03 דצמבר 2013, 09:11
קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:די לבכות - אוחיון לא היה עושה את המהלך הזה אם השופטים היו שורקים רגל לפניני שבעט את הכדור לבלו. ההפסד של מכבי הגיע בגלל שמשום מה בלאט היה בטוח שהיקמן הוא רכז והחזיר למגרש את אוחיון רק כשמכבי היתה בפיגור 2.
הכל נכון רק שלא היתה שם שום רגל של פניני...
לגבי היקמן, נראה שהבחור מבולבל לגמרי. אתמול דווקא הוא לא ריכז רע לדעתי. הניע כדור, לא כידרר סתם, ניסה למסור פנימה ולא הרס את המשחק הקבוצתי.
אבל חייבים להודות שהוא היה אנמי מדי ולא ניצל את המהירות שלו ולא תקף את הסל כמעט.
אני גם חושב שאוחיון יובש על הספסל שלא לצורך.
עזוב היקמן ואוחיון. אתה חייב להסכים איתי שסיפור רייס זו תופעה לא ברורה. מדובר בגארד איום ונורא שזוכה שוב ושוב להזדמנויות למרות שמעולם לא הוכיח את עצמו ברמות שאפילו קרובות לרמות הגבוהות של אירופה, בעוד נעימי שהוכיח את עצמו הרבה יותר לא זוכה אפילו לעשירית מהצ'אנסים הללו.
03 דצמבר 2013, 09:16
קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:די לבכות - אוחיון לא היה עושה את המהלך הזה אם השופטים היו שורקים רגל לפניני שבעט את הכדור לבלו. ההפסד של מכבי הגיע בגלל שמשום מה בלאט היה בטוח שהיקמן הוא רכז והחזיר למגרש את אוחיון רק כשמכבי היתה בפיגור 2.
לגבי היקמן, נראה שהבחור מבולבל לגמרי. אתמול דווקא הוא לא ריכז רע לדעתי. הניע כדור, לא כידרר סתם, ניסה למסור פנימה ולא הרס את המשחק הקבוצתי.
אבל חייבים להודות שהוא היה אנמי מדי ולא ניצל את המהירות שלו ולא תקף את הסל כמעט.
עזוב היקמן ואוחיון. אתה חייב להסכים איתי שסיפור רייס זו תופעה לא ברורה. מדובר בגארד איום ונורא שזוכה שוב ושוב להזדמנויות למרות שמעולם לא הוכיח את עצמו ברמות שאפילו קרובות לרמות הגבוהות של אירופה, בעוד נעימי שהוכיח את עצמו הרבה יותר לא זוכה אפילו לעשירית מהצ'אנסים הללו.
03 דצמבר 2013, 09:29
yzafrir כתב:קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:די לבכות - אוחיון לא היה עושה את המהלך הזה אם השופטים היו שורקים רגל לפניני שבעט את הכדור לבלו. ההפסד של מכבי הגיע בגלל שמשום מה בלאט היה בטוח שהיקמן הוא רכז והחזיר למגרש את אוחיון רק כשמכבי היתה בפיגור 2.
במה בדיוק נעימי הוכיח את עצמו הרבה יותר ? לנעימי יש פוטנציאל זה נכון אבל קבלות ממש אין....זה לא סותר את זה שבלאט צריך לראות מי נמצא בכושר יותר טוב ולתת לו לשחק ולא ללכת בצורה עיוורת אחרי רייס...בצורה הזאת הוא מאבד את שניהם
03 דצמבר 2013, 10:01
03 דצמבר 2013, 10:20
03 דצמבר 2013, 10:21
03 דצמבר 2013, 10:34
er79 כתב:רייס והיקמן הם שני אפסים שאין להם מקום בקבוצה. אני עדיין מתפחלץ שבלאט מתקשה לקבל את העובדה שלאור יכולתם העלובה, נעימי צריך להיות המחליף הראשון של אוחיון מהספסל, ולנדסברג צריך לקבל דקות משחק הרבה לפני היקמן.
03 דצמבר 2013, 11:31
03 דצמבר 2013, 12:59
roy1000 כתב:דרך אגב, לנדסברג סופסל אתמול בצדק אחרי האנד וואן השערורייתי שהוא ניתן לקולמן. זה היה מגוחך.
03 דצמבר 2013, 13:03
felix_r כתב:roy1000 כתב:דרך אגב, לנדסברג סופסל אתמול בצדק אחרי האנד וואן השערורייתי שהוא ניתן לקולמן. זה היה מגוחך.
זה נכון, אבל לא מדובר פה האם לאנדסברג סופסל בצדק או לא, מדברים על כך, ששחקנים אחרים זוכים לקרדיט אינסופי גם כשהם גרועים
03 דצמבר 2013, 13:07
felix_r כתב:זה נכון, אבל לא מדובר פה האם לאנדסברג סופסל בצדק או לא, מדברים על כך, ששחקנים אחרים זוכים לקרדיט אינסופי גם כשהם גרועים
03 דצמבר 2013, 14:15
03 דצמבר 2013, 17:13
03 דצמבר 2013, 18:23
שמואל1 כתב:התגובה הרשמית של מכבי לאירועי אמש:
http://maccabi.co.il/GameZone.asp?GameI ... iXMzn.dpbs
כאמור בסופו של דבר הקבוצה החליטה לא לערער על תוצאת המשחק, עם זאת מעבירה ביקורת על איגוד השופטים בנוגע לאותה עבירה חמישית שלא נרשמה.
03 דצמבר 2013, 19:32
03 דצמבר 2013, 19:55
03 דצמבר 2013, 20:16
03 דצמבר 2013, 20:37
שמואל1 כתב:מזרחי: ידעתי שהיו לירושלים 4 עבירות קבוצתיות
יו"ר מכבי ת"א ל-102FM בשיתוף ONE: "אמרתי לגודס על כך, אך הוא פחד לקבל טכנית. הייתה רשלנות". המשקיף משה ביטון: "אני מודה, הייתה טעות"
http://one.co.il/Article/226272.html
מזרחי של פעם היה קופץ על המזכירות.
03 דצמבר 2013, 21:04
קודי כתב:אני לא מבין למה אפילו בתגובה כזו חייבים להתבכיין על כל דבר - למה לציין שוב את ה"אסיסט" של השופט ולמה בדיוק לציין שסופו וג'יימס לא שיחקו? למה זה בדיוק קשור?
03 דצמבר 2013, 21:33
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מזרחי: ידעתי שהיו לירושלים 4 עבירות קבוצתיות
יו"ר מכבי ת"א ל-102FM בשיתוף ONE: "אמרתי לגודס על כך, אך הוא פחד לקבל טכנית. הייתה רשלנות". המשקיף משה ביטון: "אני מודה, הייתה טעות"
http://one.co.il/Article/226272.html
מזרחי של פעם היה קופץ על המזכירות.
גודס פחד לקבל טכנית? הייתי מעדיפה שיקבלו טכנית בגלל שנלחמו על האמת