המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:לא כל כך רואה את פארגו וגקסון מסתדרים ביחד, אבל מצד שני גם לא חשבתי שהוא ופרקינס יסתדרו, אז לך תדע. אבל גם הסגל הזה לא אפשרי תקציבית, גם אם ג'קסון זול מלנגפורד, ולא בהרבה, הוא עדיין שחקן עם ערך שוק של קרוב למיליון במקרה האופטימי. שוב, אלא אם כן אתה מוזיל בעלויות ומשחרר כמה שחקנים יקרים, כמו ג'יימס, סמית ופניני. קח בחשבון שפדרמן לא הולך והתקציב ימשיך להיות זעום.
LIAV10 כתב:er79 כתב:לא כל כך רואה את פארגו וגקסון מסתדרים ביחד, אבל מצד שני גם לא חשבתי שהוא ופרקינס יסתדרו, אז לך תדע. אבל גם הסגל הזה לא אפשרי תקציבית, גם אם ג'קסון זול מלנגפורד, ולא בהרבה, הוא עדיין שחקן עם ערך שוק של קרוב למיליון במקרה האופטימי. שוב, אלא אם כן אתה מוזיל בעלויות ומשחרר כמה שחקנים יקרים, כמו ג'יימס, סמית ופניני. קח בחשבון שפדרמן לא הולך והתקציב ימשיך להיות זעום.
שנייה, פארגו ולאנגפורד כן סתדרו?
LIAV10 כתב:er79 כתב:לא כל כך רואה את פארגו וגקסון מסתדרים ביחד, אבל מצד שני גם לא חשבתי שהוא ופרקינס יסתדרו, אז לך תדע. אבל גם הסגל הזה לא אפשרי תקציבית, גם אם ג'קסון זול מלנגפורד, ולא בהרבה, הוא עדיין שחקן עם ערך שוק של קרוב למיליון במקרה האופטימי. שוב, אלא אם כן אתה מוזיל בעלויות ומשחרר כמה שחקנים יקרים, כמו ג'יימס, סמית ופניני. קח בחשבון שפדרמן לא הולך והתקציב ימשיך להיות זעום.
er79 כתב:LIAV10 כתב:er79 כתב:לא כל כך רואה את פארגו וגקסון מסתדרים ביחד, אבל מצד שני גם לא חשבתי שהוא ופרקינס יסתדרו, אז לך תדע. אבל גם הסגל הזה לא אפשרי תקציבית, גם אם ג'קסון זול מלנגפורד, ולא בהרבה, הוא עדיין שחקן עם ערך שוק של קרוב למיליון במקרה האופטימי. שוב, אלא אם כן אתה מוזיל בעלויות ומשחרר כמה שחקנים יקרים, כמו ג'יימס, סמית ופניני. קח בחשבון שפדרמן לא הולך והתקציב ימשיך להיות זעום.
לדעתי כן. לנגפורד לא מנהל משחק, וגם עם פרמאר, אמנם באיחור מסוים כי לנגפורד חתם באיחור, הוא בסופו של דבר הסתדר. במקרה של פארגו וגקסון, שניהם בנויים יותר להוביל את ההתקפה ולקבל את ההחלטות במשחק, עובדה שזה גם לא ממש עובד להם בצסקא. שוב, יכול להיות שג'קסון ופארגו יצליחו יחד, אבל השילוב פארגו - לנגפורד מרגיש לי בטוח יותר
yzafrir כתב:מסכים שגם ציוות של לאנגפורד יכול גם להתאים מאותה סיבה שאני חושב שפארגו וג'קסון מתאימים. זה בגלל החוסר אגו של ארון . לכן אני מסתכל יותר את מי אני מעדיף מבין השניים לצד ג'קסון ואישית אני מעדיף את פארגו בעיקר בגלל שהוא יכול לשחק בעמדה 1 ו 2 וגם בגלל שאני חושב שהוא שחקן טוב יותר .
felix_r כתב:yzafrir כתב:מסכים שגם ציוות של לאנגפורד יכול גם להתאים מאותה סיבה שאני חושב שפארגו וג'קסון מתאימים. זה בגלל החוסר אגו של ארון . לכן אני מסתכל יותר את מי אני מעדיף מבין השניים לצד ג'קסון ואישית אני מעדיף את פארגו בעיקר בגלל שהוא יכול לשחק בעמדה 1 ו 2 וגם בגלל שאני חושב שהוא שחקן טוב יותר .
שכח מזה. אם לאנגפורד יגיע, זה יהיה לצד אוחיון.
נאמת, שזה גם עבד לא רע, כי אוחיון הוא לא שחקן דומיננטי ואין לו בעיה עם כך שלאנגפורד לוקח על עצמו הרבה.
LIAV10 כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:מסכים שגם ציוות של לאנגפורד יכול גם להתאים מאותה סיבה שאני חושב שפארגו וג'קסון מתאימים. זה בגלל החוסר אגו של ארון . לכן אני מסתכל יותר את מי אני מעדיף מבין השניים לצד ג'קסון ואישית אני מעדיף את פארגו בעיקר בגלל שהוא יכול לשחק בעמדה 1 ו 2 וגם בגלל שאני חושב שהוא שחקן טוב יותר .
שכח מזה. אם לאנגפורד יגיע, זה יהיה לצד אוחיון.
נאמת, שזה גם עבד לא רע, כי אוחיון הוא לא שחקן דומיננטי ואין לו בעיה עם כך שלאנגפורד לוקח על עצמו הרבה.
שכח מזה. לא לאנגפורד יגיע, ולא פארגו יגיע, ולא ג׳אקסון יגיע, ולא פארמר יגיע, ולא כל מי שיחשוב לדרוש מעל 800 אלף דולר נטו לעונה יגיע.
כדאי שנתחיל לחפש פרוספקטים מהליגה הגרמנית (ולא מלקולם דילייני, הוא יקר מידי למבנה ״ספאנוליס וכל השאר״ של דני)
שמואל1 כתב:מכבי רוצה את ריצ'ארד הנדריקס
האקס יחזור? הצהובים במומנטום נהדר, אך במועדון מתכוננים לעונה הבאה. הסנטר האמריקאי פגש את מכבי שלוש פעמים השנה ונמצא על הכוונת של הקבוצה
http://one.co.il/Article/228279.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], גל גל ו־8 אורחים