המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:הקטע שפניני ואינגלס זה לא אותו לבל. פניני לא פיק אנד רולר ברמה של אינגלס וגם לא יודע להפעיל את הגבוהים כמוהו.
חנו'ש כתב:אני לא יודעת, אני כבר מתחילה להתייאש ולחשוב שרוי צדק לגביו.
היום גם היה נראה שלבלאט התחיל גם להימאס והוא כמעט שלא שיחק - ודווקא היום סמית' התחיל להזכיר את עצמו ונתן סוף סוף משחק טוב.
יכול להיות שהם באמת דורכים אחד לשני על הרגליים??
MTA2311 כתב:סמית' נתן היום משחק גדול כשהוא משחק לא מעט דקות ב4.
לא חושב שהבעיה עם אינגלז כרגע קשורה לסמית
MTA2311 כתב:סמית' נתן היום משחק גדול כשהוא משחק לא מעט דקות ב4.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:סמית' נתן היום משחק גדול כשהוא משחק לא מעט דקות ב4.
חייב לציין שרוב המשחק פניני היה זה ששמר על ארצג
יוסי22 כתב:הבעיה של סמית לא היתה קשורה לרגע לאינגלס אלא לפציעה שלו שמנעה ממנו לשחק בליגה והגבילה אותו באירופה .
אינגלס לא כוכב כמו שעשו ממנו אבל גם לא שחקן רע והוא דווקא חשוב בפאזל של מכבי כשחקן שיכול לתת דקות גם בקו האחורי המאותגר של מכבי .
yzafrir כתב:יוסי22 כתב:הבעיה של סמית לא היתה קשורה לרגע לאינגלס אלא לפציעה שלו שמנעה ממנו לשחק בליגה והגבילה אותו באירופה .
אינגלס לא כוכב כמו שעשו ממנו אבל גם לא שחקן רע והוא דווקא חשוב בפאזל של מכבי כשחקן שיכול לתת דקות גם בקו האחורי המאותגר של מכבי .
בדיוק !! ובגלל זה הוא מזכיר לי את איידסון שלא היה הכוכב של הקבוצה (פארגו , פרקינס וסופו היו הכוכבים ) אבל הוא היה חלק מאוד חשוב שהדביק את הפאזל הזה...
גם סמית' הוא סוג כזה של שחקן אבל שחקנים כאלו לא מפריעים אחד לשני כי הם נטולי אגו...
שחף כתב:אידסון היה אתלטי יותר מאינגלס וגם שומר הרבה יותר טוב. מעבר לזה? אני חושב שגם אינגלס היה נראה טוב יותר ליד שחקן כמו פארגו ולא ליד אוחיון והיקמן.