המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:בסדר, שלשות זה נחמד מאוד, אבל לא חושב שזו הבעייה של מכבי בשנה הבאה, בטח כשיש לנו את בלו - פניני ואת שאייר שאמור להיות טוב
מאוד גם כן, פלוס פארגו שהשתפר מאוד.
אני חושב שהשחקן האחרון צריך להביא סט יותר גדול של יכולת ויציבות להתקפה וכן להיות שחקן הגנה סולידי, מה שלוגאן הוא לא ( שחקן הגנה
לא רע זה די בינונני בסך הכול ).
אני לא בטוח שכדאי להעמיס על בלאט עוד פרויקטים בשנה הבאה כמו לסדר ראשים של שחקנים, כי יש לו יותר מדי שחקנים בשנה הבאה לדאוג
להם, יותר מדי משחקים ופחות מדי זמן .
לי, אגב, אין בכלל ספק שפרקינס בריא הרבה יותר מועיל ויעיל למכבי מאשר לוגאן, הגם שהוא קלעי שלוש גרוע.
בקשר לשחקן שצריך לבוא, האופציה הראשונה שלי זה הוקינס. הוא באמת אחלה שחקן, מאוד אנדררייטד באירופה. הוא יתן הגנה לא פחות טובה משל פרקינס, עם משחק התקפה יותר טוב. חודר טוב, קלעי סביר, משחק גב לסל מצוין, חזק, חכם, קבוצתי וחסר אגו. מילאנו הביאה במקומו את ניקולאס, ולפי מה שאני יודע הוא שחקן חופשי.. גם שחקן כמו ג'אבר הוא שם נחמד, אם אכן למכבי אין כסף גדול לשחקן האחרון..
Holiday_Armadillo כתב:בקשר לשחקן שצריך לבוא, האופציה הראשונה שלי זה הוקינס. הוא באמת אחלה שחקן, מאוד אנדררייטד באירופה. הוא יתן הגנה לא פחות טובה משל פרקינס, עם משחק התקפה יותר טוב. חודר טוב, קלעי סביר, משחק גב לסל מצוין, חזק, חכם, קבוצתי וחסר אגו. מילאנו הביאה במקומו את ניקולאס, ולפי מה שאני יודע הוא שחקן חופשי.. גם שחקן כמו ג'אבר הוא שם נחמד, אם אכן למכבי אין כסף גדול לשחקן האחרון..
אם אני לא טועה הוא די סגור בבשיקטאש(אם לא חתום רשמית)..
אורי כתב:בחייאת למה זה נשמע לי כמו:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
where is the love? כתב:אורי כתב:בחייאת למה זה נשמע לי כמו:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אורי למה אתה צוחק עלי? עשיתי לך משהו?
אורי כתב:בחייאת למה זה נשמע לי כמו:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
where is the love? כתב:אני חושב שכל הצחוק עלי והיציאות עלי כבר מוגזם...
אורי כתב:where is the love? כתב:אורי כתב:בחייאת למה זה נשמע לי כמו:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
כי בכנות, כל הקטע הזה נהיה מעיק, ואני אומר את זה בתור קורא מהצד. אתה נפגע משטויות.
אורי כתב:where is the love? כתב:אורי כתב:בחייאת למה זה נשמע לי כמו:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
כי בכנות, כל הקטע הזה נהיה מעיק, ואני אומר את זה בתור קורא מהצד. אתה נפגע משטויות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־32 אורחים