המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
dod כתב:er79 כתב:dod כתב:docariel כתב:אלו ישראלים מכבי יכולים להביא לעונה הבאה ?
אוחיון, לאנדסברג, פניני, טיוס (בלו אם לא יפרוש שוב).
אם בלאט לא המאמן אפשר גם בן רייס ושון דאוסן.
מה שחשוב הוא איזה זרים יהיו. אם יישארו הליצנים הנוכחיים - אין שום משמעות לאיזה ישראלים יהיו. וכי הלפרין ואליהו במקום לאינדסברג ופניני היו משדרגים אותך? כנראה שקצת. לא מספיק.
אני קודם כל, למרות שזה חסר סיכוי, בודק מה הסטטוס מעבר לים של מקל, כספי ופרמאר (חסר סיכוי אני יודע, אבל זה הרחרוח הראשוני שאני הייתי עושה). לאחר מכן, מותנה בהצלחת או כישלון הרחרוח באנ. בי. איי, אני מרחרח אצל הוארטס. רק בשלב השלישי אני עובר לגרסת הישראלים בליגה שלנו. וזה אומר אוחיון, פניני, לנדבסרג, טיוס, בלו. לדאוסן עוד אין מקום בקבוצה, לא בעונה הבאה, ואת רייס אין מה להביא אם פניני ימשיך ביכולתו הנוכחית.
חסוך את הרחרוחים.
מקל לא ממש שדרוג ביחס לאוחיון וגם אין לו סיבה להגיע למכבי.
כספי ממוצב טוב מאד ב-NBA ולא חושב לעזוב.
פארמר? נו באמת. אולי לפנסיה בעוד 5 שנים.
er79 כתב:אני לא כל כך מסכים עם דבריך. קודם כל, לרחרח לא עולה כסף, גם אם זה חסר סיכוי. שנית, מקל יכול להתפתח לרכז מצויין באירופה. כספי כרגע המצב מצוין אבל נראה אם זה יימשך. לגבי פרמאר, גם קודם אמרו שאין מצב שהוא חוזר לאירופה. 3 מליון מטורקיה הוכיחו אחרת. גם לגביו, צריך לבדוק איך תיראה המשך העונה שלו בלייקרס, וברור שבמקרה שלו אין מנוס מלהכניס יד לכיס
dod כתב:er79 כתב:אני לא כל כך מסכים עם דבריך. קודם כל, לרחרח לא עולה כסף, גם אם זה חסר סיכוי. שנית, מקל יכול להתפתח לרכז מצויין באירופה. כספי כרגע המצב מצוין אבל נראה אם זה יימשך. לגבי פרמאר, גם קודם אמרו שאין מצב שהוא חוזר לאירופה. 3 מליון מטורקיה הוכיחו אחרת. גם לגביו, צריך לבדוק איך תיראה המשך העונה שלו בלייקרס, וברור שבמקרה שלו אין מנוס מלהכניס יד לכיס
לגבי מקל יכול להיות שזה יקרה. מעריך שלא.
כספי ימשיך ב-NBA גם בתקופות פחות טובות (ראה השנתיים הקודמות).
לגבי פארמר - I rest my case (איזה יד לכיס? בשנים האחרונות אין אפילו שחקן של מילון דולר).
er79 כתב:יכול להיות שאתם צודקים, אבל ימים יגידו, לרחרח לא עולה כסף, ואולי עם קצת מזל פדרמן יעוף לנו מהעיניים. לגבי מקל, אם אכן תג המחיר שלו יהיה 700-800 אלף, זה טמטום לא להחתים אותו.
dod כתב:er79 כתב:יכול להיות שאתם צודקים, אבל ימים יגידו, לרחרח לא עולה כסף, ואולי עם קצת מזל פדרמן יעוף לנו מהעיניים. לגבי מקל, אם אכן תג המחיר שלו יהיה 700-800 אלף, זה טמטום לא להחתים אותו.
להחתים את מקל ב-700-800 אלף? אתה קובאן?
dod כתב:er79 כתב:יכול להיות שאתם צודקים, אבל ימים יגידו, לרחרח לא עולה כסף, ואולי עם קצת מזל פדרמן יעוף לנו מהעיניים. לגבי מקל, אם אכן תג המחיר שלו יהיה 700-800 אלף, זה טמטום לא להחתים אותו.
Roni1 כתב:לא יודעת מה יותר מחדל
זה שלא נתנו לו הזדמנות ושיחררו אותו בזמן שרייס והיקמן הפסידו לנו משחקים, או זה שהוא שחקן חופשי בזמן שירושלים מחפשת גארד ואנחנו ממשיכים במגמת חיזוק היריבות שלנו.
קודי כתב:dod כתב:er79 כתב:יכול להיות שאתם צודקים, אבל ימים יגידו, לרחרח לא עולה כסף, ואולי עם קצת מזל פדרמן יעוף לנו מהעיניים. לגבי מקל, אם אכן תג המחיר שלו יהיה 700-800 אלף, זה טמטום לא להחתים אותו.
אולי תספר לי על הרכזים הטובים האחרים שיש באירופה. לא מכיר אף רכז טוב ממנו שמרוויח פחות ממיליון דולר.
felix_r כתב:קודי כתב:dod כתב:er79 כתב:יכול להיות שאתם צודקים, אבל ימים יגידו, לרחרח לא עולה כסף, ואולי עם קצת מזל פדרמן יעוף לנו מהעיניים. לגבי מקל, אם אכן תג המחיר שלו יהיה 700-800 אלף, זה טמטום לא להחתים אותו.
אולי תספר לי על הרכזים הטובים האחרים שיש באירופה. לא מכיר אף רכז טוב ממנו שמרוויח פחות ממיליון דולר.
פששש... מה קרה? מתי מקל זכה ביורוליג ואני לא שמעתי?
רכזים טובים ממקל באירופה? למה מי הוא?
מה זה הקישקוש הזה בכלל?
קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:dod כתב:er79 כתב:יכול להיות שאתם צודקים, אבל ימים יגידו, לרחרח לא עולה כסף, ואולי עם קצת מזל פדרמן יעוף לנו מהעיניים. לגבי מקל, אם אכן תג המחיר שלו יהיה 700-800 אלף, זה טמטום לא להחתים אותו.
פששש... מה קרה? מתי מקל זכה ביורוליג ואני לא שמעתי?
רכזים טובים ממקל באירופה? למה מי הוא?
מה זה הקישקוש הזה בכלל?
לא אמרתי שאין רכזים טובים ממנו באירופה, אבל אין כל כך הרבה והם עולים המון. אם בשנתיים האחרונות כל מה שמכבי הצליחה להביא הוא את היקמן ורייס אז כנראה שאין מבחר גדול מדי. ואם יש המון אז תן לי שני שמות של רכזים טובים ממקל שעולים פחות ממיליון דולר.
קודי כתב:שמות, פליקס, שמות. מה הבעיה לתת שני שמות של רכזים טובים ממקל שמשחקים באירופה ומרווחים פחות ממיליון דולר?
felix_r כתב:קודי כתב:שמות, פליקס, שמות. מה הבעיה לתת שני שמות של רכזים טובים ממקל שמשחקים באירופה ומרווחים פחות ממיליון דולר?
שמות? פתח את אתר היורוליג ותראה שם את כל השמות של השחקנים שעשו משהו באירופה לעומת מקל שלא עשה עדיין כלום ושום דבר. כל רכז יורוליג יותר טוב ממקל עד אשר מקל יוכיח אחרת. חובת ההוכחה על מקל עצמו, כי הוא זה שעוד לא עשה כלום.
קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:שמות, פליקס, שמות. מה הבעיה לתת שני שמות של רכזים טובים ממקל שמשחקים באירופה ומרווחים פחות ממיליון דולר?
שמות? פתח את אתר היורוליג ותראה שם את כל השמות של השחקנים שעשו משהו באירופה לעומת מקל שלא עשה עדיין כלום ושום דבר. כל רכז יורוליג יותר טוב ממקל עד אשר מקל יוכיח אחרת. חובת ההוכחה על מקל עצמו, כי הוא זה שעוד לא עשה כלום.
שני שמות. לא ביקשתי יותר. ואגב, פתחתי את אתר היורוליג ולא מצאתי אפילו שם אחד שטוב ממקל ועולה פחות ממיליון דולר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים