המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:טוב, צריך להיות עיוור בשביל לא לראות שחייבים להכניס את מיכה לאגף ימין. עם ייני לבד שם זה לא הולך. אני הייתי מוציא את ראדי.
חוץ מזה, האצטדיון הזה פשוט מביך. לא יאמן שקבוצה מליגת העל משחקת בכזה אצטדיון.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:טוב, צריך להיות עיוור בשביל לא לראות שחייבים להכניס את מיכה לאגף ימין. עם ייני לבד שם זה לא הולך. אני הייתי מוציא את ראדי.
זה לא שהאיצטדיון שלהם מדהים, אבל לפני האיצטדיון הזה יש כמה איצטדיונים הרבה יותר מביכים
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:טוב, צריך להיות עיוור בשביל לא לראות שחייבים להכניס את מיכה לאגף ימין. עם ייני לבד שם זה לא הולך. אני הייתי מוציא את ראדי.
זה לא שהאיצטדיון שלהם מדהים, אבל לפני האיצטדיון הזה יש כמה איצטדיונים הרבה יותר מביכים
איזה?
אולי בסכנין, וגם זה לא בטוח.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:טוב, צריך להיות עיוור בשביל לא לראות שחייבים להכניס את מיכה לאגף ימין. עם ייני לבד שם זה לא הולך. אני הייתי מוציא את ראדי.
איזה?
עכו וגרונדמן
או שאנחנו לא מסתכלים על אותן קטגוריות?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:טוב, צריך להיות עיוור בשביל לא לראות שחייבים להכניס את מיכה לאגף ימין. עם ייני לבד שם זה לא הולך. אני הייתי מוציא את ראדי.
איזה?
עכו וגרונדמן
או שאנחנו לא מסתכלים על אותן קטגוריות?
האצטדיון החדש בעכו אחד היפים דווקא.
ידוע שבאשדוד הדשא מאוד לא איכותי( גם סוזה דיבר על זה), והוא גם מאוד קטן.
LIAV10 כתב:אני משתגע, למישהו יש לינק שלא נתקע?
felix_r כתב:LIAV10 כתב:אני משתגע, למישהו יש לינק שלא נתקע?
לבאר-שבע?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־0 אורחים