אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי ישלים את הפאזל?

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 אוגוסט 2011, 14:48

בסדר, שלשות זה נחמד מאוד, אבל לא חושב שזו הבעייה של מכבי בשנה הבאה, בטח כשיש לנו את בלו - פניני ואת שאייר שאמור להיות טוב
מאוד גם כן, פלוס פארגו שהשתפר מאוד.
אני חושב שהשחקן האחרון צריך להביא סט יותר גדול של יכולת ויציבות להתקפה וכן להיות שחקן הגנה סולידי, מה שלוגאן הוא לא ( שחקן הגנה
לא רע זה די בינונני בסך הכול ).
אני לא בטוח שכדאי להעמיס על בלאט עוד פרויקטים בשנה הבאה כמו לסדר ראשים של שחקנים, כי יש לו יותר מדי שחקנים בשנה הבאה לדאוג
להם, יותר מדי משחקים ופחות מדי זמן .

לי, אגב, אין בכלל ספק שפרקינס בריא הרבה יותר מועיל ויעיל למכבי מאשר לוגאן, הגם שהוא קלעי שלוש גרוע.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 01 אוגוסט 2011, 15:02

yarinsaky כתב:בסדר, שלשות זה נחמד מאוד, אבל לא חושב שזו הבעייה של מכבי בשנה הבאה, בטח כשיש לנו את בלו - פניני ואת שאייר שאמור להיות טוב
מאוד גם כן, פלוס פארגו שהשתפר מאוד.
אני חושב שהשחקן האחרון צריך להביא סט יותר גדול של יכולת ויציבות להתקפה וכן להיות שחקן הגנה סולידי, מה שלוגאן הוא לא ( שחקן הגנה
לא רע זה די בינונני בסך הכול ).
אני לא בטוח שכדאי להעמיס על בלאט עוד פרויקטים בשנה הבאה כמו לסדר ראשים של שחקנים, כי יש לו יותר מדי שחקנים בשנה הבאה לדאוג
להם, יותר מדי משחקים ופחות מדי זמן .

לי, אגב, אין בכלל ספק שפרקינס בריא הרבה יותר מועיל ויעיל למכבי מאשר לוגאן, הגם שהוא קלעי שלוש גרוע.

אז, זהו, שמהסדרה נגד קאחה התקבל הרושם שהוא משליך שלשות נטו, וזה לא ממש נכון. כן, הוא מעדיף מאוד לזרוק 3, אבל הוא שחקן זריר שיודע לפעמים לנצל את זה לחדירות, והוא שחקן הגנה לא רע, ולא די בינוני. הוא לא נופל משחקן כמו פארגו לדוגמא בהגנה. לא איזה משתק או חוטף גדול, אבל סולידי שעושה את העבודה. בלאט הוא מסוג המאמנים שיכול לסדר לו את הראש, כמו שסידר לפארגו. להפוך אותו לשחקן יותר יציב, כי את היכולות יש לו
בקשר לשחקן שצריך לבוא, האופציה הראשונה שלי זה הוקינס. הוא באמת אחלה שחקן, מאוד אנדררייטד באירופה. הוא יתן הגנה לא פחות טובה משל פרקינס, עם משחק התקפה יותר טוב. חודר טוב, קלעי סביר, משחק גב לסל מצוין, חזק, חכם, קבוצתי וחסר אגו. מילאנו הביאה במקומו את ניקולאס, ולפי מה שאני יודע הוא שחקן חופשי.. גם שחקן כמו ג'אבר הוא שם נחמד, אם אכן למכבי אין כסף גדול לשחקן האחרון..
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2011, 15:06

בקשר לשחקן שצריך לבוא, האופציה הראשונה שלי זה הוקינס. הוא באמת אחלה שחקן, מאוד אנדררייטד באירופה. הוא יתן הגנה לא פחות טובה משל פרקינס, עם משחק התקפה יותר טוב. חודר טוב, קלעי סביר, משחק גב לסל מצוין, חזק, חכם, קבוצתי וחסר אגו. מילאנו הביאה במקומו את ניקולאס, ולפי מה שאני יודע הוא שחקן חופשי.. גם שחקן כמו ג'אבר הוא שם נחמד, אם אכן למכבי אין כסף גדול לשחקן האחרון..

אם אני לא טועה הוא די סגור בבשיקטאש(אם לא חתום רשמית)..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 01 אוגוסט 2011, 15:16

Holiday_Armadillo כתב:

אם אני לא טועה הוא די סגור בבשיקטאש(אם לא חתום רשמית)..

הנכסים של בשיקטאש מוקפאים אם אני לא טועה, בגלל הכדורגל. הם לא יכולים להחתים כרגע שחקנים. אני גם מאמין שהוקינס יעדיף בהרבה לבוא לקבוצה ששואפת לקחת את היורוליג מאשר ללכת לקבוצה שעושה רעש, אבל סך הכל משחקת ביורוקאפ. מה גם שאני לא בטוח שהם יכולים להציע לו חוזה גבוה, בגלל החוזים המטורפים של קובי ודרון.
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 01 אוגוסט 2011, 15:25

האמת שאני מסכים גם עם ירין וגם קודי, וכבר ציינתי זאת בהודעה הקודמת שלי: בסך הכל לוגאן שחקן לא רע, אבל אני מסכים שעושה רושם שהקו האחורי שלנו, שמורכב מפארגו-אוחיון-שייר-ובואו נגיד לצורך הסימולציה לוגאן, חלש יותר מהקו שהיו בו אידסון ופרקינס שנה שעברה.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אוגוסט 2011, 16:30

הוקינס באמת שחקן נהדר שיתאים לשיטה,רק יש בעיה אחת(ותתקנו אותי אם אני טועה)הוא לא קומבו גארד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 01 אוגוסט 2011, 16:48

הוקינס? חכם?? יש לאנשים פה זיכרון די קצר. הוקינס ממש לא ידוע באינטליגנציית המשחק שלו, הוא ווליום סקורר ושחקן שיותר מזכיר את אלן אנדרסון מהרבה בחינות רק פחות מוכשר.
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 01 אוגוסט 2011, 17:23

לוגן הוא לא קונצנזוס פה בפורום אבל סך הכל זה לא שחקן שאנישים פה יבכו אם יגיע...הוא שחקן לא רע סך הכל אבל הוא פשוט לא מה שאנשים פה ציפו . בדיוק כמו שסמית' הוא שחקן לא רע וסביר להניח שהוא מתאים לסגל אבל כולם ציפו למשהו יותר אטרקטיבי....
אני אישית חושב שצריך שחקן עם יכולת הגנתית ואולי גם קצת סייז יותר גדול משל לוגן ושחקן כמו הוקינס יכל להתאים רק שלמכבי חסר שחקן שיוכל לגבות את עמדה 1 כאשר פארגו יהיה על הספסל ומצד שני לשחק 2 לצד פארגו והוקינס הוא לא ממש כזה . לעומת זאת ג'אאבר מאוד יכול להתאים בתפקיד הזה , הוא עשה את זה מצויין לצד בצ'ירוביץ' ברומא לפני כמה שנים ובכלל שחקן שמציג מספרים מאוד סולדיים מבחינה התקפית בלי לגנוב (לפארגו) את ההצגה ונותן הגנה מצויינת . הוא סוג של פרקינס רק עם יכולת התקפית יותר טובה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2011, 17:26

ג'אבר עדיין לא חתם בשום מקום?(הוא כבר שוחרר ממילאנו?)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 01 אוגוסט 2011, 19:11

לכרמל ולאסף, תראו אני מבין שאתם באותה הדיעה ובסדר.
אני לא היחיד שנפגע כאן מכל מיני דברים, אני בסך הכל אומר את דעתי.
אתם אומרים שאני חופר על נושא, מה אמרתי שיביאו שחקן? למה אסור להגיד את זה.
הדברים שלכם לא באים עם קללות אבל הם באים עם זלזול.
כמו שאסף אמר, לדבר לאוויר, למה אוויר? אני אוויר?
זה שיש לי דיעה שונה משלכם זה לא אומר כלום....

כרמל זה שאת עונה בצורה עוקצנית , אני לא אמרתי שצריך להגיד נכון על מה שאני אומר, ואפשר גם לא להסכים, גם חביב מאוד מתנגד לדעותי אבל הוא מדבר בצורה מכובדת.
אני רגיש, אני מודה ומתוודה, אבל לפני כמה ימים אמרתי דבר, משהו לגבי החתמת שחקן במחיר מסויים וישר התנפלו עלי.
אני מאוד אוהב את הפורום הזה ואני מאוד אוהב את כולכם.
אני לא חושב שאסור להביע דיעה, עכשיו אני יודע שאת כרמל ואסף ואחרים פה הרבה יותר חזקים ממני, ורהוטי מילים ועוקצנות, אני הייתי שמח לשינוי בדברים.
אני זוכר שדברנו על זה, אמרתם , כל אחד ודעתו, המשכתי להגיב את דעותי, אבל שוב הייתה התנפלות.
אני לא מאשים פה אף אחד ואף אחת אני אוהב פה את כולם/ן!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי where is the love? » 01 אוגוסט 2011, 19:18

בכל אופן מאוד עצוב לי שככה זה קורה, אבל תמיד אני נכנס לפה לכתוב משהו להשתחרר, לדבר על משהו אחר, אבל אם אני רואה שזה גורר תגובות ודיונים , אז כבר לא נעים לי לשנות דיון, אני לא רוצה גם לקבל הערה מהמנהלים. בכל אופן כל אחד ודעתו.
העוקצנות שהופנתה אלי, רהוטה ומיוחדת, ובטח אני נשמע די מוזר... אבל אם אני מפחד להביע כאן דיעה , יש כאן בעיה.
אני לא בקשתי מאף אחד שיקרא לי חמוד, ויגיד נכון על מה שאני אומר, שאת כרמל כותבת את בצורה כזאת, זה לא נכון.

בכל אופן כל אחד ואחת בדעתו, כנראה שאם אני אגיד את דעתי, אני אקבל תגובות לא יפות.
יכול להיות שככה אתם רגילים לדבר בצורה מזלזלת ויכול להיות שזה בסדר מבחנתכם ומבחינת אחרים, אבל אני יודע ככה זה לא אמור להיות בפורום צהבת.
פורום צהבת תמך בי ברגעים מאוד קשים, שהייתי במצבים לא קלים, יכלתי לפרוק ולדבר.
אני פתחתי תרדים נחמדים על משחקים ודברתי עם המון תשוקה ואהבה ואמונה.

אני בטוח שיש פה כמה חבר'ה שזוכרים כמה תמיד אני האמנתי בקבוצה , כמה תמיד אני עודדתי את כולם שהיה קשה.
היו הפסדים שאני תמיד עודדתי אחרי, ואני יודע שאתם יודעים את זה.
חבל לי שפשוט כל פעם שיראו where is the love? יכנסו בדיעה קדומה.

אמרתי כבר זו שדעתי שונה לא הופך אותי למטרה.

תודה רבה על ההקשבה ושיהיה רק טוב.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי אורי » 01 אוגוסט 2011, 19:19

בחייאת למה זה נשמע לי כמו: :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :sad1 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :sad1
אורי

הודעהעל ידי where is the love? » 01 אוגוסט 2011, 19:20

אורי כתב:בחייאת למה זה נשמע לי כמו: :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :sad1 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :sad1

אורי למה אתה צוחק עלי? עשיתי לך משהו?
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי Chen » 01 אוגוסט 2011, 19:22

אם מכבי כל כך אוהבים לחסוך למה הם הולכים על לוגאן? הוא ירצה סכומים גבוהים יותר ממה ששחקנים אחרים טובים יותר היו מבקשים וצריך לשלם גם פיצוי..
במילים אחרות-
אם שחקן יקר (מבחינתי יותר מה500K-400K שמדברים לאחרונה) אז שיביאו שחקן אירופאי עם ממוצעים טובים העונה.
אם שחקן זול אז שחקן מכללות מוצלח סטייל מור.

ואני לא מבין מה אנשים פה מתרגזים, כולה אנחנו אומרים את מה שאנחנו חושבים, הבנו גם מה אתם חושבים, אם אתם מתעצבנים שאנחנו זורקים פה מילה על הזמן שמתקתק וזה עולה לכם בבריאות אתם יכולים להתעלם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי where is the love? » 01 אוגוסט 2011, 19:27

אני חושב שכל הצחוק עלי והיציאות עלי כבר מוגזם...
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי אורי » 01 אוגוסט 2011, 19:27

where is the love? כתב:
אורי כתב:בחייאת למה זה נשמע לי כמו: :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :sad1 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :cry3 :sad1

כי בכנות, כל הקטע הזה נהיה מעיק, ואני אומר את זה בתור קורא מהצד. אתה נפגע משטויות.
אורי

הודעהעל ידי rc4991 » 01 אוגוסט 2011, 19:30

למה אתה מגיב כך על הדברים שלו?
אני גם לא חושב שהם רעים אליו(למרות שהיה מעט יותר נחמד אם היו מדברים בצורה פחות מזלזלת כי לפעמים יש כאן הערות עוקצניות במקצת-לא שזה אכפת לי אבל יש כאלה שכן ואני חושב שכדאי להתחשב בהם)
אבל לאחר שהבן אדם מנסה להסביר לך שהוא רגיש ושזה מעציב אותו אתה רושם הודעה כזאת?
זה ממש מגעיל מצידך ואני גם כמעט בטוח שעשית זאת בכוונה בשביל לפגוע בו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2011, 19:31

where is the love? כתב:אני חושב שכל הצחוק עלי והיציאות עלי כבר מוגזם...

ואני חושבת שזה כבר מוגזם שאנשים נעלבים פה מכל דבר..
אף אחד פה לא מקלל..
אי אפשר לעבור ל''טיפול בעדינות'' רק כי מפחדים שמישהו ייפגע יתר על המידה ממשהו שאין מה להיפגע ממנו..
או שאנשים יתקשחו פה(לרמה נורמלית)או שאני כבר לא יודעת מה..
אני יודעת שמהרגע שנרשמתי לפה לא קיללתי ולא כלום..
פעם אחת קפץ לי הפיוז וזה היה מזמן..
אז מה יש להיפגע ממה שאנשים אומרים? כי אמרו משהו בסגנון של ''למה אתה חושב ככה? זה ממש ממש לא נכון''? If you can't stand the heat, get out of the kitchen
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 01 אוגוסט 2011, 19:32

אורי כתב:
where is the love? כתב:

כי בכנות, כל הקטע הזה נהיה מעיק, ואני אומר את זה בתור קורא מהצד. אתה נפגע משטויות.

אורי מה שמעיק, הוא שבכל פעם שאני פותח את הפה ואומר את דעתי, ישר נתפלים אלי.
לפני כמה ימים העלתי את הנושא שאפשר למצוא שחקן טוב במחיר של חצי מיליון דולר, מיד קבלתי פה הערה עוקצנית.
נפגע או לא נפגע יש כאלו חזקים יותר וחלשים יותר, זה שאני חלש ולא מדבר כמו עורך דין זה נכון אבל אני חושב שהיחס הזה איננו מגיע לי.

אורי, אני כותב פה שנים ואני בטוח שגם אתה זוכר ימים קשים שהקבוצה הייתה במשבר, וכמה שאני תמכתי וכמה שאני עודדתי.

אז אני חושב שאם אני אומר דיעה מסויימת לגבי החתמות, זה לא דבר שמעיק.
מה שמעיק עלי הוא הוויכוח הזה ומזה אני באמת מרגיש רע.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי Chen » 01 אוגוסט 2011, 19:33

אורי כתב:
where is the love? כתב:

אפשר להבין אותו,אולי הוא הקצין קצת את מה שהוא מרגיש אבל באופן כללי, המגמה הכללית היא נגדו בכל משהו רע שהוא אומר על ההנהלה, ולאחרונה זה גם מלווה במילים שמביעות זלזול. בסופו של דבר זה לא פאשיזם פה, לכל אחד יש את הזכות להגיד את דעתו וצריך להיות סובלני לגבי הדעות האחרות, וסובלנות אין כאן ממש לאחרונה וחבל.
נערך לאחרונה על ידי Chen בתאריך 01 אוגוסט 2011, 19:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־32 אורחים