המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:פחות או יותר גומר לו את הקריירה לדעתי.
עצוב...
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:פחות או יותר גומר לו את הקריירה לדעתי.
עצוב...
אני יודעת שלי זה היה גומר את הקריירה מנטלית
התגברת על קרע ברצועה רק בשביל לחזור ושאחרי חודש תפצע את הברך השנייה
אני כל הזמן הייתי מחכה לעוד פציעה בברך
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:פחות או יותר גומר לו את הקריירה לדעתי.
עצוב...
אני יודעת שלי זה היה גומר את הקריירה מנטלית
התגברת על קרע ברצועה רק בשביל לחזור ושאחרי חודש תפצע את הברך השנייה
אני כל הזמן הייתי מחכה לעוד פציעה בברך
את.
הוא מקבל כלים טיפה יותר מתוחכמים בשביל להתגבר על בעיות מנטליות.
LIAV10 כתב:קובי לא אמר שיפרוש אחרי שיגמר לו החוזה?
האריך חוזה בשנתיים (48 מ׳ דולר).
כנראה רוצה לסיים כקלעי המוביל בכל הזמנים.
אגב טעות ענקית של הלייקרס, מאז האליפות האחרונה הם נראים רע ובמקום לבנות מחדש הם משלמים כל עונה מתקציב המותרות לשחקן אחד שגם הוא עדיין לא שיחק וגם לפני הפציעה נראה רע.
יקח להם שנים להתאושש עכשיו.
LIAV10 כתב:אגב אם הוא רוצה להיות הקלע המוביל בכל הזמנים הוא צריך מעכשיו ועד סוף החוזה (2.5 עונות, בערך 200 משחקים) לקלוע בערך 35 נקודות בממוצע.
rc4991 כתב:מה הסיכוי לטרייד של עומאר אסיק בתמורה לג'וש סמית'?
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:מה הסיכוי לטרייד של עומאר אסיק בתמורה לג'וש סמית'?
לא קיים.
לא אותה רמה לא אותו חוזה.
jol9 כתב:לצערי אני לא ממש עוקב כבר... אני כן רואה שמקל בקושי משחק אם בכלל, ולא ממש מצליח להסתגל.
מעניין מה יהיה איתו. אני מעריך שהוא ינסה לפחות עוד עונה, לפני שישקול לחזור. מה שבטוח זה שהוא יחזור עם אחלה חוזה משודרג לאירופה.
מצד שני, כספי מאוד מרשים אותי בדרך שלו ביוסטון. אחלה מספרים, שחקן רוטציה אמיתי (מעל 20 דקות) בקבוצת פלייאוף טובה מאוד לצד שני כוכבים גדולים, לין ואחרים.
אני שמח בשבילו ומקווה שימשיך ככה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:לצערי אני לא ממש עוקב כבר... אני כן רואה שמקל בקושי משחק אם בכלל, ולא ממש מצליח להסתגל.
מעניין מה יהיה איתו. אני מעריך שהוא ינסה לפחות עוד עונה, לפני שישקול לחזור. מה שבטוח זה שהוא יחזור עם אחלה חוזה משודרג לאירופה.
מצד שני, כספי מאוד מרשים אותי בדרך שלו ביוסטון. אחלה מספרים, שחקן רוטציה אמיתי (מעל 20 דקות) בקבוצת פלייאוף טובה מאוד לצד שני כוכבים גדולים, לין ואחרים.
אני שמח בשבילו ומקווה שימשיך ככה.
ההצלחה של כספי אומרת שמכבי נשארת עם אוחיון ופניני גם בעונה הבאה.
jol9 כתב:לצערי אני לא ממש עוקב כבר... אני כן רואה שמקל בקושי משחק אם בכלל, ולא ממש מצליח להסתגל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, עידן ו־12 אורחים