MTA2311 כתב:פרק רע מאוד של הומלנד. דיינה הפכה להיות הדמות הראשית בסדרה הזאת, כשעלילת המשנה היא הבריאות הנפשית של קרי. לא מבטיח בכלל...
נקודת האור היחידה בינתיים היא קווין.
מסכים איתך... לא מבין מה עובר עליהם שם, אבל תתי העלילות הכי פחות מוצלחים ומעניינים, הם אלה שממלאים כבר שני פרקים. גם סול, שהוא דמות מיוחדת בסדרה הזאת, פתאום מקבל איזשהן פנים קצת פחות נעימות ויותר מרכזיות, והשחקן שעשה את הסדרה בשתי העונות הראשונות (וגם עשה לי את "אחים לנשק"), נעלם כלא היה...
סרט שובר לב על הפליסיאנים ברור לי לחלוטין שבנימין הומו והקטע שהוא מנסה למשוך מאמא שלו שאולי מישהו מהמשפחה שלו לא יעזוב אותו וינטוש אותו לחלוטין אם הוא ייצא מהארון פשוט קורע את הלב
כל עניין הרצח פשוט הגיוני אחרי הקטע הזה וגם אם זה לא הם עשו, אני עדיין בטוחה שבנימין הומו
בפרק בסיינפלד שהם מחפשים את המכונית בחניון אז יש את הקטע שהבחורה הג׳ינג׳ית מעיפה אותם מהמכונית שלה, ג׳ורג׳ אומר משהו כמו ״מצטער, לא ידעתי שאת שייכת לכת הזאת, אני אפילו לא מכיר את ל. רון האברד״. הבנתי שזה קשור לכת שנקראת סיינטולוגיה, מישהו יודע להסביר מה זה בדיוק? הערך בויקיפדיה מנוסח בצורה שאיבדתי את זה בשורה השנייה.
LIAV10 כתב:בפרק בסיינפלד שהם מחפשים את המכונית בחניון אז יש את הקטע שהבחורה הג׳ינג׳ית מעיפה אותם מהמכונית שלה, ג׳ורג׳ אומר משהו כמו ״מצטער, לא ידעתי שאת שייכת לכת הזאת, אני אפילו לא מכיר את ל. רון האברד״. הבנתי שזה קשור לכת שנקראת סיינטולוגיה, מישהו יודע להסביר מה זה בדיוק? הערך בויקיפדיה מנוסח בצורה שאיבדתי את זה בשורה השנייה.
ל. רון הבארד היה סופר מדע בדיוני שהמציא כת(''דת'')שנקראית סיינטולוגיה העיקרון המרכזי שלה הוא שהיה מלחמה לפני מליוני שנים, איזשהו שליט רשע זרק את כל הנשמות לתוך הר געש ואז זרק פצצת אטום פנימה ובפיצוץ כל הנשמות התפזרו בעולם ונכנסו לתוך הגוף שלנו המבחן הזה שג'ורג' עובר שם הוא מבחן שאנשים עוברים לפני שהם מתקבלים לכת וזה כולל גם מבחן שהם מחזיקים בשתי ידיות כאלה וזה מודד את רמת השליטה שיש לרוח על הגוף שלהם בדרך הם גם מספרים את כל הסודות שלהם ומבודדים מהעולם החיצון כולל המשפחות בשביל שיהיה להם הרבה יותר קשה לעזוב אחר כך