שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:דוראנט BY FAR השחקן הטוב ביותר בעולם כיום, ולדעתי אחד הגדולים בכל הזמנים. פשוט שחקן כדורסל אדיר.
אחד הגדולים בכל הזמנים... לא נסחפנו בכלל.
קודם שייקח אליפות, ואח"כ אפשר יהיה להתחיל לדבר עליו כאחד הגדולים (נניח בעשירייה של הסמול פורוורדים). עם כל הכבוד
הוא עדיין לא קרוב לקובי, לברון ושאק שהם הנציגים המודרנים הבכירים ביותר ברשימת כל הall time greats
זה עניין של זמן עד שהאליפויות יגיעו, והן יגיעו.
מבחינת יכולת, אפשר לומר שהוא אחד השחקנים הגדולים בכל הזמנים.
לדעתי הוא השחקן הראשון מאז מייקל ג'ורדן, שיכול לעשות סל מתי שהוא רוצה והוא לחלוטין תלוי בעצמו.
רוב הסופרסטארים בNBA יכלו לעשות סל בכל מצב והיו תלויים בעיקר בעצמם.
אני לא אתחיל להזכיר לך כל מיני סיפרסטארים מהתקופה של ג'ורדן שהיו יכולים לעשות את זה בדיוק, אבל גם בתקופה המאוחרת יותר לא חסרים כאלה - קובי,
אייברסון, לברון ושאק הם אולי הבולטים ביותר.
המספרים שלו הם נפלאים אבל זה לא משהו שלא נראה מעולם לפניו. קארל מאלון למשל היה צובר מספרי נקודות דומים בשלב הזה בקריירה, והוא בכלל היה PF.
ג'ורדן כמובן, גם קובי, שאק ואייברסון כאמור נתנו עונות עם מספרים מדהימים לא פחות ואף יותר.
המדד החשוב הוא במעבר בין סקורר מדהים וסופרסטאר, לאחד שמביא תארים, לוקח תארים אישיים, מנהיג את הפרנצ'ייז שלו לגבהים חדשים
(משהו שלברון לא הצליח למשל לעשות והיה חייב לחבור לכוכבים אחרים) והופך לפנים של הליגה.
אני לא אומר שהוא לא יגיע לשם, אני רק אומר שהוא עדיין לא שם.