05 דצמבר 2013, 19:26
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:שמות, פליקס, שמות. מה הבעיה לתת שני שמות של רכזים טובים ממקל שמשחקים באירופה ומרווחים פחות ממיליון דולר?
שמות? פתח את אתר היורוליג ותראה שם את כל השמות של השחקנים שעשו משהו באירופה לעומת מקל שלא עשה עדיין כלום ושום דבר. כל רכז יורוליג יותר טוב ממקל עד אשר מקל יוכיח אחרת. חובת ההוכחה על מקל עצמו, כי הוא זה שעוד לא עשה כלום.
שני שמות. לא ביקשתי יותר. ואגב, פתחתי את אתר היורוליג ולא מצאתי אפילו שם אחד שטוב ממקל ועולה פחות ממיליון דולר.
אתה לא יודע לקרוא? למה אני צריך לרכז בשבילך את כל הרכזים ביורוליג? כולם יותר טובים ממקל נכון לרגע זה
05 דצמבר 2013, 19:26
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:שמות, פליקס, שמות. מה הבעיה לתת שני שמות של רכזים טובים ממקל שמשחקים באירופה ומרווחים פחות ממיליון דולר?
שמות? פתח את אתר היורוליג ותראה שם את כל השמות של השחקנים שעשו משהו באירופה לעומת מקל שלא עשה עדיין כלום ושום דבר. כל רכז יורוליג יותר טוב ממקל עד אשר מקל יוכיח אחרת. חובת ההוכחה על מקל עצמו, כי הוא זה שעוד לא עשה כלום.
שני שמות. לא ביקשתי יותר. ואגב, פתחתי את אתר היורוליג ולא מצאתי אפילו שם אחד שטוב ממקל ועולה פחות ממיליון דולר.
אתה לא יודע לקרוא? למה אני צריך לרכז בשבילך את כל הרכזים ביורוליג? כולם יותר טובים ממקל נכון לרגע זה
05 דצמבר 2013, 19:37
05 דצמבר 2013, 19:57
05 דצמבר 2013, 20:02
dod כתב:docariel כתב:אלו ישראלים מכבי יכולים להביא לעונה הבאה ?
אוחיון, לאנדסברג, פניני, טיוס (בלו אם לא יפרוש שוב).
אם בלאט לא המאמן אפשר גם בן רייס ושון דאוסן.
מה שחשוב הוא איזה זרים יהיו. אם יישארו הליצנים הנוכחיים - אין שום משמעות לאיזה ישראלים יהיו. וכי הלפרין ואליהו במקום לאינדסברג ופניני היו משדרגים אותך? כנראה שקצת. לא מספיק.
05 דצמבר 2013, 20:05
05 דצמבר 2013, 20:05
05 דצמבר 2013, 20:11
rc4991 כתב:נו באמת,לוקחים את מקל בשבע מאות-שמונה מאות אלף דולר (1.2 בגלל שהוא ישראלי) בלי למצמץ? מהרכזים הטובים באירופה?
הוא יכול להיות אחלה מחליף ואולי גם רכז ראשון אבל הוא ממש לא שווה 800 אלף ולא מהרכזים הטובים באירופה
05 דצמבר 2013, 20:15
roy1000 כתב:די לקשקש על מקל. יש לו חוזה מובטח לשלוש עונות בדאלאס והוא יישאר שם לפחות עוד שנה.
גבי הישראלים, אנחנו נישאר עם אוחיון ופניני כישראלים המובילים גם בשנה הבאה. גם טיוס, לנדסברג ובלו יישארו.
בן רייס סגור בחיפה לעוד עונה ואין סיכוי שהוא יגיע. שון דאוסן עוד לא מוכן, הוא צריך לעבור בקבוצה יותר גדולה לפני מכבי.
05 דצמבר 2013, 20:16
dod כתב:rc4991 כתב:נו באמת,לוקחים את מקל בשבע מאות-שמונה מאות אלף דולר (1.2 בגלל שהוא ישראלי) בלי למצמץ? מהרכזים הטובים באירופה?
הוא יכול להיות אחלה מחליף ואולי גם רכז ראשון אבל הוא ממש לא שווה 800 אלף ולא מהרכזים הטובים באירופה
רק לדייק (מס על שחקן ישראלי)
700 אלף דולר נטו = 1.4 מליון ברוטו
05 דצמבר 2013, 20:22
felix_r כתב:אז הוא וקבוצתו חיפה ניצחו את מכבי פעם אחת מתוך 7. יופי!
איפה הכרז האדיר מקל היה בששת ההפסדים של חיפה לפני זה?
הוא בסך הכל נתן עונה טובה בקבוצה ששיחקה במסגרת אחת (גם היא די חלשה) ואצל מאמן שנותן לשחקניו לעשות בערך מה שהם רוצים על המגרש. יופי! וניצח את מכבי שהייתה סחוטה לחלוטין אחרי עונת יורוליג קשה מאוד. לא ביג דיל.
נראה אותו משחק אצל מאמן שבא לרצוח אותך על כל טעות ומקפיא אותך על הספסל חודשים אם אתה לוקח זריקה לא במקום (כמו שקרה לרוט בעונה שעברה). נראה אותו משחק כל העונה פעמים בשבוע, כשדורשים ממך נצחון בכל משחק ומשחק.
הגיע ל NBA? לא ביג דיל. ה NBA היום הוא לא מה שהיה פעם. היום כל אידיוט יכול להגיע ל NBA, אם יש לו סוכן טוב. כל עוד הוא לא שחקן רוטציה קבוע בקבוצה, זה לא נחשב שהוא עשה משהו.
05 דצמבר 2013, 20:45
05 דצמבר 2013, 20:54
er79 כתב:felix_r כתב:אז הוא וקבוצתו חיפה ניצחו את מכבי פעם אחת מתוך 7. יופי!
הוא בסך הכל נתן עונה טובה בקבוצה ששיחקה במסגרת אחת (גם היא די חלשה) ואצל מאמן שנותן לשחקניו לעשות בערך מה שהם רוצים על המגרש. יופי! וניצח את מכבי שהייתה סחוטה לחלוטין אחרי עונת יורוליג קשה מאוד. לא ביג דיל.
נראה אותו משחק אצל מאמן שבא לרצוח אותך על כל טעות ומקפיא אותך על הספסל חודשים אם אתה לוקח זריקה לא במקום (כמו שקרה לרוט בעונה שעברה). נראה אותו משחק כל העונה פעמים בשבוע, כשדורשים ממך נצחון בכל משחק ומשחק.
הגיע ל NBA? לא ביג דיל. ה NBA היום הוא לא מה שהיה פעם. היום כל אידיוט יכול להגיע ל NBA, אם יש לו סוכן טוב. כל עוד הוא לא שחקן רוטציה קבוע בקבוצה, זה לא נחשב שהוא עשה משהו.
פליקס, גדולה של שחקן גדול מתבטאת גם ביכולת להפסיד 300 פעם אבל לקחת במאני טיים. אז מה עם מקל הפסיד 6 פעמים למכבי? מי זוכר את זה? את המשחק החשוב הוא לקח כמו גדול, כי הוא ווינר. זוכר את ה-1 מ-9 לשלוש של שאראס באחד המשחקים ביורוליג? זה ווינר. ושחקן שהוא ווינר, ועל אחת כמה וכמה ישראלי, שווה 700 אלף בעיניי. להוסיף על כך שהוא מנהל משחק, מוסר וקולע יותר טוב מאוחיון, וגם אחלה של שחקן הגנה, ואני משוכנע. אז סלחו לי שאני לא מסכים אתכם, גם אם אני בדעת מיעוט. מקל הולך להיות שחקן גדול, אולי לא יצליח באנ. בי. איי, אבל אם יחזור לאירופה הוא יהיה רכז מצוין
05 דצמבר 2013, 21:05
er79 כתב:felix_r כתב:אז הוא וקבוצתו חיפה ניצחו את מכבי פעם אחת מתוך 7. יופי!
פליקס, גדולה של שחקן גדול מתבטאת גם ביכולת להפסיד 300 פעם אבל לקחת במאני טיים. אז מה עם מקל הפסיד 6 פעמים למכבי? מי זוכר את זה? את המשחק החשוב הוא לקח כמו גדול, כי הוא ווינר. זוכר את ה-1 מ-9 לשלוש של שאראס באחד המשחקים ביורוליג? זה ווינר. ושחקן שהוא ווינר, ועל אחת כמה וכמה ישראלי, שווה 700 אלף בעיניי. להוסיף על כך שהוא מנהל משחק, מוסר וקולע יותר טוב מאוחיון, וגם אחלה של שחקן הגנה, ואני משוכנע. אז סלחו לי שאני לא מסכים אתכם, גם אם אני בדעת מיעוט. מקל הולך להיות שחקן גדול, אולי לא יצליח באנ. בי. איי, אבל אם יחזור לאירופה הוא יהיה רכז מצוין
05 דצמבר 2013, 21:12
felix_r כתב:er79 כתב:felix_r כתב:אז הוא וקבוצתו חיפה ניצחו את מכבי פעם אחת מתוך 7. יופי!
נו באמת. איך הגעת ממקל לשאראס? אתה שומע את עצמך?
05 דצמבר 2013, 21:15
05 דצמבר 2013, 21:20
05 דצמבר 2013, 21:34
er79 כתב:לדעתי האישית, לאחר עונה באנ.בי.איי, ולאור מחירים מופרזים שמשלמים קבוצות ברוסיה, בטורקיה ובספרד על שחקנים, אם מקל חוזר לאירופה יהיה לו ביקוש רב. אז כן, אם תג המחיר היה 700K לא הייתי מהסס. אולי זו שריטה שלי, אני חושב שהוא יהיה שווה את זה. אליהו לא הוכיח בשנה האחרונה שהוא שווה את הסכומים שהוא דרש.
08 דצמבר 2013, 11:51
08 דצמבר 2013, 11:55
rc4991 כתב:עכשיו גם חיפה רוצה אותו
יש להם כבר עכשיו קבוצה נהדרת ואיתו הם ישתפרו עוד יותר