המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:עוד מעט יש ביס חטופה 2, שווה צפייה?
אהבתי את הראשון.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:עוד מעט יש ביס חטופה 2, שווה צפייה?
אהבתי את הראשון.
שמע, אם אהבת את הראשון אתה כנראה לא תוכל לעמוד בפיתוי, אבל אני מכין אותך מראש- מדובר באכזבה גדולה.
הראשון אחד הסרטים האהובים עליי בשנים האחרונות. ראיתי אותו איזה 5 פעמים
לאחר שנים של ציפייה מגיע לקולנוע הסרט "המשחק של אנדר" - עיבוד לרב המכר של אורסון סקוט קארד. הסרט בבימויו של גאווין הוד ובכיכובם של האריסון פורד ("אינדיאנה ג'ונס"), בן קינגסלי ("איירון מן 3", "גנדי"), אסא באטרפילד ("הוגו") והיילי סטיינפלד ("אומץ אמיתי").
"המשחק של אנדר" מספר את סיפורו של אנדר, נער מחונן שנשלח לבית ספר מתקדם למלחמה, במטרה להכשירו למלחמה שהולכת ומתקרבת עם גזע זר.
LIAV10 כתב:עוד מעט יש ביס חטופה 2, שווה צפייה?
אהבתי את הראשון.
Holiday_Armadillo כתב:פול ווקר, כוכב סרטי ''מהיר ועצבני'' נהרג בתאונה
אירוני וטראגי
היה רק בן 40 עם ילדה בת 14
יש דיווחים שמה שקרה זה שהייתה איזשהי תערוכת מכוניות והוא נכנס לאיזה פורשה אדומה עם מישהו, הוא איבד שליטה, התנגש בעץ והאוטו פשוט עלה בלהבות
זה מה שנשאר מהאוטו
misha כתב:אם כבר מדברים על sci-fi, סוף סוף יצא לי לראות את "Serenity" של ג'וס וידון (מבוסס על הסדרה "פיירפליי", שלא התרוממה בזמנו אבל לא חייבים להכיר את הסדרה כדי להנות מהסרט). אומנם הסרט מלפני 8 שנים ועם תקציב די קטן לעומת סרטי מדע בדיוני של היום, אבל עדיין יותר טוב מרובם לדעתי.
felix_r כתב:misha כתב:אם כבר מדברים על sci-fi, סוף סוף יצא לי לראות את "Serenity" של ג'וס וידון (מבוסס על הסדרה "פיירפליי", שלא התרוממה בזמנו אבל לא חייבים להכיר את הסדרה כדי להנות מהסרט). אומנם הסרט מלפני 8 שנים ועם תקציב די קטן לעומת סרטי מדע בדיוני של היום, אבל עדיין יותר טוב מרובם לדעתי.
כבר מזמן טוחנים אותו בכבלים, רק עכשיו ראית?
misha כתב:felix_r כתב:misha כתב:אם כבר מדברים על sci-fi, סוף סוף יצא לי לראות את "Serenity" של ג'וס וידון (מבוסס על הסדרה "פיירפליי", שלא התרוממה בזמנו אבל לא חייבים להכיר את הסדרה כדי להנות מהסרט). אומנם הסרט מלפני 8 שנים ועם תקציב די קטן לעומת סרטי מדע בדיוני של היום, אבל עדיין יותר טוב מרובם לדעתי.
כבר מזמן טוחנים אותו בכבלים, רק עכשיו ראית?
אצלנו ביס הוא לא היה או שאולי היה פעם ופספסתי. הייתי צריך להוריד.
jol9 כתב:הלכנו לראות היום את כוח המשיכה עם סנדרה בולוק וג'ורג' קלוני, ויצאתי מה זה מבסוט... סרט ממש חמוד ומעניין.
עשוי היטב, אפקטים וצילומים מדהימים, ושני שחקנים מצויינים, שבעצם הם כל הסרט.
לא איזה שלאגר מטורף שייזכר בעוד 30 שנה, אבל בהחלט סרט מאוד מהנה. אם למישהו יש אחיינים או ילדים בגילאי עשר ומעלה, אז
גם יכול מאוד להתאים, למרות שהסרט בכלל לא ילדותי.
felix_r כתב:jol9 כתב:הלכנו לראות היום את כוח המשיכה עם סנדרה בולוק וג'ורג' קלוני, ויצאתי מה זה מבסוט... סרט ממש חמוד ומעניין.
לא איזה שלאגר מטורף שייזכר בעוד 30 שנה, אבל בהחלט סרט מאוד מהנה. אם למישהו יש אחיינים או ילדים בגילאי עשר ומעלה, אז
ראיתם בתלת מימד ?
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:הלכנו לראות היום את כוח המשיכה עם סנדרה בולוק וג'ורג' קלוני, ויצאתי מה זה מבסוט... סרט ממש חמוד ומעניין.
ראיתם בתלת מימד ?
לא... לא ידעתי שיש אותו ב3D...![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים