משום מה זה לא עובד לי.
אני לוחצת למעלה על הריבוע של התוצאה הסופית ולא קורה שום דבר.... באף אחד מהמשחקים....
http://www.basket.co.il/misc/live/LiveS ... ameID=7825
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
משום מה זה לא עובד לי.
אני לוחצת למעלה על הריבוע של התוצאה הסופית ולא קורה שום דבר.... באף אחד מהמשחקים....
קודי כתב:תסלחו לי, אבל הזר הכי גרוע היה הגארד הזר הגרוע ביותר שלבש צהוב אי פעם ולא ברור לי איך הוא עדיין שורד בקבוצה.
קודי כתב:roy1000 כתב:אני לא מבין למה אנשים פה מתבכיינים. השלשה של הלפרין סתם הייתה מקרה הזוי של 1 למליון. השיפוט היה מעצבן לשני הצדדים.
היה מצשחק מצויין. הלוואי ומכבי תשחק באותה הרמה ביום חמישי.
ביום חמישי תהיה כאן קבוצה שמדי פעם גם ממש תפריע לזרוק לסל... אין קשר בין המשחקים.
ankram כתב:אתם מודעים לזה שהעבירה של שיטצ׳ן היתה עבירה חמישית כן?
שמואל1 כתב:משום מה זה לא עובד לי.
http://www.basket.co.il/misc/live/LiveS ... ameID=7825
Roni1 כתב:הכדורגל לא מצליח להרגיע אותי
הם אשכרה ניצחו מאסיסט של שופט
הכדור הזה היה אמור לעוף ליציע
LIAV10 כתב:Roni1 כתב:הכדורגל לא מצליח להרגיע אותי
מה לעזאזל הוא עשה בתוך המגרש?
חוץ מזה שהוא דרך בחוץ, זה לא אמור להיות אאוט?
LIAV10 כתב:Roni1 כתב:הכדורגל לא מצליח להרגיע אותי
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:Roni1 כתב:הכדורגל לא מצליח להרגיע אותי
לא. הושפט הוא כמו קיר. גם אם היה לגמרי בחוץ והכדור היה פוגע בו וחוזר למגרש זה לא היה אאוט. הבעיה הייתה לא (רק) שהוא עמד בפנים, אלא גם שהוא לא הצליח לחמוק מהכדור כמו שבדר"כ השופטים עושים.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:Roni1 כתב:הכדורגל לא מצליח להרגיע אותי
לא. הושפט הוא כמו קיר. גם אם היה לגמרי בחוץ והכדור היה פוגע בו וחוזר למגרש זה לא היה אאוט. הבעיה הייתה לא (רק) שהוא עמד בפנים, אלא גם שהוא לא הצליח לחמוק מהכדור כמו שבדר"כ השופטים עושים.
אני חושב שאתה טועה כאן. אם הוא היה בחוץ, כמדומני גם הכדור היה נחשב חוץ (כמו שכדור פוגע בשחקן כשהוא מחוץ למגרש). השופט מתפקד כמו שחקן לכל דבר במקרה הזה.
LIAV10 כתב:קודם כל הוא לא אמור לעמוד בתוך המגרש, חוץ מזה אני חושב שהוא דרך על הקו, או היה ממש קרוב למחוץ למגרש.
שמואל1 כתב:אני חושב שאתה טועה כאן. אם הוא היה בחוץ, כמדומני גם הכדור היה נחשב חוץ (כמו שכדור פוגע בשחקן כשהוא מחוץ למגרש). השופט מתפקד כמו שחקן לכל דבר במקרה הזה.
itai7 כתב:סיום המשחק הראה כמה הליגה עלובה איזה חגיגות כאילו לקחו את גביע יולב
er79 כתב:טוב, היה לי די ברור שנפסיד. שיחקנו טוב לאור ההיעדרות של סופו וג'יימס. שאני מסתכל על הלפרין ואליהו אני לא מרגיש אבידה גדולה או פספוס. מכבי שיחקה בלי 2 שחקנים משמעותיים. ערב שלשות מטורף. פניני עושה קאמבק מצוין. ורבאק, פדרמן, אני צריך להתחנן עוד הרבה כדי שתעיף את רייס והיקמן לקיבינימט? לגבי סמית', פחות התעצבנתי מזה שהוא לקח את הזריקה, ויותר התעצבנתי משתי זריקות השלוש חסרות האחריות שלו בדקה האחרונה. הם הפסידו לנו את המשחק, לא השופט ולא שום דבר אחר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־11 אורחים