המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט29 כתב:קבוצה בלי הגנה, בלי התקפה והחמור ביותר - בלי נשמה. אני מוצא את עצמי בוהה באפאטיות במסך משחק אחרי משחק בעונה הזאת שעוד בקושי התחילה...
לאן הפדרמניזציה עוד תוריד את הקבוצה הזאת? הצלקות מהעונה שעברה מתחילות לצוף מחדש..
er79 כתב:אפשר כבר ללכת לים? מכבי קבוצה כבויה. יש לנו רכז דוחה. סנטר פושר עושה לנו בית ספר. די, זה כבר מתחיל להיראות מגעיל. אני קורא לדיץ׳ ולאשכנזי-אל תהיו בובות, נכנסתם כמשקיעים, תעזרו בהחתמת רכז איכותי, אף אחד מהאוהדים לא רוצה ללכת לים עוד לפני הטופ 16. איך שאנחנו נראים, גם הכוכב האדום יקחו אותנו
גל גל כתב:חבל שהקליעות החופשיות לו נכנסו אין ספק שהקבוצה הזו כשרונית בטירוף אבל משהו לא מתחבר לי לא יודע נחכה שבלו יכנס לכושר ושסמית יחזור מהפציעה ועם רייס ימשיך בקצב הזה מי יודע אולי עוד נגיע לטופ 16
roy1000 כתב:שמואל, חלאס עם הפאניקה המגוכחת הזו. כבר ראינו את מכבי מובסת ביטוריה ועולה אחרי זה לגמר יורוליג.
אבל כן, הדברים נראים רע. מה שעצוב זה שזה לא כל כך מפתיע כי את החולשות כולנו ידענו והזכרנו פה עוד בקיץ. אין ריבאונד ואין רכז.
אחד האבחנות שלי מהמחצית הזו היא שמכבי היא פשוט קבוצה אנמית. אין אף שחקן שיכול "להלדיק" את הקבוצה עם איזה מהלך של אנרגיה. כל השחקנים של מכבי הם שחקנים "כבויים" כאלה.
MTA2311 כתב:אין שום תנועה בהתקפה של מכבי. בלאט צריך להתבייש
rc4991 כתב:roy1000 כתב:שמואל, חלאס עם הפאניקה המגוכחת הזו. כבר ראינו את מכבי מובסת ביטוריה ועולה אחרי זה לגמר יורוליג.
אבל כן, הדברים נראים רע. מה שעצוב זה שזה לא כל כך מפתיע כי את החולשות כולנו ידענו והזכרנו פה עוד בקיץ. אין ריבאונד ואין רכז.
אחד האבחנות שלי מהמחצית הזו היא שמכבי היא פשוט קבוצה אנמית. אין אף שחקן שיכול "להלדיק" את הקבוצה עם איזה מהלך של אנרגיה. כל השחקנים של מכבי הם שחקנים "כבויים" כאלה.
שחקן מדליק=תותח
שחקן כבוי=שחקן משלים
ככה שזה כשאתה בונה סגל לרוחב
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־7 אורחים