LIAV10 כתב:חחחחחח השנה זה צסק״א בהליכה, מעולם לא הייתי יותר בטוח מזה.
הרבה שמות, אבל צסק"א נראית מאוד לא מרשים בינתיים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:חחחחחח השנה זה צסק״א בהליכה, מעולם לא הייתי יותר בטוח מזה.
jol9 כתב:לא ראיתי את המשחק אבל קראתי את כל השרשור ומה שמדאיג אותי מהתיאורים זה אינגלס. הוא צריך להיות בעל הבית ולעשות את זה מההתחלה
felix_r כתב:jol9 כתב:לא ראיתי את המשחק אבל קראתי את כל השרשור ומה שמדאיג אותי מהתיאורים זה אינגלס. הוא צריך להיות בעל הבית ולעשות את זה מההתחלה
אינגלס דווקא היה לא רע כל כך. הבעיה היא שאין לך רכזים. יש כמה גארדים שרק מכדררים בלי סוף, ואפס הנעת כדור. אפס!
רק לקראת סוף המשחק כשבלאט הוריד לספסל כמעט את כל שחקני "השוקו" (לצערי פיני גרשון צדק בזמנו), ושיחק עם אוחיון, נעימי, פניני וג'ייק כהן, ראינו כמה התקפות עם יותר ממסירה אחת או שתים.
Ye11ow1 כתב:אחרי שראיתי את המשחק והקשבתי לפיני בין השורות אני בספק גדול לגבי היכולת של ההרכב הזה
כהן לטעמי לא שחקן למכבי
אינגלס בורח מהכדור
סופו כבד כמו שהיה
יוגב מזכיר לי את יותם
פניני מתגעגע לאליהו
ונעיני ממש עשה לי נעים![]()
זה ההרכב של מכבי ליורוליג ?
מה דעתכם ?
חנו'ש כתב:באיזה שעה המשחק מחר??
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:באיזה שעה המשחק מחר??
4.
שעה נוראית
LIAV10 כתב:איזו שעה, אני עדיין לומד.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:איזו שעה, אני עדיין לומד.
תעקוץ ליאב. אתה בי"ב
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:איזו שעה, אני עדיין לומד.
תעקוץ ליאב. אתה בי"ב
חחח לא פגשת את המחנכת שלי.
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:איזו שעה, אני עדיין לומד.
תעקוץ ליאב. אתה בי"ב
חחח לא פגשת את המחנכת שלי.
חכה שתפגוש את הרס"ר...
ankram כתב:roy1000 כתב:קובי כתב:לפחות שיתן אינסטנט אופנס, נקודות בטוחות, איזה גיוון התקפי, משהו... להגיד שאין לו פוטנציאל, זה רחוק מהמציאות. מצד שני, לא חסרו וחסרים בעולם הכדורסל שחקנים עם פוטנציאל, שכבר הספקנו לשכוח את שמותיהם... נחייה ונראה. גילו הצעיר עדיין נזקף לזכותו.
צעיר או לא צעיר, אי אפשר להחזיק שחקן של 350 אלף דולר שלא תורם כלום. או שהוא פורץ השנה או שהוא הולך למקום אחר ומצטרף לחבורה שלא משחקת במכבי ומקבלת כסף מג'וניור.
זה בהחלט נכון. העונה הזאת כמו העונה השנייה של בלו (גם בראשונה הוא היה נון פקטור) היא עונת המבחן שלו.
אם הוא לא יצדיק את הצפיות , הוא , פניני ואוחיון לא יהיו שנה הבאה במכבי (השניים האחרונים זה וודאי)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־21 אורחים