29 אוקטובר 2013, 14:41
ankram כתב:ולזכור שמכבי עדיין לא שיחקו במשחקים היותר קשים של הליגה שלנו - אילת , ירושליים והגועל בחוץ.
העונה הזאת עוד לא התחילה וכבר בא לי שתסתיים.
29 אוקטובר 2013, 14:49
yzafrir כתב:ankram כתב:ולזכור שמכבי עדיין לא שיחקו במשחקים היותר קשים של הליגה שלנו - אילת , ירושליים והגועל בחוץ.
העונה הזאת עוד לא התחילה וכבר בא לי שתסתיים.
זה בדיוק העניין . יש לי הרגשה שמכבי סימנה מראש את המשחקים הפחות חשובים לה העונה שבהם היא פחות תתאמץ אפילו במחיר של הפסד , ויש משחקים שהם כן חשובים שבהם נראה את הקבוצה משחקת אחרת לגמרי ....
הרי אין משמעות כלכך באיזה מקום מכבי תסיים כי גם אם תיהיה מקום אחרון בפלייאוף העליון ובלי יתרון ביתיות היא עדיין תגיע לגמר וגם תיקח אותו בגלל שינוי השיטה (בית וחוץ)
אתמול שחקנים פשוט זילזלו בהגנה בצורה די ברורה .
בסופו של דבר אין מה להתלונן על שחקן זה או אחר כי בכסף שמכבי יכולה לשלם אלו השחקנים שאפשר להביא ואין היום רכזים אמיתיים טובים ב-500K וגם לא בפי 2 מיזה....
גם כל ה"זריקת" כסף על שחקנים משלימים לא הייתה מביאה אותנו למצב שאנחנו יכולים להרשות שחקן כמו פארגו למשל וגם לשים לצידו שחקנים נורמאלים .
שורה תחתונה , צריך להעיף את פדרמן ולהביא את מיץ' .....
29 אוקטובר 2013, 14:53
. דיברנו כאן על התלות של מכבי בקליעות משלוש - אז מסתבר שמאחר שאין לקבוצה חודרים טובים לסל או גארדים יוצרים, התלות הזו גדולה עוד יותר ממה שהיינו יכולים לשער.
29 אוקטובר 2013, 14:54
jol9 כתב:תשמע, לי לא היה מפריע אם מכבי היתה מראש "מוותרת" על משחקים. אבל זה תחת כמה תנאים.
ראשית, זה אומר שהחבר'ה הצעירים של מכבי משחקים דקות משמעותיות.
שנית, זה אומר שהחבר'ה שנמצאים בכושר וביכולת פחות טובים משחקים דקות משמעותיות.
שלישית, שמראש זה יהיה ברור, אם זה בקריצה או באמירה מפורשת.
כל אלה לא קורים. מכבי עדיין מקבל כל הפסד כטרגדיה. אותם השחקנים שבלאט סומך עליהם, משחקים גם בליגה וגם ביורוליג (למעט סמית' נניח), וכמובן שאין שום דקה לצעירים.
האם זה מעניין אותי לראות את רייס והיקמן מפסידים לנס ציונה? לא.
29 אוקטובר 2013, 14:59
roy1000 כתב:jol9 כתב:תשמע, לי לא היה מפריע אם מכבי היתה מראש "מוותרת" על משחקים. אבל זה תחת כמה תנאים.
כל אלה לא קורים. מכבי עדיין מקבל כל הפסד כטרגדיה. אותם השחקנים שבלאט סומך עליהם, משחקים גם בליגה וגם ביורוליג (למעט סמית' נניח), וכמובן שאין שום דקה לצעירים.
זה הזוי להגיד שמכבי "ויתרה" על המשחק הזה כשאינגלס שיחק 36 דקות, ג'יימס 34 דקות ולנדסברג 34 דקות (בעוד נעימי, אלטיט והררי בכלל לא עולים על המגרש). מכבי לא ויתרה על כלום. היא ניסתה ככל יכולתה והפסידה.
29 אוקטובר 2013, 15:17
roy1000 כתב:jol9 כתב:תשמע, לי לא היה מפריע אם מכבי היתה מראש "מוותרת" על משחקים. אבל זה תחת כמה תנאים.
זה הזוי להגיד שמכבי "ויתרה" על המשחק הזה כשאינגלס שיחק 36 דקות, ג'יימס 34 דקות ולנדסברג 34 דקות (בעוד נעימי, אלטיט והררי בכלל לא עולים על המגרש). מכבי לא ויתרה על כלום. היא ניסתה ככל יכולתה והפסידה.
29 אוקטובר 2013, 16:02
29 אוקטובר 2013, 16:04
jol9 כתב:נו... ומה אני אמרתי? בדיוק אותו הדבר.
אם כבר מוותרים, אז לפחות למטרות טובות.
29 אוקטובר 2013, 21:15
29 אוקטובר 2013, 21:20
קודי כתב:מולי קצרין, שאימן בשנה האחרונה בגרמניה ומכיר מצויין את טייריס רייס אמר הערב לאופירה, שחבל שאף אחד במכבי לא טרח לשאול אותו על השחקן לפני שהוא הוחתם. לדבריו, רייס חייב להיות השחקן המרכזי בקבוצה אחרת הוא לא אפקטיבי. לדבריו, ברור שבמכבי זה לא יכול להיות ולכן הוא לא מתאים לקבוצה. אבל הרי מחלקת הסקאוט של מכבי יודעת הכל ולא צריכה להתייעץ עם אף אחד, נכון?
29 אוקטובר 2013, 21:27
MTA2311 כתב:קודי כתב:מולי קצרין, שאימן בשנה האחרונה בגרמניה ומכיר מצויין את טייריס רייס אמר הערב לאופירה, שחבל שאף אחד במכבי לא טרח לשאול אותו על השחקן לפני שהוא הוחתם. לדבריו, רייס חייב להיות השחקן המרכזי בקבוצה אחרת הוא לא אפקטיבי. לדבריו, ברור שבמכבי זה לא יכול להיות ולכן הוא לא מתאים לקבוצה. אבל הרי מחלקת הסקאוט של מכבי יודעת הכל ולא צריכה להתייעץ עם אף אחד, נכון?
ממש צריך את מולי קצורין בשביל לדעת שכשמחתימים רכז ראשון הוא צריך להיות השחקן המוביל בקבוצה.
במכבי הוא לא יכול להיות כזה כי הוא אפס, ולא בגלל שיש פה כוכבים אחרים.
29 אוקטובר 2013, 21:30
MTA2311 כתב:קודי כתב:מולי קצרין, שאימן בשנה האחרונה בגרמניה ומכיר מצויין את טייריס רייס אמר הערב לאופירה, שחבל שאף אחד במכבי לא טרח לשאול אותו על השחקן לפני שהוא הוחתם. לדבריו, רייס חייב להיות השחקן המרכזי בקבוצה אחרת הוא לא אפקטיבי. לדבריו, ברור שבמכבי זה לא יכול להיות ולכן הוא לא מתאים לקבוצה. אבל הרי מחלקת הסקאוט של מכבי יודעת הכל ולא צריכה להתייעץ עם אף אחד, נכון?
ממש צריך את מולי קצורין בשביל לדעת שכשמחתימים רכז ראשון הוא צריך להיות השחקן המוביל בקבוצה.
במכבי הוא לא יכול להיות כזה כי הוא אפס, ולא בגלל שיש פה כוכבים אחרים.
29 אוקטובר 2013, 22:32
29 אוקטובר 2013, 22:33
חנו'ש כתב:איפה כרמל?? לא הגבה בכלל על המשחק הזה...
חוגגת??
29 אוקטובר 2013, 22:34
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:איפה כרמל?? לא הגבה בכלל על המשחק הזה...
חוגגת??
בחו"ל...
01 נובמבר 2013, 13:53
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:איפה כרמל?? לא הגבה בכלל על המשחק הזה...
חוגגת??
בחו"ל...
אה...
יפה לה...
01 נובמבר 2013, 16:31
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:איפה כרמל?? לא הגבה בכלל על המשחק הזה...
חוגגת??
בחו"ל...
אה...
יפה לה...
נכנסתי בגרמניה לאינטרנט, ראיתי שנס ציונה ניצחו את מכבי ובאמת שלא ידעתי מה לחשוב
01 נובמבר 2013, 16:49
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:איפה כרמל?? לא הגבה בכלל על המשחק הזה...
חוגגת??
בחו"ל...
אה...
יפה לה...
נכנסתי בגרמניה לאינטרנט, ראיתי שנס ציונה ניצחו את מכבי ובאמת שלא ידעתי מה לחשוב
חשבתי שהחלטת להישאר בגרמניה
01 נובמבר 2013, 16:54
01 נובמבר 2013, 16:57
felix_r כתב:אני לא מכבד אנשים שנוסעים לגור בגרמניה