המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:אני מאוכזב מאינגלס. ציפיתי ממנו להרבה והוא לא מספק את הסחורה. אינגלס צריך להבין שהוא כבר לא שחקן סוף ספסל של ברצלונה. הוא שחקן שצריך להוביל, ליזום, ליצור, לקחת על עצמו והוא לא עושה את זה וזה בהחלט יכול להיות בעוכרינו בעונה הזאת.
פששששששש, ואת כל זה פיענחת דרך משחק ראשון בחוץ מול קבוצה ביתית עם סגל טוב מאד?
גאון!!
קודם כל, לא צריך להיסחף. קובאן קבוצה נחמדה, אבל ממש לא מאריות היבשת. זאת קבוצת יורוקאפ טובה, וקבוצת יורוליג סבירה. מכבי צריכה לנצח אותה פעמיים במהלך שלב הבתים.
דבר שני, המשחק הזה מלמד הרבה על אופי השחקנים והקבוצה. לא צריך להיות גאון כדורסל כדי לשים לב שאינגלס אנמי ולא לוקח עצמו.
LIAV10 כתב:די עם השטויות, אז מי מתאים עם היקמן? טונצ׳רי באותו מחיר בערך?
כשיש לך תקציב כ״כ נמוך אתה צריך לבנות קבוצה עם הרבה חסרונות אבל שתהיה שונה מהכדורסל הרגיל באירופה וזה אומר קבוצה אתלטית יותר משאר הקבוצות. אם אין לך כסף כדי לשים על רכז אמיתי איכותי אז עדיף לשים אותו על קומבו ולא על רכז אמיתי לא איכותי.
כנ״ל עם הפורוורד.
ankram כתב:שמואל1 כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:אני מאוכזב מאינגלס. ציפיתי ממנו להרבה והוא לא מספק את הסחורה. אינגלס צריך להבין שהוא כבר לא שחקן סוף ספסל של ברצלונה. הוא שחקן שצריך להוביל, ליזום, ליצור, לקחת על עצמו והוא לא עושה את זה וזה בהחלט יכול להיות בעוכרינו בעונה הזאת.
גאון!!
קודם כל, לא צריך להיסחף. קובאן קבוצה נחמדה, אבל ממש לא מאריות היבשת. זאת קבוצת יורוקאפ טובה, וקבוצת יורוליג סבירה. מכבי צריכה לנצח אותה פעמיים במהלך שלב הבתים.
דבר שני, המשחק הזה מלמד הרבה על אופי השחקנים והקבוצה. לא צריך להיות גאון כדורסל כדי לשים לב שאינגלס אנמי ולא לוקח עצמו.
לנצח בקובאן לא יהיה קל לאף קבוצה ביורוליג , אני לא מבין מאיפה החוצפה להכריז שמכבי צריכה לנצח אותה פעמיים , קבוצה שיש לה את סימון , מאריץ' , הנדריקס , וויליאמס , בראון , היא קבוצה טובה , בטח בבית. והמשחק הזה לא מלמד שום דבר על אופי השחקנים , נראה לך באמת שבלאט ישחק עם כהן כגבוה יחיד , בלי רייס , והיקמן בהרכב?
הרכבים לא מאוזנים שמנסים אותם במשחקי ההכנה לא משקפים כלום על אופי השחקנים , דיוויד מנסה , לצערו מכבי פספסו כמה וכמה זריקות קלות , והנדריקס סגר את הרחבה (לא מעט בעזרת השופטים) , אז לא היו לנו נקודות באמצע.
roy1000 כתב:העיקר שיש 12 שחקנים בכירים, כי אתה באמת צריך גם את היקמן וגם את רייס, וגם את סמית' וגם את אינגלס וגם את אוחיון וגם את נעימי וגם את כהן וגם את טיוס. ועכשיו ירוצו להביא את בלו וישלמו כסף לכהן ונעימי בשביל שלא ישחקו בקבוצה ואז בעוד חודשיים אולי גם יבינו שאין רכז ויביאו רכז וישחררו אחד מבין התאומים רייס/היקמן. מוח הכדורסל הגאוני של ג'וניור עובד שעות נוספות.
שמואל1 כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:ankram כתב:שמואל1 כתב:אני מאוכזב מאינגלס. ציפיתי ממנו להרבה והוא לא מספק את הסחורה. אינגלס צריך להבין שהוא כבר לא שחקן סוף ספסל של ברצלונה. הוא שחקן שצריך להוביל, ליזום, ליצור, לקחת על עצמו והוא לא עושה את זה וזה בהחלט יכול להיות בעוכרינו בעונה הזאת.
גאון!!
לנצח בקובאן לא יהיה קל לאף קבוצה ביורוליג , אני לא מבין מאיפה החוצפה להכריז שמכבי צריכה לנצח אותה פעמיים , קבוצה שיש לה את סימון , מאריץ' , הנדריקס , וויליאמס , בראון , היא קבוצה טובה , בטח בבית. והמשחק הזה לא מלמד שום דבר על אופי השחקנים , נראה לך באמת שבלאט ישחק עם כהן כגבוה יחיד , בלי רייס , והיקמן בהרכב?
הרכבים לא מאוזנים שמנסים אותם במשחקי ההכנה לא משקפים כלום על אופי השחקנים , דיוויד מנסה , לצערו מכבי פספסו כמה וכמה זריקות קלות , והנדריקס סגר את הרחבה (לא מעט בעזרת השופטים) , אז לא היו לנו נקודות באמצע.
אל תקשר לעצמך, גם כשמכבי שיחקה עם ההרכבים הכי חזקים שלה, היא נראתה זוועה.
ankram כתב:דווקא פה אני לא מאשים את הג'וניור - בלאט רצה את רייס.
אם כבר להאשים את פדרמן , זה בתקציב לשחקנים , בפיזור התקציב , בהדלפה על ליאור אליהו , לא על בחירת השחקנים.
סבלנות.
ankram כתב:א. בשביל לכסות על הגרעון שהפדרמנים הגאונים סיבכו לנו.
ב. אם השנה מכבי לא תגיע לכלום בלאט לא יישאר , תנוח דעתך.
roy1000 כתב:ankram כתב:א. בשביל לכסות על הגרעון שהפדרמנים הגאונים סיבכו לנו.
ומי יחליף את בלאט? אוברדוביץ'?
אני אתן לך רמז - הוא עולה שליש מחיר (שזה הכי חשוב), והוא כבר נמצא במערכת.
MTA2311 כתב:הכותרת של אופירה פתטית:" הצהובים, שעלו בלי אף ישראלי בחמישייה..."
איכס.
ankram כתב:נכון , אבל אם בלאט 3 שנים לא מביא את הקבוצה לפיינל פור , אזי הוא לא יכול לעשות את זה.
roy1000 כתב:ankram כתב:נכון , אבל אם בלאט 3 שנים לא מביא את הקבוצה לפיינל פור , אזי הוא לא יכול לעשות את זה.
ואין ספק שגודס הולך להביא את מכבי לגבהים חדשים. הוא ודני פדרמן ביחד.
roy1000 כתב:ankram כתב:א. בשביל לכסות על הגרעון שהפדרמנים הגאונים סיבכו לנו.
קובי כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:א. בשביל לכסות על הגרעון שהפדרמנים הגאונים סיבכו לנו.
זה נראה הכיוון, אבל לא הייתי סותם את הגולל על שמיר, שמקורב ומוערך ע"י המערכת וגם קיבל השנה ג'וב יוקרתי בצסק"א.
אם מכבי בראשות בלאט ו... כן-כן, גודס, תציג כדורסל רע השנה, לא הייתי מתפלא אם בשנה הבאה שניהם ישבו לראות את מכבי בטלוויזיה בימי חמישי ומנגד, הלפ-טופ יקבל צו 8.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־10 אורחים