ג'רביס ורנאדו(23,2.06) כנראה ישחק בהפועל ירושלים שנה הבאה . מה אתם אומרים על החשקן אומרים שמזכיר קצת את שון גיימס,חוסם טוב מוטות ידיים ארוכות(2.23 מ'). עדיין לא גבוה מידי אבל גם לא כמו כל הסנטרים בליגה שמגרדים את ה 2 מטר . בעונה החולפת שיחק ורנאנדו בליגה האיטלקית השניה, והעמיד ממוצעים של 15.4 נקודות, 8.9 כ"ח, 3.1 חסימות ו-1.8 חטיפות
6 לב צהוב כתב:ג'רביס ורנאדו(23,2.06) כנראה ישחק בהפועל ירושלים שנה הבאה . מה אתם אומרים על החשקןאומרים שמזכיר קצת את שון גיימס,חוסם טוב מוטות ידיים ארוכות(2.23 מ'). עדיין לא גבוה מידי אבל גם לא כמו כל הסנטרים בליגה שמגרדים את ה 2 מטר . בעונה החולפת שיחק ורנאנדו בליגה האיטלקית השניה, והעמיד ממוצעים של 15.4 נקודות, 8.9 כ"ח, 3.1 חסימות ו-1.8 חטיפות
חשקן-חשקן אבל ברצינות אתה מכיר אולי את השחקן ? זה יהיה חיזוק בשביל הפועל או סתם כדי להגיד הביאו סנטר ? בנוסף לזה קטש רוצה להחזיר את טימי באוורס לקבוצה שחקן נהדר לדעתי .
6 לב צהוב כתב:ג'רביס ורנאדו(23,2.06) כנראה ישחק בהפועל ירושלים שנה הבאה . מה אתם אומרים על החשקן אומרים שמזכיר קצת את שון גיימס,חוסם טוב מוטות ידיים ארוכות(2.23 מ'). עדיין לא גבוה מידי אבל גם לא כמו כל הסנטרים בליגה שמגרדים את ה 2 מטר . בעונה החולפת שיחק ורנאנדו בליגה האיטלקית השניה, והעמיד ממוצעים של 15.4 נקודות, 8.9 כ"ח, 3.1 חסימות ו-1.8 חטיפות
יש לי תחושה מוזרה שברגע שהוא ינחת הוא יאמר שהוא בא בכדי לקחת אליפות... לא יודע... סתם תחושת בטן מוזרה...
בכל מקרה, אתם שמים לב שהקיץ הולך ומתקדם, ולשם שינוי אנחנו לא שומעים יותר מדי סופרלטיבים על מגדל? אמירות כמו "למגדל יש את קבוצת ההגנה הטובה ביותר בליגה" או "מגדל יכולה להישיר מבט לעינייה של מכבי", נעלמו כלא היו... אני מתחיל לדאוג שבאמת בונים שם קבוצה טובה...
אין מה לדאוג, הפעם אפילו אוהדי מגדל כבר לא חושבים שיש להם מה למכור מול מכבי. למעשה אני לא זוכר שהיה בשנים האחרונות פער כל כך גדול ברמה בין מכבי לירושלים, לפחות לפי ההרכבים המסתמנים כרגע. ירושלים הקיץ לא צריכה להביט על מכבי אלא להביט בחשש על קבוצות כמו חולון חיפה ובני השרון.
האמת שזה קצת מצער אפילו, כי ניטל העוקץ מניצחון על קבוצה כזאת, פשוט לא מעניין. וניצחונות על ירושלים היו תמיד כיף, נראה לי פחות כיף הפעם.
העניין הוא שגם בשנים האחרונות הפער בין מכבי למגדל היה תהומי, ועדיין ניסו כאן לפמפם את מגדל כקבוצה לא פחות טובה ממכבי. לפעמים היה נדמה כאילו מגדל זוכה כאן למחמאות וסופרלטיבים יוצאים מגדר הרגיל. אני בספק אם אפילו בפורום צ'ה, הקבוצה הבינונית של מגדל זכתה לכזאת הערכה.
אז בקיץ שעבר הפורום נשטף בטרנד הבכיינות, בעונה שלפני, פיני גרשון באמת בנה קבוצה בינונית (שגם הפסידה אליפות), אבל הקיץ באמת שאין שום סיבה לכך שאיזושהי קבוצה ישראלית (ובפרט מגדל) תוכל לאיים על מכבי.
כמו שכתבת, ירושלים הקיץ לא צריכה להביט על מכבי אלא להביט בחשש על קבוצות כמו חולון חיפה ובני השרון.
יש כמה זרים מעניינים שחתמו העונה ושווה יהיה לעקוב אחריהם בליגה . הקבוצות למדו את הפטנט של בני השרון וגליל , להביא שחקנים אמריקאים צעירים שיכולים להתפתח לכוכבים (במכבי ?)....