roy1000 כתב:מארקט זה קולג' די גדול. יצאו משם לא מעט שחקני NBA.
גם דוידסון זה לא קולג' קטן שאנשים לא מודעים אליו אבל מרקט זה לרוב לא הבחירה הראשונה של שחקנים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:מארקט זה קולג' די גדול. יצאו משם לא מעט שחקני NBA.
Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:מארקט זה קולג' די גדול. יצאו משם לא מעט שחקני NBA.
גם דוידסון זה לא קולג' קטן שאנשים לא מודעים אליו אבל מרקט זה לרוב לא הבחירה הראשונה של שחקנים
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:מארקט זה קולג' די גדול. יצאו משם לא מעט שחקני NBA.
למארקט יש הסטוריה לא רעה. הם לא דיוק/קנזס/UNC, אבל הם אי שם בדרג השני. הם יותר גדולים מדייוידסון.
Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שהם יותר מוכרים לי בגלל שקארי היה שם אבל זה לא משנה, בקשר למרקט vs. שאר המכללות שהזכרת אני מסכימה לחלוטין
דרג שני
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שהם יותר מוכרים לי בגלל שקארי היה שם אבל זה לא משנה, בקשר למרקט vs. שאר המכללות שהזכרת אני מסכימה לחלוטין
דרג שני
אני חושב שהקטע המעניין זה ששחקנים ממש טובים (בחירות 1-3) הולכים לפעמים לקולג'ים מהדרג השני (ואפילו השלישי), ואילו שחקנים קצת פחות טובים (בחירות 5-15) בדר"כ ילכו לקולג'ים הגדולים בלבד.
Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש מצב שהם יותר מוכרים לי בגלל שקארי היה שם אבל זה לא משנה, בקשר למרקט vs. שאר המכללות שהזכרת אני מסכימה לחלוטין
דרג שני
אני חושב שהקטע המעניין זה ששחקנים ממש טובים (בחירות 1-3) הולכים לפעמים לקולג'ים מהדרג השני (ואפילו השלישי), ואילו שחקנים קצת פחות טובים (בחירות 5-15) בדר"כ ילכו לקולג'ים הגדולים בלבד.
דווקא הגיוני
הפחות טובים רוצים מקסימום חשיפה והטובים באמת שיודעים שיש עליהם מעקב עוד מהתיכון, הולכים לקולג' שהם יוכלו להיות הכוכבים הבלתי מעורערים
שחף כתב:וויד לדעתי ממש לא היה קונצנזוס לבחירה גבוהה. גארד של 1.93 מ', בלי קליעה מבחוץ בכלל. שחקנים כאלה נופלים לסוף הסיבוב הראשון ברוב המקרים. רק בדראפט האחרון בחרו טווינר במקום הראשון(גם בהחלטה מוטעית למדי) כי הוא היה ממש חלש.
שחף כתב:את מדברת על לברון? לברון לא היה אנדרסייזד בשום צורה. תראי את המשחק הראשון שלו מול דטרויט. הבחור הגיע ישר מהתיכון ונראה ענק ליד ריפ המילטון. לברון היה כנראה השחקן הכי מוכן שהגיע לליגה אי פעם.
http://www.youtube.com/watch?v=1Kl0Z-6HLlw
שחף כתב:וויד לדעתי ממש לא היה קונצנזוס לבחירה גבוהה. גארד של 1.93 מ', בלי קליעה מבחוץ בכלל. שחקנים כאלה נופלים לסוף הסיבוב הראשון ברוב המקרים. רק בדראפט האחרון בחרו טווינר במקום הראשון(גם בהחלטה מוטעית למדי) כי הוא היה ממש חלש.
misha כתב:דוראנט הולך לקחת את הMVP בהליכה השנה, פשוט בכושר פסיכי. ועם המאזן הנפלא שלהם במערב ווסטברוק יכול להחלים אפילו עד הפלייאוף.
misha כתב:דוראנט הולך לקחת את הMVP בהליכה השנה, פשוט בכושר פסיכי. ועם המאזן הנפלא שלהם במערב ווסטברוק יכול להחלים אפילו עד הפלייאוף.
שמואל1 כתב:דוראנט BY FAR השחקן הטוב ביותר בעולם כיום, ולדעתי אחד הגדולים בכל הזמנים. פשוט שחקן כדורסל אדיר.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:דוראנט BY FAR השחקן הטוב ביותר בעולם כיום, ולדעתי אחד הגדולים בכל הזמנים. פשוט שחקן כדורסל אדיר.
אחד הגדולים בכל הזמנים... לא נסחפנו בכלל.
קודם שייקח אליפות, ואח"כ אפשר יהיה להתחיל לדבר עליו כאחד הגדולים (נניח בעשירייה של הסמול פורוורדים). עם כל הכבוד
הוא עדיין לא קרוב לקובי, לברון ושאק שהם הנציגים המודרנים הבכירים ביותר ברשימת כל הall time greats
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים