rc4991 כתב:39-28 לאולקר על פאו במחצית
כמה בא לי את פרזלדיץ' במכבי
לי בא את בוגדנוביץ' בבקשה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:39-28 לאולקר על פאו במחצית
itai7 כתב:פנר' חייבת לנצח את פאו כדי להשאר בתמונת העליה
roy1000 כתב:rc4991 כתב:39-28 לאולקר על פאו במחצית
לי בא את בוגדנוביץ' בבקשה.
יוסי22 כתב:מכבי צריכה להתחרות על אחד מ-2 המקומות הראשונים , ריאל קבוצה טובה אבל עשו ממנה יותר ממה שהיא .
אני בטוח שאחרי המשחק בשבוע הבא שלגיטימי להפסיד בו כל עוד זה בהפרש סביר יצוצו כל רואי השחורות שצפו "ינואר שחור" ויסבירו כמה זה לא ריאלי אבל מכבי יכולה לקחת מקום ראשון גם עם הפסדים במדריד ובמוסקבה , המלחמה של מכבי צריכה להיות מול שאר הקבוצות (בינתיים מכבי עושה את זה מעולה עם 3 מוקשים פוטנציאלים שמכבי עברה ) ומלחמה על הפרשים מול ריאל וצסקא בנוקיה .
יוסי22 כתב:מכבי צריכה להתחרות על אחד מ-2 המקומות הראשונים , ריאל קבוצה טובה אבל עשו ממנה יותר ממה שהיא .
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:גלא' ניצחה את באיירן
עוד תוצאה שלא טובה למכבי.
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:גלא' ניצחה את באיירן
עוד תוצאה שלא טובה למכבי.
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:מכבי צריכה להתחרות על אחד מ-2 המקומות הראשונים , ריאל קבוצה טובה אבל עשו ממנה יותר ממה שהיא .
אני בטוח שאחרי המשחק בשבוע הבא שלגיטימי להפסיד בו כל עוד זה בהפרש סביר יצוצו כל רואי השחורות שצפו "ינואר שחור" ויסבירו כמה זה לא ריאלי אבל מכבי יכולה לקחת מקום ראשון גם עם הפסדים במדריד ובמוסקבה , המלחמה של מכבי צריכה להיות מול שאר הקבוצות (בינתיים מכבי עושה את זה מעולה עם 3 מוקשים פוטנציאלים שמכבי עברה ) ומלחמה על הפרשים מול ריאל וצסקא בנוקיה .
הסיכויים לנצח את ריאל הם קלושים. הרי היינו בסרט הזה בשנה שעברה וחטפנו 30 הפרש. מכבי לא ברמה של ריאל וגם לא ברמה של צסק"א.
LIAV10 כתב:אם מישהו חשב שיש לצסק״א סיכוי (אפילו הקן ביותר) להפתיע את ריאל כדאי שידע שווימס והיינס לא ישחקו בגלל פציעות.
yzafrir כתב:LIAV10 כתב:אם מישהו חשב שיש לצסק״א סיכוי (אפילו הקן ביותר) להפתיע את ריאל כדאי שידע שווימס והיינס לא ישחקו בגלל פציעות.
אני לא יודע את מי הם יותר הפתיעו , אותך או את ריאל....
מה שבטוח , זה מחזק את מה שאמרתי על סוני ווימס בסוף המשחק שבוע שעבר , כשהוא משחק הוא עושה לצסק"א נזק קבוצתי למרות היכולת האישית הטובה שלו . מזכיר לי קצת את אלן אנדרסון (רק בלי הגישה המחורבנת...) . בלעדיו הם יותר "קבוצה"
toja27 כתב:לא יודע אם מישהו שם לב אבל אנחנו עומדים בראשות הבית, נושמים אוויר פסגות, מרגיש קצת לבד אבל בסדר נסתדר עם זה, נקרא איזה ספר שלא יהיה משעמם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מקאדו 3, שמוליק ו־18 אורחים