המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:אפשר לפתור את זה בשנייה. פדרמן יציע מיליון דולר ביי אאוט, ואז ייתן לפארגו חוזה של 5.2 מיליון דולר ל3 שנים. אפשר לחשוב שדברים כאלה לא קורים פה כל שנה
Maccabikid כתב:בינתיים הולך לו ממש רע במוסקבה, אז אולי עם התגמשות כלשהיא בשכר, חתימה ל3 עונות (במקום 2 היום), וחלק מהכסף ממוסקבה, חלק ממכבי. יש מצב שנגיע למשהו. אולי.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אפשר לפתור את זה בשנייה. פדרמן יציע מיליון דולר ביי אאוט, ואז ייתן לפארגו חוזה של 5.2 מיליון דולר ל3 שנים. אפשר לחשוב שדברים כאלה לא קורים פה כל שנה
רק פדרמן יציע מליון דולר בייאאוט ועוד 5.2 מליון לשלוש עונות. אין ספק. באותה הנשימה, הוא גם יציע עוד 2.5 מליון יורו בייאאוט על מירוטיץ' ועל הדרך יביא גם את נבארו. זה הרי אותו הדני הידוע בכינויו דני בזבזני.
MTA2311 כתב:אפשר לפתור את זה בשנייה. פדרמן יציע מיליון דולר ביי אאוט, ואז ייתן לפארגו חוזה של 5.2 מיליון דולר ל3 שנים. אפשר לחשוב שדברים כאלה לא קורים פה כל שנה
Maccabikid כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אפשר לפתור את זה בשנייה. פדרמן יציע מיליון דולר ביי אאוט, ואז ייתן לפארגו חוזה של 5.2 מיליון דולר ל3 שנים. אפשר לחשוב שדברים כאלה לא קורים פה כל שנה
רק פדרמן יציע מליון דולר בייאאוט ועוד 5.2 מליון לשלוש עונות. אין ספק. באותה הנשימה, הוא גם יציע עוד 2.5 מליון יורו בייאאוט על מירוטיץ' ועל הדרך יביא גם את נבארו. זה הרי אותו הדני הידוע בכינויו דני בזבזני.
אני יכול להניח שאור רשם את זה בציניות..
Holiday_Armadillo כתב:שאלה - היה למכבי אי פעם שחקן צרפתי בסגל?
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שאלה - היה למכבי אי פעם שחקן צרפתי בסגל?
אני לא זוכרת מי היה השדרן, אבל בימי באסטון העליזים היה שדרן שתמיד כינה אותו באסטו, במבטא צרפתי משום מה.....
זה נחשב??
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שאלה - היה למכבי אי פעם שחקן צרפתי בסגל?
אני לא זוכרת מי היה השדרן, אבל בימי באסטון העליזים היה שדרן שתמיד כינה אותו באסטו, במבטא צרפתי משום מה.....
זה נחשב??
זה יותר טוב מאורי לוי שהיה קורא לו ''מייס'' אבל לא, לא נחשב
חנו'ש כתב:אני לא זוכרת מי היה השדרן, אבל בימי באסטון העליזים היה שדרן שתמיד כינה אותו באסטו, במבטא צרפתי משום מה.....
dod כתב:חנו'ש כתב:אני לא זוכרת מי היה השדרן, אבל בימי באסטון העליזים היה שדרן שתמיד כינה אותו באסטו, במבטא צרפתי משום מה.....
זה כמובן מולי קצורין שפירשן את הפיינל פור במוסקבה ב-2005
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שאלה - היה למכבי אי פעם שחקן צרפתי בסגל?
זה נחשב??
זה יותר טוב מאורי לוי שהיה קורא לו ''מייס'' אבל לא, לא נחשב
דווקא אהבתי שהוא קרא לו ככה, ״איפה היית עד עכשיו מייס?״
LIAV10 כתב:אני אוהב שנותנים לשחקנים בשמות חיבה, זה מראה שאפילו וייץ ושאר השדרנים מתחברים אליהם, עדיף ארבל שקורא לזרים גויים?
(זה וייץ, נכון? לא אורי לוי)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים