30 נובמבר 2013, 11:31
jol9 כתב:למה, דווקא יצאו כמה שחקני קולנוע לא רעים בכלל כמו ג'פרי ראש למשל..
חוץ מזה אם יש איזה מקום שנראה לי ממש כיף לחיות בו אז זה אוסטרליה
30 נובמבר 2013, 12:01
30 נובמבר 2013, 12:09
30 נובמבר 2013, 12:13
30 נובמבר 2013, 12:16
שחף כתב:מצד שני אני מדבר כל יום בעבודה עם אירופאים שמקנאים להחריד בזה שיש לנו שמש בנובמבר. סביר להניח שהייתי מתחלף איתם, אבל לא חייתי אף פעם בחו''ל ככה שבאמת אין לי מושג איך זה.
30 נובמבר 2013, 12:33
jol9 כתב:נכון... תראה, יש יתרונות לכל דבר. סה"כ קור ושלג זה משהו שאפשר להתרגל אליו (לחום הרבה יותר קשה להתרגל).
מבחינתי החסרונות הגדולים ביותר בארץ הן יוקר המחייה, אופי של חלק מהאוכלוסייה (שאני פשוט לא מצליח להתחבר לזה) ואולי בעיקר החברים מעזה שפעם ב נזכרים להעיף לנו
על הראש אלפי טילים (המבט על זה משתנה לחלוטין ברגע שיש לך ילדים).
בכל אופן, אני מאוד מקווה שייצא לי מתישהו לעבור לפחות לשנתיים-שלוש, רק בשביל החווייה ולא להשתקע..
30 נובמבר 2013, 13:19
roy1000 כתב:jol9 כתב:נכון... תראה, יש יתרונות לכל דבר. סה"כ קור ושלג זה משהו שאפשר להתרגל אליו (לחום הרבה יותר קשה להתרגל).
מבחינתי החסרונות הגדולים ביותר בארץ הן יוקר המחייה, אופי של חלק מהאוכלוסייה (שאני פשוט לא מצליח להתחבר לזה) ואולי בעיקר החברים מעזה שפעם ב נזכרים להעיף לנו
בכל אופן, אני מאוד מקווה שייצא לי מתישהו לעבור לפחות לשנתיים-שלוש, רק בשביל החווייה ולא להשתקע..
הייתי למעלה מעשור בקור ושלג. לא מתרגלים לזה. ברגע שאתה חוזר לארץ אתה מבין את זה. כשיש לך ילדים אז אתה מבין איזה התעללות זה לקבור ילד 6-9 חודשים בבית כשבכל יציאה צריך לעטוף אותם במליון שכבות. פתאום אתה מגלה שילדים בארץ משחקים בחוץ בנובמבר ואפילו בדצמבר. את זה אי אפשר לקנות בכסף.
אמנם מאוד צפוף, אבל יש פה נופים והסטוריה שמתשווים לרוב המדינות בעולם.
הבעיה היחידה פה היא השכונה. זה באמת וילה בג'ונגל, והילידים מסביב עדיין לא נרגעו. אם רק היה אפשר לעבור שכונה, זה היה אידיאלי.
30 נובמבר 2013, 13:22
jol9 כתב:יש בזה משהו... בכל אופן השכונה כמו שאתה קורא לזה, זה חתיכת דבר משמעותי, במיוחד אם אתה גר בדרום (או בצפון לצורך העניין).
אני גם ממש לא הייתי משווה בין נופים והיסטוריה של ישראל לשל איטליה, האי הבריטי, צרפת, גרמניה וכו'...
30 נובמבר 2013, 13:32
roy1000 כתב:jol9 כתב:נכון... תראה, יש יתרונות לכל דבר. סה"כ קור ושלג זה משהו שאפשר להתרגל אליו (לחום הרבה יותר קשה להתרגל).
הייתי למעלה מעשור בקור ושלג. לא מתרגלים לזה. ברגע שאתה חוזר לארץ אתה מבין את זה. כשיש לך ילדים אז אתה מבין איזה התעללות זה לקבור ילד 6-9 חודשים בבית כשבכל יציאה צריך לעטוף אותם במליון שכבות. פתאום אתה מגלה שילדים בארץ משחקים בחוץ בנובמבר ואפילו בדצמבר. את זה אי אפשר לקנות בכסף.
אמנם מאוד צפוף, אבל יש פה נופים והסטוריה שמתשווים לרוב המדינות בעולם.
הבעיה היחידה פה היא השכונה. זה באמת וילה בג'ונגל, והילידים מסביב עדיין לא נרגעו. אם רק היה אפשר לעבור שכונה, זה היה אידיאלי.
30 נובמבר 2013, 13:45
מקאדו 3 כתב:אל תדאג , המוסלמי הקיצוני מהבית הלבן נראה לי מאוד רוצה ומתאמץ שנעבור שכונה ... אפילו היה מבסוט אם היינו עוברים מהעולם...
30 נובמבר 2013, 17:11
roy1000 כתב:jol9 כתב:יש בזה משהו... בכל אופן השכונה כמו שאתה קורא לזה, זה חתיכת דבר משמעותי, במיוחד אם אתה גר בדרום (או בצפון לצורך העניין).
אני גם ממש לא הייתי משווה בין נופים והיסטוריה של ישראל לשל איטליה, האי הבריטי, צרפת, גרמניה וכו'...
לאיטליה באמת יש ייחוד עצום מבחינת הנופים וההסטוריה, אבל אני לא ממש מתלהב מהאפרוריות של האי הבריטי וגם צרפת היא אוברייטד.
01 דצמבר 2013, 16:08