המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אני לא באמת מאמין למי שאומר שיש קבוצה שיכולה לקחת ממכבי אליפות של גמר בית וחוץ.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אני לא באמת מאמין למי שאומר שיש קבוצה שיכולה לקחת ממכבי אליפות של גמר בית וחוץ.
כן, זה כבר מוגזם
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אני לא באמת מאמין למי שאומר שיש קבוצה שיכולה לקחת ממכבי אליפות של גמר בית וחוץ.
כן, זה כבר מוגזם
למה לא?
אתם כל הזמן מדברים שאין שום חשיבות לכל משחקי הליגה הנוכחיים, אבל אם הסתכלתם על הטבלה בזמן האחרון, אנחנו לא ממש מובילים אותה באיזה 5 נצחונות פער.
אין שום ביטחון שאנחנו נסיים את הליגה הסדירה במקום הראשון.
ואם יקרה מצב שנניח מגדל תסיים ראשונה ונפגוש אותם בגמר - אז סנריו בו אנחנו מנצחים במשחק הראשון בנוקיה בפער פצפון (שזה יותר מסביר לאור היכולת המפוקפקת שלנו לאבד יתרון ולהסתבך במשחק צמוד בדקות האחרונות), ומגיעים בלחץ למשחק האליפות האמיתי שייערך במלחה גועש - בהחלט אפשרי.
ובמצב כזה, עם הקבוצה "הנהדרת" שלנו, האליפות רחוקה מלהיות בכיס.
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אני לא באמת מאמין למי שאומר שיש קבוצה שיכולה לקחת ממכבי אליפות של גמר בית וחוץ.
כן, זה כבר מוגזם
למה לא?
אתם כל הזמן מדברים שאין שום חשיבות לכל משחקי הליגה הנוכחיים, אבל אם הסתכלתם על הטבלה בזמן האחרון, אנחנו לא ממש מובילים אותה באיזה 5 נצחונות פער.
אין שום ביטחון שאנחנו נסיים את הליגה הסדירה במקום הראשון.
ואם יקרה מצב שנניח מגדל תסיים ראשונה ונפגוש אותם בגמר - אז סנריו בו אנחנו מנצחים במשחק הראשון בנוקיה בפער פצפון (שזה יותר מסביר לאור היכולת המפוקפקת שלנו לאבד יתרון ולהסתבך במשחק צמוד בדקות האחרונות), ומגיעים בלחץ למשחק האליפות האמיתי שייערך במלחה גועש - בהחלט אפשרי.
ובמצב כזה, עם הקבוצה "הנהדרת" שלנו, האליפות רחוקה מלהיות בכיס.
נכון, למשחקים האלה אין חשיבות. כשנגיע למאני טיים בליגה, זה גם יראה בהתאם. קבוצה שמנצחת בקובאן, לא יכולה להיות נחותה למכבי חיפה והפועל תל אביב.
er79 כתב:מאניטיים? הבה נבחין כולנו במאני טיים של קבוצתו של פדרמן מחרתיים ובעוד כמה שבועות נגד ריאל. עקידת יצחק מה שהולכים לעשות לנו. אחר כך צטטו אותי על התפקוד של מכבי במאני טיים.
er79 כתב:מאניטיים? הבה נבחין כולנו במאני טיים של קבוצתו של פדרמן מחרתיים ובעוד כמה שבועות נגד ריאל. עקידת יצחק מה שהולכים לעשות לנו. אחר כך צטטו אותי על התפקוד של מכבי במאני טיים.
Maccabikid כתב:אני באמת לא מבין איך אתם חושבים שקבוצות אחרות עדיפות עלינו.. אפשר לומר סגל חלש עד מחר אבל הוא עדיין הכי חזק בליגה. בלי מתחרים.
Maccabikid כתב:er79 כתב:מאניטיים? הבה נבחין כולנו במאני טיים של קבוצתו של פדרמן מחרתיים ובעוד כמה שבועות נגד ריאל. עקידת יצחק מה שהולכים לעשות לנו. אחר כך צטטו אותי על התפקוד של מכבי במאני טיים.
הגביע הוא אולי המדד הטוב ביותר שלנו לקראת הפיינל פור. אחריו נדבר..
אני באמת לא מבין איך אתם חושבים שקבוצות אחרות עדיפות עלינו.. אפשר לומר סגל חלש עד מחר אבל הוא עדיין הכי חזק בליגה. בלי מתחרים.
Maccabikid כתב:הגביע הוא אולי המדד הטוב ביותר שלנו לקראת הפיינל פור. אחריו נדבר..
dod כתב:Maccabikid כתב:הגביע הוא אולי המדד הטוב ביותר שלנו לקראת הפיינל פור. אחריו נדבר..
על איזה פיינל פור אתה בדיוק מדבר?
בליגה כבר שנה שנייה שאין פיינל פור.
את של היורוליג נראה כולנו מהסלון (גם שחקני מכבי)
Maccabikid כתב:מזתאמרת אין פיינל פור? זה לא משחק אחד חצי גמר ושניין של גמר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־16 אורחים