רייס טוב מאוד, לא יודע מה עושה אותו "לא רכז". בינתיים הפעיל את ג'יימס יפה מאוד בפיק אנד רול, יותר טוב מכל רכז שראינו עד עכשיו.
החציל האצטקי כתב:רייס טוב מאוד, לא יודע מה עושה אותו "לא רכז". בינתיים הפעיל את ג'יימס יפה מאוד בפיק אנד רול, יותר טוב מכל רכז שראינו עד עכשיו.
סופו פשוט טנק, נשק שובר שיוויון שלא היה לנו אשתקד ועושה המון נזק. עוזר מאוד גם לריווח המשחק לקלעים (סמית' הנהנה העיקרי).
ג'יימס חייב להיות יותר אגרסיבי בקרבת הסל- עלה לדאנק! כאילו שאת הנדריקס אתה לא מכיר...
טיוס על הפנים- יש לו מקום בעיקר כ5 מחליף והוא מאוד מתאים לליגה הישראלית. פחות לרמות האלה.
כהן דווקא היה בסדר. ברור שחסר לו בטחון- ראו את זה ביידוי של האיירבול מהשלוש (דווקא הייתה זריקה טובה- וטוב היה שלקח אותה).
אינגלס מאוד נעול על הקליעה ובאמת נראה קצת בSLO-MO. מעניין אם זו חלודת הקיץ או שהוא פשוט לא שחקן של צעד ראשון.
בכללי, דייויד מנסה הרכבים שונים שחלקם גם הזויים ומלאי חסרונות. לגיטימי, בשביל זה יש משחקי אימון.
רק שבסוף אנחנו רוצים גם לנצח...
er79 כתב:leon984 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:ערוץ בתשלום, קיבינימט. נגזר עליי לראות את הקבוצה רק בתחילת היורוליג? מקווה שיהיה שידור באינטרנט
יש לך 3 ימים למצוא חבר, שיש לו את הערוץ. אני מאמין שתסתדר
זה בשבילך,אני מקווה שאתה מוכן לראות ברוסית
http://iptv.kartina.tv/get_demo/
טוב, תודה לאון, אבל נראה לי קצת סמטוחה כל העסק הזה. אחרי שתרגמתי הבנתי שאני צריך לאפשר גישה לאתר בפייסבוק שלי, וגם אין לי כוח לנסות לתפעל את זה בשפה אחרת. אם מישהו מוצא לינק ישיר ללא תוכנה או התקנה צד ג' אני אודה לו.
leon984 כתב:er79 כתב:leon984 כתב:felix_r כתב:er79 כתב:ערוץ בתשלום, קיבינימט. נגזר עליי לראות את הקבוצה רק בתחילת היורוליג? מקווה שיהיה שידור באינטרנט
יש לך 3 ימים למצוא חבר, שיש לו את הערוץ. אני מאמין שתסתדר
זה בשבילך,אני מקווה שאתה מוכן לראות ברוסית
http://iptv.kartina.tv/get_demo/
טוב, תודה לאון, אבל נראה לי קצת סמטוחה כל העסק הזה. אחרי שתרגמתי הבנתי שאני צריך לאפשר גישה לאתר בפייסבוק שלי, וגם אין לי כוח לנסות לתפעל את זה בשפה אחרת. אם מישהו מוצא לינק ישיר ללא תוכנה או התקנה צד ג' אני אודה לו.
חבל.היה אפשר גם לפתוח יוזר בפייסבוק בשם אחר וזהו.זה עניין בדיוק של 3 דקות ואז אתה רואה שידור כמו בטלויזיה(גם אפשר בטלויזיה כמו שאני,אם לחבר לפטופ) בלי שום הפרעות וניתוקים והכי חשוב שבאיכות שהוא יותר טוב מיס או הוט.הם גם הולכים לשדר כל המוקדמות של יורוליג
er79 כתב:רייס חושב שהוא שאהיד. לא אהבתי את הראש בקיר א-לה-ביינום
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Gevaudan, Google [Bot] ו־19 אורחים