פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

פרישה מהליגה עכשיו.

13 אפריל 2011, 17:58

מה דעתכם כי כבר נמאס לי מהקופל ומהליגה הזאת.צריך לעשות עצומה על פרישה מהליגה ולתת לפדרמן.אחרי ששמעתי אותו השבוע מה שמעניין אותו זה להעביר חוקים שיחלישו את מכבי.

Re: פרישה מהליגה עכשיו.

13 אפריל 2011, 18:00

טוב אחי

13 אפריל 2011, 18:01

אני אשמח לקבל הצעות על איך לעשות את המהלך וגם לעזרה.

13 אפריל 2011, 18:07

הידד בואו נעשה זאת!!!!!!

13 אפריל 2011, 18:11

העצומה בטוח תשכנע אותו - שבוע במקסימום עד שמכבי פורשת מהליגה :laugh1

13 אפריל 2011, 18:22

wildcat כתב:מה דעתכם כי כבר נמאס לי מהקופל ומהליגה הזאת.צריך לעשות עצומה על פרישה מהליגה ולתת לפדרמן.אחרי ששמעתי אותו השבוע מה שמעניין אותו זה להעביר חוקים שיחלישו את מכבי.

ראשי מכבי התחילו ללכת בכיוון הנכון בחודשים האחרונים עם הצהרות מאוד ברורות על ההרהור בהישארות הקבוצה בליגה כל עוד נמשכת המלחמה של המנהלת במכבי , זה אומנם קצת מאוחר מידי אבל טוב מאוחר מאף פעם.

אולי עצומה לא כל כך תעזור אבל כל דבר שיעביר את רצון האוהדים להנהלה בהחלט יעזור כי בסופו של דבר אם ראשי מכבי ישוכנעו שמרבית האוהדים לא רוצים להישאר בליגה במצב הנוכחי הם לא ישאירו את הקבוצה בליגה.

13 אפריל 2011, 18:39

מכבי לא תפרוש מהליגה, בטח שלא בשנה הבאה.

בהישארות של מכבי בליגה יש אקט ציוני/הזדהותי עם ישראל (ולהזכירכם שמעון מקבל השנה פרס ישראל).

לצערנו הליגה שלנו נראית די רע לעין (עדיף כבר לראות כדורסל מכללות), ולא מוסיפה למכבי כלום מבחינה מקצועית.

אני לא רוצה לתאר איזה קטסטרופה תהיה פה אם הליגה שלנו תמשיך בקצב הזה,
כי בעוד שחלק ניכר מהליגות האירופאיות מתפתח בצורה משמעותית מבחינת תקציבים ומתקנים,
הליגה שלנו מדשדשת ונהיית ליגה של עסקנים סוג ז'.

14 אפריל 2011, 09:35

נראה לי שגם לנהלה מתחיל להשבר ממצב :
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 98148.html
השנה אם מכבי לאתנצח בשני נשחקי הפיינל פור בארץ ולא תהיה אלופה זאץ תהיה בדיחה הכי גדולה . מכבי מובילה על מקום 2 באיזה 10 נצחונות . מכבי בחוץ נצחה את אשדוד ב30 נק'. זאת אתה אשדוד שאתמול נצחה את מקום 2 בבית שלה .
זאת שליגה פוגעת במכבי ראינו 3 פעימים בשנה - כל משחק אחרי תחילה/ או פגרה ביורוליג מכבי הפסידה . אחרי זה נכנסה לקצב נורמלי .

14 אפריל 2011, 12:49

אני כבר בשנה שעברה שלחתי מכתב לקבוצה שבו קראתי להם לפרוש מהליגה ולהצטרף לאחת מהליגות האזוריות האירופאיות. לצערי לא זכיתי אפילו למכתב תגובה, אבל זה היה צפוי מאחר וההנהלה של מכבי עסוקה רוב הזמן בהתרפסות וליקוקים לתקשורת האדומה ואין לה זמן להתייחס לאוהדים ותיקים שרוצים את טובת הקבוצה.
מכבי שוקלת מעבר לVTB? על זה נאמר When you have to shoot, shoot. Don't talk

14 אפריל 2011, 13:41

אבי כתב:אני כבר בשנה שעברה שלחתי מכתב לקבוצה שבו קראתי להם לפרוש מהליגה ולהצטרף לאחת מהליגות האזוריות האירופאיות. לצערי לא זכיתי אפילו למכתב תגובה, אבל זה היה צפוי מאחר וההנהלה של מכבי עסוקה רוב הזמן בהתרפסות וליקוקים לתקשורת האדומה ואין לה זמן להתייחס לאוהדים ותיקים שרוצים את טובת הקבוצה.
מכבי שוקלת מעבר לVTB? על זה נאמר When you have to shoot, shoot. Don't talk

+1 :thumbup

14 אפריל 2011, 14:08

יאלה. חייבים לרוץ על זה!!!!
משעמם כבר בארץ - הולכים לכבוש ת'עולם.

14 אפריל 2011, 16:30

לגבי ה VTB , מי שקורא רוסית, יכול לקרוא פה:
http://news.sport-express.ru/2011-04-14/432200/

14 אפריל 2011, 18:30

מה עם הליגה הים תיכונית שדובר עליה ??
אמרו אז שפאו ואולימפיאקוס מקימות אותה או משהו כזה...

14 אפריל 2011, 18:40

שוב רואים שמכבי מקבלת פי 100 יותר כבוד בחו"ל בנגוד להתנהגות בארץ . כתבה ותגובות בעיתון הרוסי שוב מראות את זה .

14 אפריל 2011, 19:01

הקומוניסטים והירושזבלים רוצים שמכבי תעזוב את הליגה כי ככה הם יוכלו לקחת אליפות.כאילו את מישהו הליגה הזאת תעניין בלי מכבי.הם חושבים שספונסרים יבואו כי האלופה לא ידועה מראש.המטומטמים לא מבינים שכמעט כל אוהדי הכדורסל אוהדים של מכבי.

14 אפריל 2011, 20:26

הבעיה שמהלך כזה ינתק אותנו לחלוטין מהחברה הישראלית שלא האוהדת מכבי.

14 אפריל 2011, 21:38

כל עוד שמעון בסביבה, לא נראה לי שזה יקרה. אבל אפשר להשתמש בזה כקלף מיקוח - הדבר האחרון שקופל רוצה הוא שמכבי תעזוב את הליגה. זה יפגע קשה במקום שלקופל הכי חשוב - ספונסרים.

הקוף דיבר ביציע על כך שמכבי 90 אחוז תהיה באדריאטית, אבל גם תישאר בליגה , שם תשחק עם הרכב משני. נראה לי מופרך.

14 אפריל 2011, 21:51

misha כתב:כל עוד שמעון בסביבה, לא נראה לי שזה יקרה. אבל אפשר להשתמש בזה כקלף מיקוח - הדבר האחרון שקופל רוצה הוא שמכבי תעזוב את הליגה. זה יפגע קשה במקום שלקופל הכי חשוב - ספונסרים.

הקוף דיבר ביציע על כך שמכבי 90 אחוז תהיה באדריאטית, אבל גם תישאר בליגה , שם תשחק עם הרכב משני. נראה לי מופרך.

למה לשחק באדריאטית ולא ב VTB? ב VTB משלמים כסף למשתתפות. השנה הסכום, שמחלקים לקבוצות, עלה מעונה שעברה. אם מכבי תצטרף ל VTB בעונה הבאה, אז הליגה הזאת תשיג עוד יותר חסויות ותשלומים עבור זכויות שידור. הכנסות הליגה יגדלו, ז"א שיחלקו לקבוצות עוד יותר כסף.

לגבי עצם האפשרות, שמכבי תשתתף בשלוש מפעלים: גם בליגה הישראלית, גם ביורוליג ועוד באחת הליגות (אדריאטית או VTB), לדעתי זה יקרה רק במצב שבארץ יצומצם משמעותית מספר הזרים ( 4 לדוגמה ). במקרה כזה מכבי תחתים 6-7 זרים, כאשר בליגת-על ישחקו רק 4, אבל ביורוליג + אדריאטית/VTB ישחקו כולם.

14 אפריל 2011, 21:58

felix_r כתב:
misha כתב:כל עוד שמעון בסביבה, לא נראה לי שזה יקרה. אבל אפשר להשתמש בזה כקלף מיקוח - הדבר האחרון שקופל רוצה הוא שמכבי תעזוב את הליגה. זה יפגע קשה במקום שלקופל הכי חשוב - ספונסרים.

למה לשחק באדריאטית ולא ב VTB? ב VTB משלמים כסף למשתתפות. השנה הסכום, שמחלקים לקבוצות, עלה מעונה שעברה. אם מכבי תצטרף ל VTB בעונה הבאה, אז הליגה הזאת תשיג עוד יותר חסויות ותשלומים עבור זכויות שידור. הכנסות הליגה יגדלו, ז"א שיחלקו לקבוצות עוד יותר כסף.

לגבי עצם האפשרות, שמכבי תשתתף בשלוש מפעלים: גם בליגה הישראלית, גם ביורוליג ועוד באחת הליגות (אדריאטית או VTB), לדעתי זה יקרה רק במצב שבארץ יצומצם משמעותית מספר הזרים ( 4 לדוגמה ). במקרה כזה מכבי תחתים 6-7 זרים, כאשר בליגת-על ישחקו רק 4, אבל ביורוליג + אדריאטית/VTB ישחקו כולם.

למה לשחק ב-3 מסגרות זה בכלל אופציה?
זה לא קצת יותר מידי מבחינת עייפות ונסיעות?

15 אפריל 2011, 03:33

עניין VTB עולה לא לחינם - בליגה הזאת משחקות קבוצות מבירות ולא זהשירוקי , זאת אומרת שלא תיהיה בעה עם קונקשנים אלא יש טיסות ישירות .
לא יודע , השנה ליגה ישראלית מעצבנת אותי .
לגבי שיפור שתהיה כאן בלי מכבי ... עולמות מלאים במחקים מול מכבי , אני גר באשדוד ואנשים שכשו כרטיס היו בבסא כי לא יכלו לראות את מכביולא לאהודד את אשדוד .
כל העניין של תרומה של שחקן ישראלי וכו' זה בולשיט , גם אם יהו ספונסרים הכומים היו פי 10 קטנים יותר . בדיוק כמו בכדויד וכדורסל . לדעתי הרמה של העונה זה פועל יוצר של שיטה של הפינל פור - שאפשר לזייף כל שנה וביום מסויים במבחן אמריקאי קליל לנחש 4 תשובות נחנות וזהו .
פרסם תגובה