07 אוקטובר 2013, 22:40
חנו'ש כתב:אז אולי פה הבעיה שאתה שופט שחקנים לפי הציפיות הראשוניות שלך - זו נקודת שיפוט מאוד סובייקטיבית.
אני למשל לא ציפיתי לשום דבר משולדנבראד אבל הוא הפתיע ועשה 17 נקודות - זה לא אומר שאני רוצה עכשיו שהוא יחתום במכבי או משהו כזה.
אולי אתה צריך להוריד ציפיות משחקנים מסוימים גם ולמרות שהג'וניורים ובלאט מספרים לך שזה התותח הגדול שלנו.
07 אוקטובר 2013, 22:41
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:לרייס יש פוטנציאל ואני מאמין שהוא גם יממש אותו,בלאט צריך להסביר לו קודם את סגנון המשחק ולעבוד איתו על קבלת ההחלטות אבל אני מאמין שהוא יצליח (מבחינת התקפה אישית לפחות)
וחוץ מזה,זה לא תירוץ ליכולת של אוחיון הדוחה
כמו שפליקס אמר לפני, אחרי מה שהוא הראה בנבחרת, אני לא מצפה מאוחיון לכלום. כל דבר שהוא נותן זה בונוס, ולכן, לדעתי, היה לו משחק טוב היום. הוא שיחק יותר טוב ממה שציפיתי ממנו, וממה שהוא הראה עד עכשיו.
רייס מצד שני, בא בקול תרועה רמה. אמרו לנו שמגיע שחקן עם יכולות אישיות מדהימות, שגם שומר וגם קולע מבחוץ ושפשוט לא ניתן לעצור אותו באחד על אחד. ומה אנחנו רואים עד עכשיו? שחקן שזורים בלוקים מחוץ לקשת (ומתעקש לזרוק עוד ועוד), שומר בינוני ומטה, וגם הצעד הראשון ממש לא מלהיב במיוחד, ובנוסף הוא גם מתקשה לסיים.
אוחיון לא גילה לנו שום דבר חדש היום. רייס מצד שני.... אוי ואבוי לנו אם זה טייריס רייס שנראה לאורך העונה.
אז אולי פה הבעיה שאתה שופט שחקנים לפי הציפיות הראשוניות שלך - זו נקודת שיפוט מאוד סובייקטיבית.
אני למשל לא ציפיתי לשום דבר משולדנבראד אבל הוא הפתיע ועשה 17 נקודות - זה לא אומר שאני רוצה עכשיו שהוא יחתום במכבי או משהו כזה.
אולי אתה צריך להוריד ציפיות משחקנים מסוימים גם ולמרות שהג'וניורים ובלאט מספרים לך שזה התותח הגדול שלנו.
07 אוקטובר 2013, 22:41
גל גל כתב:מחצית ראשונה כולכם פה התלהבתם ממכבי ומרייס ומכולם, מחצית שנייה בדיוק ההפך אלוהים ישמור איזה הפכפכים אתם תנו קצת זמן
מה שכן יש עומק בלתי רגיל למכבי השנה
07 אוקטובר 2013, 22:42
felix_r כתב:גל גל כתב:מחצית ראשונה כולכם פה התלהבתם ממכבי ומרייס ומכולם, מחצית שנייה בדיוק ההפך אלוהים ישמור איזה הפכפכים אתם תנו קצת זמן
אל תעשה הכללות, ואז לא תהיה לך שום בעיה עם מה שהאנשים כותבים
07 אוקטובר 2013, 22:43
felix_r כתב:גל גל כתב:מחצית ראשונה כולכם פה התלהבתם ממכבי ומרייס ומכולם, מחצית שנייה בדיוק ההפך אלוהים ישמור איזה הפכפכים אתם תנו קצת זמן
07 אוקטובר 2013, 22:43
rc4991 כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:מחצית ראשונה כולכם פה התלהבתם ממכבי ומרייס ומכולם, מחצית שנייה בדיוק ההפך אלוהים ישמור איזה הפכפכים אתם תנו קצת זמן
אתה לא יכול להגיד שחצי פורום לא משנה פה את הדעה שלו כל שניה
07 אוקטובר 2013, 22:46
גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:מחצית ראשונה כולכם פה התלהבתם ממכבי ומרייס ומכולם, מחצית שנייה בדיוק ההפך אלוהים ישמור איזה הפכפכים אתם תנו קצת זמן
"רוב הפורום"
07 אוקטובר 2013, 22:47
rc4991 כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:מחצית ראשונה כולכם פה התלהבתם ממכבי ומרייס ומכולם, מחצית שנייה בדיוק ההפך אלוהים ישמור איזה הפכפכים אתם תנו קצת זמן
roy1000 כתב:גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:מחצית ראשונה כולכם פה התלהבתם ממכבי ומרייס ומכולם, מחצית שנייה בדיוק ההפך אלוהים ישמור איזה הפכפכים אתם תנו קצת זמן
"רוב הפורום"
תן לי שם של מישהו אחד שהתלהב מרייס. אני ראיתי שחקן שלא עושה כלום חוץ מלהטיח לבנים מעבר לקו השלוש. מה ראו אלו ש"התלהבו" ממנו?
felix_r כתב:אני רואה כמה בעיות שהולכות להתעורר בהמשך העונה:
1) היקמן. אנחנו מכירים אותו, אם הוא לא במרכז העניינים, הוא מסתגר בעצמו ומפסיק לתרום לגמרי. אני כבר מתחיל לראות את זה על הפנים שלו. מה שיכול לקרות, זה שהבאתו של רייס לא רק שלא תספק למכבי רכז ברמה, אלא גם תהרוג את היקמן. ככה נשאר קרחים גם מכאן וגם מכאן.
2) הגנה. מתחילה להצטייר בעיה בהגנה. רייס הוא חוטף נחמד, אבל בכללי נראה שחקן הגנה די חלש. אינגלס גם כן לא מפגין הגנה טובה כל כך. לאנדסברג, אין מה לדבר. ג'ייק כהן גם כן נראה די חלש בהגנה. סופו, אנחנו יודעים...
07 אוקטובר 2013, 22:48
roy1000 כתב:גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:מחצית ראשונה כולכם פה התלהבתם ממכבי ומרייס ומכולם, מחצית שנייה בדיוק ההפך אלוהים ישמור איזה הפכפכים אתם תנו קצת זמן
"רוב הפורום"
תן לי שם של מישהו אחד שהתלהב מרייס. אני ראיתי שחקן שלא עושה כלום חוץ מלהטיח לבנים מעבר לקו השלוש. מה ראו אלו ש"התלהבו" ממנו?
07 אוקטובר 2013, 22:48
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:מחצית ראשונה כולכם פה התלהבתם ממכבי ומרייס ומכולם, מחצית שנייה בדיוק ההפך אלוהים ישמור איזה הפכפכים אתם תנו קצת זמן
זה שכמה אנשים אהבו את החצי הראשון עדיין לא אומר שהם מרוצים מהקבוצה.
אפשר לאהוב משחק מסוים ולשנוא את כל העונה. זה לא סותר. שנאנו את העונה שעברה, למרות שהיו כמה משחקים בודדים, שאהבנו. אז? זה אומר שאנשים משנים את הדעה?
07 אוקטובר 2013, 22:51
גל גל כתב:בהתחלה חטף ונתן שני אסיסטים יפים אחד באלייופ לאינגלס ומכבי הניעו כדור ונראו מצוין ורובנו התלהבנו ממכבי
07 אוקטובר 2013, 22:51
roy1000 כתב:גל גל כתב:בהתחלה חטף ונתן שני אסיסטים יפים אחד באלייופ לאינגלס ומכבי הניעו כדור ונראו מצוין ורובנו התלהבנו ממכבי
לא היה שום דבר "מלהיב" במהלכים האלו. החטיפה הייתה למעשה איבוד והאלי-אופ לאינגלס בקושי עובד מול נמושות הליגה הישראלית. רייס לא עשה כלום. בשום מחצית.
07 אוקטובר 2013, 22:53
גל גל כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:מחצית ראשונה כולכם פה התלהבתם ממכבי ומרייס ומכולם, מחצית שנייה בדיוק ההפך אלוהים ישמור איזה הפכפכים אתם תנו קצת זמן
זה שכמה אנשים אהבו את החצי הראשון עדיין לא אומר שהם מרוצים מהקבוצה.
אפשר לאהוב משחק מסוים ולשנוא את כל העונה. זה לא סותר. שנאנו את העונה שעברה, למרות שהיו כמה משחקים בודדים, שאהבנו. אז? זה אומר שאנשים משנים את הדעה?
כן אבל העונה רק התחילה
07 אוקטובר 2013, 22:59
07 אוקטובר 2013, 23:00
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:אז אולי פה הבעיה שאתה שופט שחקנים לפי הציפיות הראשוניות שלך - זו נקודת שיפוט מאוד סובייקטיבית.
מה זה להוריד ציפיות? איך מכבי עושה משהו ביורוליג אם רייס לא מנפק לפחות 10 נקודות למשחק? אם רייס לא יספק את הסחורה אפשר לסגור את הבאסטה על העונה כבר עכשיו.
07 אוקטובר 2013, 23:01
felix_r כתב:נכון, ובנתיים הקבוצה לא נראית טוב - באופן כללי, גם אם היא נתנה 20 דקות נחמדות מאוד מול קבוצה חלשה מאוד, שהשחקנים המובילים שלה זה לימונד ופאקינג שולדנבראנד (או איך שקוראים לו).
אנחנו מנסים לחשוב איך נשחק ביורוליג בעוד שבוע בספרד מול קאחה לבוראל, ואין לזה שום קשר לכמה שלשות על הראש של קבוצה מעפאנה כמו הפועל.
07 אוקטובר 2013, 23:02
גל גל כתב:נכון בזה אתה צודק ואני גם חושב שמכבי יפסידו בספרד כהרגלנו במשחק הראשון ביורוליג ואנחנו נשתפר מאוד, אל תשכח שאנחנו משחקים בלי גיימס והיקמן פצוע וזו סך הכל קבוצה חדשה
07 אוקטובר 2013, 23:05