טיקי חוזר כתב:חנו'ש כתב:טיקי חוזר כתב:יכול להיות שאם לא יהיה מדובר על משחק 3 ב6 ימים ברבע אחרון היה לנו טיפה יותר כוח . לא יודע מי מסדר כאן את הלו"ז של ליגה מחורבנת כאן בארץ . שי-ם טסה אחרי שבוע מנוחה ואנחנו משחקים 4 משחקים בשבוע (8 ימים ).
אתה מודע לזה שגם י-ם וגם חיפה שיחקו לא מזמן 3 משחקים בשבוע בדיוק כמו מכבי??
לכל הקבוצות כולל י-ם זה היה רק פעם אחד בשנה , גם מכבי שיחקה אז והפסידה לגועל . לחיפה זה קרה בהתאם לרצון שלהם בלבד כי הם היו בארה"ב .
היחידה שזה קרה לה פעם שניה ועוד בשבוע חשוב זאת מכבי בלבד .
לא נכון, אני בדקתי את זה.
להפועל היה בחילת נובמבר 2 משחקי ליגה בהפרש של 3 ימים (ב-1.11 וב-4.11), ואח"כ 2 משחקי ליגה בתחילת ינואר בהפרש 3 ימים (ב-2.1 וב-5.1)
לחיפה היה אותו דבר גם בחילת נובמבר (ב-2.11 ןב-4.11) ושוב בתחילת ינואר (ב-2.1 וב-6.1) וזה בלי קשר למשחק הדחוי מהמחזור הראשון בו היו בארה"ב שהתקיים בסוף ב-29.11.
אני חושבת שמסיבה לא ברורה בליגה החליטו לדחוף לכל הקבוצות 2 מחזורים באותו שבוע, פעם בסיבוב הראשון ופעם בסיבוב השני, הבעיה היא שרק מכבי, מגדל וחיפה משחקות גם באירופה מה שמקשה עוד יותר על 3 הקבוצות הללו.
למה בליגה עושים את זה? זו שאלה טובה, אבל הם לא דפקו בהכרח רק את מכבי.