המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ככה"נ במתווה של חדירה ליישוב, וירי\דקירה( אופציה חדשה שהועלתה) מטווח קצר.
לא ברור לי איך בן אדם יכול להסתכל בעיניים של ילדה בת 9 ולירות בה.
rc4991 כתב:להיכנס באמא שלהם
כנראה שצריך להרוד את אותם אנשים ורק אז הם יחשבו פעמיים לפני שיעשו דבר נורא כזה
MTA2311 כתב:איך יכול להיות שעוד לא שמענו שאין שום קשר למו"מ ושההנהגה הפלסטינית לא קשורה לזה בכלל?
oslo all over again?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:להיכנס באמא שלהם
כנראה שצריך להרוד את אותם אנשים ורק אז הם יחשבו פעמיים לפני שיעשו דבר נורא כזה
באמת מה אכפת להם לעשות דבר כזה כשהם יודעים שהם הולכים לעשות תואר ראשון בכלא הישראלי ובכל מקרה ישתחררו כגיבורים באיזשהי מחווה חד צדדית מטופשת
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איך יכול להיות שעוד לא שמענו שאין שום קשר למו"מ ושההנהגה הפלסטינית לא קשורה לזה בכלל?
oslo all over again?
או על איך זה יכול להיות שמאז הרצח של החייל בשטחים(וכל המקרים מאז)לא שמענו אף גינוי מההנהגה הפלסטינית
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איך יכול להיות שעוד לא שמענו שאין שום קשר למו"מ ושההנהגה הפלסטינית לא קשורה לזה בכלל?
oslo all over again?
או על איך זה יכול להיות שמאז הרצח של החייל בשטחים(וכל המקרים מאז)לא שמענו אף גינוי מההנהגה הפלסטינית
זה כבר נאיביות. מתי אי פעם היה גינוי חד משמעי מהרשות?
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איך יכול להיות שעוד לא שמענו שאין שום קשר למו"מ ושההנהגה הפלסטינית לא קשורה לזה בכלל?
oslo all over again?
זה כבר נאיביות. מתי אי פעם היה גינוי חד משמעי מהרשות?
היו לא מעט דווקא. באנגלית כמובן.
הגינויים שלהם שווים לתחת, בדיוק כמו ש"הכוונות הטובות" של רוחאני שוות לתחת. באסלאם רק המעשים קובעים.
LIAV10 כתב:המילה כיסא צויינה בפוסט שלי, אני מקווה שהבנת שזה כיסא חשמלי ולא כיסא במקום מיטה בתא.
שמואל1 כתב:אני לא מבין מה אתם מציעים, לענות אותו בכלא?
אלו החוקים במדינת ישראל, ובכל מדינה מתוקנת. אסיר זכאי לזכויות מסויימות.
מילא הייתם קוראים לעונש מוות (שזה הדבר האחרון שמדינת ישראל רוצה לעשות, כל העולם יהיה עלינו), אבל אי אפשר לשלול את הזכויות הבסיסיות של האסיר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים