Ye11ow1 כתב:itai7 כתב:תגיד לי פליקס , לאיפה אודי האגדי נעלם?
אתה זוכר אותו ?
ראיתי אותו לא מזמן מטייל בלוס אנגלס מחפש את רודמן
חחח
חחח... איזה טמבל! הוא לא קרא שרודמן נמצא בצפון קוריאה? הולך לאמן שם את נבחרת ה"צ'ארלי"

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Ye11ow1 כתב:itai7 כתב:תגיד לי פליקס , לאיפה אודי האגדי נעלם?
אתה זוכר אותו ?
ראיתי אותו לא מזמן מטייל בלוס אנגלס מחפש את רודמן
חחח
yzafrir כתב:אם את מדלי לא שיחררו באמצע עונה שעברה אז את רייס או היקמן בטח ובטח שלא ישחררו.... זה נראה שמכבי תלחם על מקומות 3-4 אבל באותה מידה היא יכולה לאלחם גם על מקומות 1-2 כי פאו וקובאן בהחלט לא דרגה מעל מכבי . הן לא הרשימו אותי בכלל בטורניר ברוסיה...
yzafrir כתב:אם את מדלי לא שיחררו באמצע עונה שעברה אז את רייס או היקמן בטח ובטח שלא ישחררו.... זה נראה שמכבי תלחם על מקומות 3-4 אבל באותה מידה היא יכולה לאלחם גם על מקומות 1-2 כי פאו וקובאן בהחלט לא דרגה מעל מכבי . הן לא הרשימו אותי בכלל בטורניר ברוסיה...
קודי כתב:הפתעה כבר במשחק הראשון - אולדנבורג מנצחת את וארזה 79-74 ומדיחה אותה מהמשך המוקדמות.
felix_r כתב:קודי כתב:הפתעה כבר במשחק הראשון - אולדנבורג מנצחת את וארזה 79-74 ומדיחה אותה מהמשך המוקדמות.
לא הפתעה גדולה
misha כתב:סייבוטיס כבר עם 21 נק' (תחילת הרבע הרביעי). ריטאס בדרך לניצחון.
felix_r כתב:misha כתב:סייבוטיס כבר עם 21 נק' (תחילת הרבע הרביעי). ריטאס בדרך לניצחון.
הטורניר אצלם בבית. לא היה ספק שהם יגיעו לפחות לגמר.
מה גם שהם התחזקו ביחס לעונה שעברה.
הם החזירו את גצ'יאביצ'וס, הביאו את עומאר קוק
misha כתב:felix_r כתב:misha כתב:סייבוטיס כבר עם 21 נק' (תחילת הרבע הרביעי). ריטאס בדרך לניצחון.
הטורניר אצלם בבית. לא היה ספק שהם יגיעו לפחות לגמר.
מה גם שהם התחזקו ביחס לעונה שעברה.
הם החזירו את גצ'יאביצ'וס, הביאו את עומאר קוק
אני יודע, אני גם חושב שיש להם סיכוי לא רע לקחת. בנוסף לביתיות, יהיה להם גם יום מנוחה בניגוד לקבוצה השנייה שתעלה לגמר. קשה לשחק 3 משחקים יום אחרי יום.
misha כתב:אתה לא טועה.
אלמוג כתב:ריטאס... היא כמו המכבי של סיינה.
קבוצה מכה.
er79 כתב:מצוין, עשו לנו שירות וחיים קלים יותר בשלב הראשון ובמאבק לעלייה לטופ 16. האמת, הייתה לי תחושה שחימקי יעופו. חבל לי על פול דיוויס. שחקן נפלא שלא הולך לשחק ביורוליג השנה. רציתי אותו מאוד במכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים