המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ניצחון גדול של רוג'ר. לא ראיתי את המשחק לצערי, אבל הבנתי שהוא נראה מעולה, וזה בא לידי ביטוי גם בסטטיסטיקה.
לא האמנתי שהוא יעבור את השמינית, אז אין לי ציפיות ממנו להמשך. אני פשוט שמח שהוא עוד מסוגל להגיע לשלבים כאלה, ולנצח שחקנים כמו טסונגה בדרך.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ניצחון גדול של רוג'ר. לא ראיתי את המשחק לצערי, אבל הבנתי שהוא נראה מעולה, וזה בא לידי ביטוי גם בסטטיסטיקה.
לא האמנתי שהוא יעבור את השמינית, אז אין לי ציפיות ממנו להמשך. אני פשוט שמח שהוא עוד מסוגל להגיע לשלבים כאלה, ולנצח שחקנים כמו טסונגה בדרך.
האמת ברור לי התסכול מהעונה הקודמת, אבל ממש לא ברורות לי התחינות שייפרוש שמגיעות לרוב דווקא מאוהדי פדרר.
אז נכון, פדרר היום לא מועמד טבעי מוביל לזכות בגראנד סלאם, אבל הוא בוודאי אחד המועמדים.
ברבע יש לו משחק קשה, אבל בסה"כ עביר.
המשוכה היחידה שנראית לי כרגע לא עבירה עבור רוג'ר זה נובאק, שמשחק טניס מדהים ועם מלא ביטחון. רפא קצת פצוע כנראה, ולא ברור איך יתפקד מול
דימיטרוב ברבע, אבל נובאק נראה איתן כמו סלע.
jol9 כתב:ניצחון גדול של סטאן. אין מילים. פתח לחלוטין את הטורניר.
אור, אני בדיוק דיברתי על מקרה כמו שיש כאן. נובאק הודח, רפא נראה קצת מוגבל ופצוע, מארי רק חזר מפציעה... גם 20 הפסדים
מביכים של פדרר שווים לו את הסיכוי לקחת עוד טורניר גדול. אני לא מבין איך אתם לא רואים את זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־0 אורחים