המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:שמואל, זה לא מתקזז.
הרגל של פניני היתה טעות שיפוט סטנדרטית שכמוה יש מאות בכל משחק (כמו שלפעמים נשרקות או לא נשרקות עבירות לגיטימיות או אם שוקרים או לא שורקים צעדים וכ'ו).
הטעות הזו היא טעות חמורה של המזכירות!!
חמורה בדיוק באותה מידה אם היו עושים נניח טעות עם התוצאה ומפחיתים/מוסיפים נקודה מאחת הקבוצות בטעות.
ועזבו את גודס והעוזרים, איך שמעון לא התנפל על המזכירות באותו רגע??![]()
הוא באמת מזדקן כנראה....
LIAV10 כתב:דרך אגב, אם נשארו לי 3 שניות לסיום ההתקפה ואין לי מצב זריקה, אני יכול לזרוק את הכדור על רגלו של היריב ולקבל 14 שניות?
אני מתקשה להאמין.
LIAV10 כתב:דרך אגב, אם נשארו לי 3 שניות לסיום ההתקפה ואין לי מצב זריקה, אני יכול לזרוק את הכדור על רגלו של היריב ולקבל 14 שניות?
אני מתקשה להאמין.
שמואל1 כתב:לגבי הספסל- אף אחד לא שם לב שזו הייתה עבירה חמישית ואפילו בתגובות של אחרי המשחק אף אחד לא מתייחס לזה. יתר מכך, אנחנו האוהדים בהתחלה לא שמנו לב לזה.
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:לגבי הספסל- אף אחד לא שם לב שזו הייתה עבירה חמישית ואפילו בתגובות של אחרי המשחק אף אחד לא מתייחס לזה. יתר מכך, אנחנו האוהדים בהתחלה לא שמנו לב לזה.
אלה שצופים בבית לא אמורים לשים לב כי מי אשכרה סופר את העבירות כל רבע??
אבל לפי מה שאני זוכרת מביקורי הספורים בנוקיה, יש נורות המציינות את מס' העבירות על לוח התוצאות, מי שבמגרש אמור לראות את זה לא??
שלא לדבר על המזכירות שהיא כן אמורה לספור את העבירות!!
LIAV10 כתב:ופניני נגע עם הרגל במכוון? לא באלי להסתכל על השידור החוזר של הבזיון הזה.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:ופניני נגע עם הרגל במכוון? לא באלי להסתכל על השידור החוזר של הבזיון הזה.
חד משמעית, כן. פניני זרק את הרגל.
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:ופניני נגע עם הרגל במכוון? לא באלי להסתכל על השידור החוזר של הבזיון הזה.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:ופניני נגע עם הרגל במכוון? לא באלי להסתכל על השידור החוזר של הבזיון הזה.
לא היתה שום רגל של פניני. מהלך כדורסל רגיל - הלפרין זרק את הכדור וזה פגע ברגל של פניני... שום דבר מכוון, ושום טעות של השופט.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:ופניני נגע עם הרגל במכוון? לא באלי להסתכל על השידור החוזר של הבזיון הזה.
לא היתה שום רגל של פניני. מהלך כדורסל רגיל - הלפרין זרק את הכדור וזה פגע ברגל של פניני... שום דבר מכוון, ושום טעות של השופט.
ראיתי כמה הילוכים חוזרים של המהלך, ולפחות למי ראות עיניי זה נראה כאילו פניני שלח את הרגל כדי לנסות ולעצור את הכדור.
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:ופניני נגע עם הרגל במכוון? לא באלי להסתכל על השידור החוזר של הבזיון הזה.
ראיתי כמה הילוכים חוזרים של המהלך, ולפחות למי ראות עיניי זה נראה כאילו פניני שלח את הרגל כדי לנסות ולעצור את הכדור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים