אליהו חתם בהפועל ירושלים לשלוש עונות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אליהו בדרך למגדל?

הודעהעל ידי dod » 14 נובמבר 2013, 18:29

קודי כתב:זה או שתעשה את המהלכים האלה עכשיו או שתישאר בלי אליהו ובלי ישראלי סביר ליד אוחיון בשנים הקרובות

להזכירנו לאוחיון יש סעיף שחרור בקיץ הקרוב. אופס....
dod

הודעהעל ידי NY boy » 14 נובמבר 2013, 18:31

זה עוד לפני הדבר הגרוע יותר שלא ציינת קודי, זה שיאלצו להמשיך לשלם מחירים מוגזמים ואפילו יותר מזה לישראלים הבינוניים שכן יסכימו לחתום.

אני בקלות רואה את אוחיון מביא הצעה מאיזה קבוצה רוסית בקיץ ואז מעמיד את מכבי במצב בלתי אפשרי שאין להם בריירה אלא להשוואת (כי אין מי להחתים מישהו במקום).

או את בלו (שסירב לחתום מעבר לעונה בדיוק בגלל זה לפי הדיווחים) עושה אותה הדבר.

למכבי עכשיו לא רק שאין ישראלים להחתים, הם יאלצו לשלם סכומים מוגזמים לאלו שהם יצטרכו להתפשר עליהם.
NY boy

הודעהעל ידי קודי » 14 נובמבר 2013, 18:32

dod כתב:
קודי כתב:זה או שתעשה את המהלכים האלה עכשיו או שתישאר בלי אליהו ובלי ישראלי סביר ליד אוחיון בשנים הקרובות

להזכירנו לאוחיון יש סעיף שחרור בקיץ הקרוב. אופס....

אנחנו עוד יכולים למצוא את עצמנו בלי אף ישראלי בסגל או שפדרמן שוב יסכים לשלם סכומי עתק לפניני רק בשביל שיהיו פנים ישראליות על הספסל. עצוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 14 נובמבר 2013, 18:34

NY boy כתב:זה עוד לפני הדבר הגרוע יותר שלא ציינת קודי, זה שיאלצו להמשיך לשלם מחירים מוגזמים ואפילו יותר מזה לישראלים הבינוניים שכן יסכימו לחתום.

אני בקלות רואה את אוחיון מביא הצעה מאיזה קבוצה רוסית בקיץ ואז מעמיד את מכבי במצב בלתי אפשרי שאין להם בריירה אלא להשוואת (כי אין מי להחתים מישהו במקום).

או את בלו (שסירב לחתום מעבר לעונה בדיוק בגלל זה לפי הדיווחים) עושה אותה הדבר.

למכבי עכשיו לא רק שאין ישראלים להחתים, הם יאלצו לשלם סכומים מוגזמים לאלו שהם יצטרכו להתפשר עליהם.

ולכן אמרתי שגם אם זה פחות נוח ובעיתוי פחות מתאים חובה להחתים את אליהו במחיר כל כך מצחיק. כל שנה משלמים על שניים-שלושה זרים שהם עב"מים מוחלטים סכומים גבוהים בהרבה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קובי » 14 נובמבר 2013, 18:34

תמיד טענתי שהישראלים הטובים ביותר צריכים להיות במכבי.
אם מקרה הלפרין, שנמצא בקריירה מתדרדרת, עוד איכשהו מתקבל, אליהו, שיש לו עוד מה לתת ולטעמי הוא הישראלי הטוב ביותר, כולל מקל וכספי, היה צריך למצוא את מקומו במכבי.
חתימה בירושלים + חוק רוסי שלא עומד להיעלם בקרוב, עלולים להיות מכה אנושה למכבי בליגה המקומית.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 נובמבר 2013, 18:36

NY boy כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
NY boy כתב:
גם הקיץ לא היו ישראלים ומכבי עדיין העדיפו ללכת לשני שחקנים שאפילו אני ''מודה'' שלא יכולים לתרום באותה רמה של ליאור
זה כבר אומר משהו, לא?

לא. יודעת למה? כי הג'וניורים והמנהל החדש וויצ'יץ' חשבו שיש ישראלים. הם חשבו שטיוס זה ליאור אליהו בחצי מחיר וג'ייק כהן יהיה ישראלי גדול. ולאנדסברג יפרח ויהיה שחקן על ועוד ועוד.

זה עוד לפני שהם המציאו חוזה של 500 אלף דולר לשנתיים מובטח (לפי ישראל היום הבוקר) ליובל נעימי בשביל שלא ישחק פה.

הג'וניורים חושבים שהם המציאו את הגלגל. הם אפילו אמרו שטיוס זה אליהו בחצי מחיר הרי. אבל כל מה שהם חושבים מתברר כטעות גדולה. וגם הוויתור על ליאור יתברר ככזה ומהר מאד.

ללאנדסברג יש חוזה בין אם רצו את הלפרין או לא
היה מצב בקיץ שלא ידעו אם בגלל הגיוס לאנדסברג יעדיף לעזוב או לא
ג'ייק כהן היה ברור (לי לפחות) שלא יהיה אף פעם ברמה של מכבי וטיוס יכול להיות שחקן נחמד במידה ויש לידו רכז פיק אנד רול מה שאנחנו יודעים שלא היה במכבי כבר כמה שנים טובות(פאפאלוקאס ורוט לא נחשבים כי לא נספרו)

בוא נסתכל על העובדות הפשוטות - ליאור העדיף להיעלב ולא לקחת את ההצעה של מכבי, הוא חשב שיש לו סכומי כסף אדירים שמחכים לו וגילה שאין, בנובמבר עדיין אין לו קבוצה והוא ככל הנראה יילך לקבוצה ישראלית(!!) שההצעה שלה נמוכה משל מכבי

אתה רוצה להגיד לי שאם מסתכלים על כל ההתנהלות של ליאור בקיץ הזה אפשר להגיד שמכבי היו צריכים לחכות לו קיץ שלם ולתקוע את בניית הקבוצה?

ההתנהלות של ליאור מפגרת. הוא אידיוט. מפגר. סתום בלום. כל הדברים נכונים. הוא התנהל לא נכון ולכן הוא הזדיין מאד בחוזה שהוא נתקע איתו עכשיו.

אבל מה? כל זה לא צריך לעניין את מכבי. זה מעניין רק אם האגו שלהם מעניין יותר מהקבוצה וזה המצב לצערי. מה שצריך לעניין את ההנהלה של מכבי זה מכבי, העתיד של מכבי, מה שטוב למכבי מקצועית ותדמיתית ועוד ועוד.

ואם הדברים האלו היו מעניינים את מכבי היא הייתה צריכה עכשיו להחתים את אליהו, מהשנה הבאה, מהשנה, זה לא משנה אבל אסור היה לה לשבת בשקט בזמן שהישראלי היחידי באירופה ברמה של יורוליג והישראלי הכי טוב מחוץ לNBA חותם ביריבה הכי מסוכנת שלה במהלך שהולך לאיים על ההגמוניה והתדמית של מכבי בארץ בצורה שמכבי מעולם לא התמודדה איתו.

את מכבי צריך לעניין רק מכבי ורק מה שהיה נכון לעשות עכשיו. לא האגו. לא זה שנתנו לו הצעה יותר טובה בקיץ והוא דחה אותה. לא זה שג'וניור דני חושב שהוא גאון. רק מכבי והעתיד שלה. ומה שההנהלה הוכיחה בימים האחרונים זה שאו שהעתיד של מכבי לא ממש מעניין אותם מספיק או שאין להם מושג מה טוב למכבי.

אם יש משהו טוב במהלך הזה של ליאור זה שלדעתי זה יכול להיות קו השבר שיוביל את הג'וניורים החוצה ממכבי. כי כשתתברר הטעות, הקהל כבר לא ישב בשקט.

יש למכבי כבר עכשיו יותר מדי שחקנים, אז להביא את ליאור?
אמרו לו בפירוש שאם הוא מסרב אז ממשיכים לבנות את הקבוצה בלעדיו ואלה לא היו איומי סרק, באמת המשיכו לבנות את הקבוצה בלעדיו
הם לא ישבו בשקט, הדבר הראשון שהם עשו בקיץ זה להציע לו חוזה אבל שוב, הוא העדיף להיעלב אז מה יכלו לעשות? לקוות שבנובמבר הוא יהיה פנוי ולא להחתים אף שחקן?

אני ממש לא חושבת שמכבי פועלים עכשיו מאגו, אני חושבת שהם פועלים עם חשיבה מקצועית נכונה
ליאור לא יהיה שובר השוויון של מכבי, לא בטוחה אפילו שהוא ייתן איזשהו יתרון כי ריבאונד אין אז הוא לא ישפר את זה, מי שיקלע בצבע יש אז לא צריך, ליאור הוא לא סוס הגנה אז הוא לא ישפר אותנו בזה והביאו את בלו בשביל שיקלע מבחוץ

אין ישראלים גם בקיץ הבא, אתה צודק לגמרי, מבחינתי שיתחילו לשתף צעירים מוכשרים שיש במכבי כי אחרת לא נוכל לגדל פה עוד כספי או מקל
הררי, אלטיט, שגב, ילדים מוכשרים בכל קנה מידה שלא מקבלים הזדמנות במכבי
אם אי פעם הייתה הזדמנות לתת להם צ'אנס זה בשנה הבאה ולהגיד מלכתחילה שאחת המטרות של המשחקים בליגה הישראלית זה לתת לצעירים דקות יפות(15+)

אבל זה באמת כבר נושא אחר לגמרי(או שלא?)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 14 נובמבר 2013, 18:40

אי אפשר לתת דקות לצעירים שההגמוניה שלך בסכנה. שאתה כבר לא הכי טוב בליגה. שכל משחק הוא מלחמה קשה. וזה המצב והעתיד שמכבי עומדת בפניו.

שוב, זה לא מעניין מה הם עשו בקיץ. בקיץ הם התנהלו בסדר. אבל עכשיו לא היה צריך לעניין מה שהיה בקיץ אלא העתיד והעתיד היה חשוב יותר מאשר זה ש"אין מקום בסגל עכשיו".

בקיץ שהם יבינו את הטעות שלהם כבר אי אפשר יהיה לתקן אותה. הביקורת תבוא אז. והג'וניורים לדעתי יאלצו לפנות את הכיסא.
NY boy

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 נובמבר 2013, 18:46

NY boy כתב:אי אפשר לתת דקות לצעירים שההגמוניה שלך בסכנה. שאתה כבר לא הכי טוב בליגה. שכל משחק הוא מלחמה קשה. וזה המצב והעתיד שמכבי עומדת בפניו.

שוב, זה לא מעניין מה הם עשו בקיץ. בקיץ הם התנהלו בסדר. אבל עכשיו לא היה צריך לעניין מה שהיה בקיץ אלא העתיד והעתיד היה חשוב יותר מאשר זה ש"אין מקום בסגל עכשיו".

בקיץ שהם יבינו את הטעות שלהם כבר אי אפשר יהיה לתקן אותה. הביקורת תבוא אז. והג'וניורים לדעתי יאלצו לפנות את הכיסא.

אני לא חושבת שליאור יישאר יותר מדי זמן בירושלים גם אם יחתום שם ל-3 שנים אבל זה כמובן לא נוכל לדעת כי אנחנו לא רואים את העתיד(אלא אם כן למישהו פה יש משהו לספר לנו)

אני לא מסכימה בקשר לצעירים
תראה את הפועל ירושלים, דווקא בעונה שהם מנסים לצמצם פערים הם נותנים דקות לצעירים וזה למרות שהחתימו ישראלים בכירים וזרים שיותר טובים מהם
תמיד יהיה תירוץ למה לא לתת דקות לצעירים ואז מה שיוצא מהם זה נערי פוסטר לשנה וחתימה בקבוצה אחרת שנה לאחר מכן וחוזר חלילה

זהו? עברו הימים שגידלנו לבד ישראלים?
הצביון הישראלי הוא דבר טיפשי אבל יש אנשים שאומרים משהו נכון, שלא הפריע להם שאין ישראלים בולטים כל עוד הזרים היו תותחים
עכשיו כשאין זרים תותחים אז מעדיפים להחתים זרים בינוניים במקום לתת דקות לישראלים
טכנית אני יכולה להבין את הטיעון הזה

אם אין ישראלים טובים כרגע ומעדיפים להביא זרים בינוניים כמו ג'ייק כהן במקום לתת הזדמנות לאלטיט לי אישית זה מאוד מפריע
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 14 נובמבר 2013, 18:47

NY boy כתב:אי אפשר לתת דקות לצעירים שההגמוניה שלך בסכנה. שאתה כבר לא הכי טוב בליגה. שכל משחק הוא מלחמה קשה. וזה המצב והעתיד שמכבי עומדת בפניו.

כשהמאמן וההנהלה מתואמים אפשר לתת מקום לצעירים גם על חשבון הפסדים. הבעיה במכבי שאחרי כל הפסד ההנהלה מתחילה לשמוע את הקולות ואז גם המאמן נלחץ לשתף את החמישיה 35 דקות בכל משחק.
לגבי הקיץ הבא - תשכח מזה. הג'וניורים במכבי לעוד שנים רבות לצערי. ובעניין הישראלים ימכרו לנו שעכשיו החליפו מאמן ויוצאים לדרך חדשה ושרצינו ישראלים והם לא רצו אותנו ושבכלל מי שיש הוא הכי טוב................
dod

הודעהעל ידי קודי » 14 נובמבר 2013, 18:49

Holiday_Armadillo כתב:

אני לא חושבת שליאור יישאר יותר מדי זמן בירושלים גם אם יחתום שם ל-3 שנים אבל זה כמובן לא נוכל לדעת כי אנחנו לא רואים את העתיד(אלא אם כן למישהו פה יש משהו לספר לנו)

תראה את הפועל ירושלים, דווקא בעונה שהם מנסים לצמצם פערים הם נותנים דקות לצעירים וזה למרות שהחתימו ישראלים בכירים וזרים שיותר טובים מהםתמיד יהיה תירוץ למה לא לתת דקות לצעירים ואז מה שיוצא מהם זה נערי פוסטר לשנה וחתימה בקבוצה אחרת שנה לאחר מכן וחוזר חלילה

הצביון הישראלי הוא דבר טיפשי אבל יש אנשים שאומרים משהו נכון, שלא הפריע להם שאין ישראלים בולטים כל עוד הזרים היו תותחים

אם אין ישראלים טובים כרגע ומעדיפים להביא זרים בינוניים כמו ג'ייק כהן במקום לתת הזדמנות לאלטיט לי אישית זה מאוד מפריע

ובגלל זה ירושלים נראית כל כך טוב...
גם בירושלים הבינו את הבעיה עם הישראלים הצעירים ולכן הם מחתימים את אליהו וחושבים גם להביא עוד גארד זר.
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 14 נובמבר 2013, 18:51

מסכים,יש לנו הזדמנות להביא את אליהו במחיר מציאה וחבל שמכבי לא מנצלת את זה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 14 נובמבר 2013, 18:51

בו נראה כמה דקות הישראלים (הצעירים) של ירושלים יקבלו? גם עכשיו הם בקושי משחקים. בתחילת השנה שיחקו כי הלפרין היה פצוע. אחרי זה דופרי. עכשיו כולם בריאים ומגיע גם אליהו. אני מעריף שהם יקבלו בין 0-5 דקות ביחד. ובשנה הבאה עוד פחות.
נערך לאחרונה על ידי NY boy בתאריך 14 נובמבר 2013, 18:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
NY boy

הודעהעל ידי rc4991 » 14 נובמבר 2013, 18:51

Holiday_Armadillo כתב:

תראה את הפועל ירושלים, דווקא בעונה שהם מנסים לצמצם פערים הם נותנים דקות לצעירים וזה למרות שהחתימו ישראלים בכירים וזרים שיותר טובים מהם
תמיד יהיה תירוץ למה לא לתת דקות לצעירים ואז מה שיוצא מהם זה נערי פוסטר לשנה וחתימה בקבוצה אחרת שנה לאחר מכן וחוזר חלילה

ירושלים משתפת ישראלים צעירים פשוט כי אין להם עוש ישראלים טובים חוץ מהלפרין וגם הזרים שלהם לא שוס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 14 נובמבר 2013, 18:56

Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שליאור יישאר יותר מדי זמן בירושלים גם אם יחתום שם ל-3 שנים אבל זה כמובן לא נוכל לדעת כי אנחנו לא רואים את העתיד(אלא אם כן למישהו פה יש משהו לספר לנו)

למה?
נראה לך שיקבל איזה חוזה שמן באירופה? בגלל נושא המיסוי צריך פער גדול כדי שיהיה לו כדאי לצאת.
דוקא לי נראה שהוא שם ל-3 שנים מלאות.
dod

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 נובמבר 2013, 18:58

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

תראה את הפועל ירושלים, דווקא בעונה שהם מנסים לצמצם פערים הם נותנים דקות לצעירים וזה למרות שהחתימו ישראלים בכירים וזרים שיותר טובים מהםתמיד יהיה תירוץ למה לא לתת דקות לצעירים ואז מה שיוצא מהם זה נערי פוסטר לשנה וחתימה בקבוצה אחרת שנה לאחר מכן וחוזר חלילה

ובגלל זה ירושלים נראית כל כך טוב...
גם בירושלים הבינו את הבעיה עם הישראלים הצעירים ולכן הם מחתימים את אליהו וחושבים גם להביא עוד גארד זר.

הם עוד יקבלו את הכסף שלהם בחזרה עוד כמה שנים בדמות אריאל ומנקו שיהיו שחקנים מגובשים

אני לא אומרת שצריך לשים שחקנים ישראלים צעירים בלי שחקנים ישראלים שיהיו בכירים יותר
אבל אם יש את בלו ב-4 ואת ג'ייק כהן כמחליף המיועד שלו, אז בטח שאפשר להשאיר את בלו ולהחליף את כהן באלטיט
לא אומרת לזרוק אותם למים אבל להגיע להחלטה שמשלבים צעירים מה שעכשיו לא קיים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 נובמבר 2013, 18:59

dod כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שליאור יישאר יותר מדי זמן בירושלים גם אם יחתום שם ל-3 שנים אבל זה כמובן לא נוכל לדעת כי אנחנו לא רואים את העתיד(אלא אם כן למישהו פה יש משהו לספר לנו)

למה?
נראה לך שיקבל איזה חוזה שמן באירופה? בגלל נושא המיסוי צריך פער גדול כדי שיהיה לו כדאי לצאת.
דוקא לי נראה שהוא שם ל-3 שנים מלאות.

שמן? לא משהו שקרוב לחוזה ההוא בויטוריה אבל אני בטוחה שהדבר הראשון שהסוכנים שלו יעשו בקיץ זה לשלוח קלטות ודפי סטטיסטיקה לכל אירופה ויחפשו איזה הצעה קורצת ביורו מטורקיה או רוסיה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 נובמבר 2013, 19:00

ליאור אליהו ב300 אלף דולר זה דיל טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי dod » 14 נובמבר 2013, 19:03

Holiday_Armadillo כתב:שמן? לא משהו שקרוב לחוזה ההוא בויטוריה אבל אני בטוחה שהדבר הראשון שהסוכנים שלו יעשו בקיץ זה לשלוח קלטות ודפי סטטיסטיקה לכל אירופה ויחפשו איזה הצעה קורצת ביורו מטורקיה או רוסיה

גם אם הוא לא יודה בזה, נראה לי שאליהו מיצה את נושא אירופה.
בלי קשר - אנחנו בברוך.
dod

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 נובמבר 2013, 19:04

dod כתב:
Holiday_Armadillo כתב:שמן? לא משהו שקרוב לחוזה ההוא בויטוריה אבל אני בטוחה שהדבר הראשון שהסוכנים שלו יעשו בקיץ זה לשלוח קלטות ודפי סטטיסטיקה לכל אירופה ויחפשו איזה הצעה קורצת ביורו מטורקיה או רוסיה

גם אם הוא לא יודה בזה, נראה לי שאליהו מיצה את נושא אירופה.
בלי קשר - אנחנו בברוך.

בעניין מכבי אני תמיד בלחץ אבל עד שהפועל לא יוכיחו לי שהם קבוצה טובה אני עדיין יותר מפחדת גם מחיפה וגם מנס ציונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 14 נובמבר 2013, 19:05

MTA2311 כתב:ליאור אליהו ב300 אלף דולר זה דיל טוב.

זה הדיל הכי טוב שיש היום באירופה. לא תמצא שחקן ברמה הזו גם ב-500 אלף והוא עוד ישראלי. פשוט לא מצליח להבין את מכבי.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־13 אורחים