אייל גולן קורא לך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אייל גולן קורא לך

הודעהעל ידי misha » 20 נובמבר 2013, 21:43

עדיף לך לא לבוא.

טוב, אחרי שהסוד הכי גלוי אי פעם נחשף, מה דעתכם על הפרשה?
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: אייל גולן קורא לך

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 נובמבר 2013, 22:19

לפי מה שאומרים בחדשות אבא שלו במצב הרבה יותר גרוע ממנו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 20 נובמבר 2013, 22:25

לפי דעתי זה לא היה מתנפח כל כך עם לא היה את צו איסור הפרסום
אני לא מזועזע מזה כמו שעשו בתקשורת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 נובמבר 2013, 22:26

החלאה בסיפור הזה זה האבא.

המעשים של אייל גולן עצמו לא בדיוק מזעזעים בעיני. הוא יטען לאורך כל הדרך שהוא לא ידע בנות כמה הן( יכול להיות שזה נכון), אף אחד לא יצליח להוכיח שהוא כן ידע ועוד לא הרבה זמן הוא יחזור להחליף נוזלים בשידור עם רני רהב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 נובמבר 2013, 22:36

rc4991 כתב:לפי דעתי זה לא היה מתנפח כל כך עם לא היה את צו איסור הפרסום
אני לא מזועזע מזה כמו שעשו בתקשורת

מסכימה
אלא אם כן צו איסור הפירסום קשור ישירות לביטחון המדינה אני לא רואה סיבה הגיונית לדברים האלה יותר בעידן האינטרנט
היה די מביך שכולם ידעו וחגגו על זה באינטרנט אבל בטלוויזיה חוץ מלהגיד את השם עשו הכל בשביל שיידעו מי זה אבל לא באמת יכלו להגיד

MTA2311 כתב:החלאה בסיפור הזה זה האבא.

המעשים של אייל גולן עצמו לא בדיוק מזעזעים בעיני. הוא יטען לאורך כל הדרך שהוא לא ידע בנות כמה הן( יכול להיות שזה נכון), אף אחד לא יצליח להוכיח שהוא כן ידע ועוד לא הרבה זמן הוא יחזור להחליף נוזלים בשידור עם רני רהב.

די מזעזע לראות את התמונות של האבא המבוגר מרוח על צעירות שיכולות להיות הבנות שלו במקרה הטוב והנכדות שלו במקרה הרע שלא היו מתקרבות אליו בכל סיטואציה שאין בה סמים והבן שלו הוא אחד הזמרים הפופולריים ביותר במדינה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2013, 11:50

עם רני רהב הוא כבר לא יחליף נוזלים, לפחות לא בעונה הזאת.
הדברים האלה לוקחים זמן, והוא יצטרך להיכנס לכוננות ספיגה לכמה חודשים (לליברמן זה לקח 17 שנה...)

בגדול, יש כאן בעיה במהירות שבה קריירות נהרסות ע"י התקשורת והציבור. למשל שרון גל ועמנואל רוזן, הורדו מהמקומות המאוד נחשקים בהם היו, לרמת רצפה.
עכשיו צריך לראות האם יצליחו להתאושש, כמו ליברמן למשל שהצליח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 נובמבר 2013, 16:05

jol9 כתב:

עם רני רהב הוא כבר לא יחליף נוזלים, לפחות לא בעונה הזאת.
הדברים האלה לוקחים זמן, והוא יצטרך להיכנס לכוננות ספיגה לכמה חודשים (לליברמן זה לקח 17 שנה...)

בגדול, יש כאן בעיה במהירות שבה קריירות נהרסות ע"י התקשורת והציבור. למשל שרון גל ועמנואל רוזן, הורדו מהמקומות המאוד נחשקים בהם היו, לרמת רצפה.
עכשיו צריך לראות האם יצליחו להתאושש, כמו ליברמן למשל שהצליח.

אני מסכימה ולא מסכימה
כמו עם אייל גולן שספק אם יוכלו להוכיח איזשהי עבירה פלילית, גם השניים הקודמים למרות שאולי לא הצליחו להביא אותם למשפט עדיין חשפו עליהם פרטים מאוד לא נעימים וזכותינו להחליט אם לאהוב את הצד הזה או לא

אני בטוחה שבשורה התחתונה הקהל של אייל גולן רק יתחבר אליו יותר כי המשטרה לפי דעתם ניסתה לדפוק אותו והוא חמק
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 נובמבר 2013, 16:17

לא חשפו עליהם שום דבר האמת.
גם אני יכול להגיד שהטרדת אותי מינית. זה לא אומר שזה נכון, וזה לא מצדיק עליהום תקשורתי שכזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 נובמבר 2013, 17:35

MTA2311 כתב:לא חשפו עליהם שום דבר האמת.
גם אני יכול להגיד שהטרדת אותי מינית. זה לא אומר שזה נכון, וזה לא מצדיק עליהום תקשורתי שכזה.

חשפו שהוא חרמן שנמרח על כל מה שזז או לפחות מנסה
לך אולי זה לא מפריע אבל יש מספיק שזה כן יפריע להם גם אם הוא לא הלך למשפט
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 נובמבר 2013, 20:34

ה"חשיפה" הזאת לא שווה כלום. כמו שאמרתי קודם, גם אני יכול להגיד שאנסת אותי. אם היית מפורסמת, רק ההאשמה הזאת מצידי הייתה מספיקה בשביל לשרוף אותך לחלוטין. זה נראה לך הגיוני?

ובנוגע לרוזן- זה שהוא נמרח על כל דבר שזז, לא אומר שהוא לא יכול לעבוד כעיתונאי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 נובמבר 2013, 00:19

MTA2311 כתב:ה"חשיפה" הזאת לא שווה כלום. כמו שאמרתי קודם, גם אני יכול להגיד שאנסת אותי. אם היית מפורסמת, רק ההאשמה הזאת מצידי הייתה מספיקה בשביל לשרוף אותך לחלוטין. זה נראה לך הגיוני?

כתבת אחת אמרה שהוא אנס, אף אחת לא התלוננה על אונס
התלוננו על הטרדות מיניות שלפי אלה שעבדו איתו יותר מסביר שקרו אבל זה לא היה מספיק בשביל להגיש כתב אישום
כנ''ל על עניין שרון גל

וכנראה שגם אצל אייל גולן יש דברים בגו בין אם הוא ידע או לא

יש כאלה שיחלקו עליך בעניין רוזן ובעקבות הגילויים האלה לא ירצו להעסיק בן אדם עם אישיות כזאת
זכותם המלאה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2013, 00:23

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:ה"חשיפה" הזאת לא שווה כלום. כמו שאמרתי קודם, גם אני יכול להגיד שאנסת אותי. אם היית מפורסמת, רק ההאשמה הזאת מצידי הייתה מספיקה בשביל לשרוף אותך לחלוטין. זה נראה לך הגיוני?

התלוננו על הטרדות מיניות שלפי אלה שעבדו איתו יותר מסביר שקרו אבל זה לא היה מספיק בשביל להגיש כתב אישום
כנ''ל על עניין שרון גל

יש כאלה שיחלקו עליך בעניין רוזן ובעקבות הגילויים האלה לא ירצו להעסיק בן אדם עם אישיות כזאת
זכותם המלאה

מה קורה כרמל? המצב של מכבי קצת הוציא אותך מפוקוס?
לא אמרתי שהוא אנס, נתתי דוגמה לגבי הקלות שאפשר לגמור בה קריירות וחיים של אנשים במדינה הזאת.

אם "היה סביר שקרו" כנראה שהיו מגישים כתב אישום. גם הטרדה מינית זאת עבירה פלילית בפעם האחרונה שבדקתי.

כל אחד רשאי להעסיק את מי שהוא רוצה. אחרי רצח האופי שעשו לו, אף אחד לא יכול להרשות לעצמו להעסיק אותו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 נובמבר 2013, 00:40

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כנ''ל על עניין שרון גל

זכותם המלאה

מה קורה כרמל? המצב של מכבי קצת הוציא אותך מפוקוס?
לא אמרתי שהוא אנס, נתתי דוגמה לגבי הקלות שאפשר לגמור בה קריירות וחיים של אנשים במדינה הזאת.

אם "היה סביר שקרו" כנראה שהיו מגישים כתב אישום. גם הטרדה מינית זאת עבירה פלילית בפעם האחרונה שבדקתי.

כל אחד רשאי להעסיק את מי שהוא רוצה. אחרי רצח האופי שעשו לו, אף אחד לא יכול להרשות לעצמו להעסיק אותו.

חשבתי שהתכוונת להאשמה של השטייף הזאת או איך שלא קוראים לה בקשר לרוזן
אני גם לא מסכימה איתך על הקלות
זה שהם ייחקרו, נחקרו ונחקרים זה מה שצריך לקרות במדינה מתוקנת ברגע שיש תלונה או חשד
זה שהקריירה של אייל גולן רק תתחזק מזה או לפחות לא תיפגע זה משהו שכבר אפשר לראות לפי תגובות המעריצים שלו
וזה שלעמנואל רוזן יש דרכים לא ממש לגיטימיות להתעסק עם נשים זה משהו שאנשים שעבדו איתו אמרו, לא המתלוננות
אני במקום המתלוננות גם הייתי זונחת את התלונה שלי אחרי שכל הטוקבקים היו בעד רוזן כי רוב הגברים לא באמת מאמינים שיש דבר הטרדה מינית לגיטימית
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2013, 00:45

אין בעיה עם החקירה. אני ממש לא בא בטענות אל המשטרה שעושה את העבודה שלה.
מה שכן, אפשר וצריך לשנות את הנהלים לגבי איסור פרסום בפרשיות שמערבות אנשים מפורסמים.
לא כל פעם יצליחו לגלות במי מדובר.

מה זה דרכים לא לגיטימיות? מה זה הטרדה מינית לגיטימית?
לקרוא למישהי כוסית זאת הטרדה מינית?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 נובמבר 2013, 01:12

MTA2311 כתב:אין בעיה עם החקירה. אני ממש לא בא בטענות אל המשטרה שעושה את העבודה שלה.
מה שכן, אפשר וצריך לשנות את הנהלים לגבי איסור פרסום בפרשיות שמערבות אנשים מפורסמים.
לא כל פעם יצליחו לגלות במי מדובר.

מה זה דרכים לא לגיטימיות? מה זה הטרדה מינית לגיטימית?
לקרוא למישהי כוסית זאת הטרדה מינית?

ספציפית ''כוסית''? כן, בית המשפט קבע לפני כמה שנים שהמילה ''כוסית'' נחשבת הטרדה מינית
ואמרתי הטרדה מינית לגיטימית כי מבחינת הגברים הנשים צריכות להיות מוחמאות אבל יש רגע שזה עובר את הגבול
אני מדברת עם מישהי והיא עובדת עם מישהו בשנות ה-40 לחייו (היא בת 18), נשוי עם ילדים והוא לא מפסיק לחזר אחריה ברמה שגורמת לה להרגיש ממש לא נוח אבל כולם נותנים לו לגיטימציה כי אלה שעובדים איתה אומרים לה שזה מחמאה

וד''א, שמעתי בחדשות שהמשטרה ממש לא הדליפה את כל העניין של אייל גולן וזה לא בא מכיוונם כי הם רצו להמשיך לחקור את זה בשקט לפחות עוד כמה שבועות אם לא חודשים
ברגע שההדלפה הגיעה וכל המדינה כבר ידעה מי זה כבר הגענו למצב מגוחך שצו איסור הפירסום עשה יותר נזק מתועלת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2013, 01:21

לא זכור לי שבית המשפט קבע משהו כזה. אולי היה איזה מקרה נקודתי, שבו הוא פסק לטובת המתלוננת, אבל לא באופן גורף.

לא כל פעם שגבר מגזים קצת, או שלאשה לא נוח, זאת הטרדה מינית. גם לא "הטרדה מינית לגיטימית". קצת הזנו את את הביטוי הזה בשנים האחרונות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 22 נובמבר 2013, 01:27

גם במידה ואייל גולן יורשע בבעילת קטינה בהסכמה, אני באמת לא חושב שהדבר ישפיע בצורה יתרה על הקריירה שלו ובטח שלא יגרום לו להגיע לרמת ריצפה. מדובר במיליונר אדיר, שצבר מספיק כסף ונכסים שיספיקו לו ולניניו, ועוד ישוב להופיע כל זמן שימשיך להוציא שירים שישבו טוב על הטעם של קהל מאזיניו.
אם יש משהו אחד שהמציאות בישראל לימדה אותנו יותר מפעם אחת זה שלישראלי הממוצע יש זיכרון מאוד מאוד קצר, ועל יכולת דחיית סיפוקים אין בכלל מה לדבר.
נ.ב זוהר ארגוב ז''ל, גם הורשע בזמנו בעבירה של בעילת קטינה בהסכמה, וישב בכלא לתקופה של פחות משנה.
התנין

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 נובמבר 2013, 01:32

MTA2311 כתב:לא זכור לי שבית המשפט קבע משהו כזה. אולי היה איזה מקרה נקודתי, שבו הוא פסק לטובת המתלוננת, אבל לא באופן גורף.

לא כל פעם שגבר מגזים קצת, או שלאשה לא נוח, זאת הטרדה מינית. גם לא "הטרדה מינית לגיטימית". קצת הזנו את את הביטוי הזה בשנים האחרונות.

זה מה שאני זוכרת אבל יכול להיות שאני טועה
ברגע שלאישה לא נוח והיא מבקשת להפסיק והגבר לא מפסיק זאת הטרדה מינית. נקודה.
וממש לא אכפת לי אם הגבר התכוון להחמיא או לא, ברגע שאומרים מספיק אז מספיק וברמה האישית צריך לדעת להתרחק כשאין עניין הדדי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2013, 02:10

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:לא זכור לי שבית המשפט קבע משהו כזה. אולי היה איזה מקרה נקודתי, שבו הוא פסק לטובת המתלוננת, אבל לא באופן גורף.

וממש לא אכפת לי אם הגבר התכוון להחמיא או לא, ברגע שאומרים מספיק אז מספיק וברמה האישית צריך לדעת להתרחק כשאין עניין הדדי

מזל גדול שזה לא עד כדי כך פשוט.
הטרדה מינית היא בהכרח בעלת אופי מיני. אם אני מתחיל עם בחורה בצורה יותר אגרסיבית ממה שהיא הייתה רוצה, או ממשיך לחזר אחריה, למרות שהיא הבהירה שהיא לא מעוניינת, זאת לא הטרדה מינית. אי אפשר להרשיע בן אדם בהטרדה מינית, על סמך תחושות סובייקטיביות.

אז כן, יכול להיות שאני אחשב "מטריד", אבל הטרדה מינית? לדעתי צריך לשמור את זה למקרים הרבה יותר חמורים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 נובמבר 2013, 02:15

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מזל גדול שזה לא עד כדי כך פשוט.
הטרדה מינית היא בהכרח בעלת אופי מיני. אם אני מתחיל עם בחורה בצורה יותר אגרסיבית ממה שהיא הייתה רוצה, או ממשיך לחזר אחריה, למרות שהיא הבהירה שהיא לא מעוניינת, זאת לא הטרדה מינית. אי אפשר להרשיע בן אדם בהטרדה מינית, על סמך תחושות סובייקטיביות.

אז כן, יכול להיות שאני אחשב "מטריד", אבל הטרדה מינית? לדעתי צריך לשמור את זה למקרים הרבה יותר חמורים.

ממש לא אכפת לי מהגדרות משפטיות, אנחנו ביום-יום לא חיים בבית המשפט או בתוך תביעות משפטיות ואם אישה אומרת לא ואתה ממשיך אז אתה מטריד אותה
רוצה לקרוא לזה הטרדה מינית או מטריד, ממש לא אכפת לי, אם האישה מרגישה לא בנוח עם זה אז זכותה לבקש שהגבר יספיק וחובתו של הגבר היא להפסיק
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד