המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט29 כתב:מי יעצור את ההופקינס הזה???
בלו בכושר שאני לא זוכר ממנו כבר הרבה זמן.. פשוט מזיק למשחק.
Holiday_Armadillo כתב:מישהו יודע מה המצב החוזי של דאוסן? קשה לי להאמין שאם הוא חופשי בקיץ הוא לא מגיע למכבי
מכביסט29 כתב:הנאיביות של מכבי בהגנה פשוט מדכאת. מה יהיה?!
שחף כתב:בלו נראה גמור. באמת נראה כאילו עדיף להשקיע במישהו שיכול לשחק 4, או להסב את ת'יוס ל-4
jol9 כתב:שחף כתב:בלו נראה גמור. באמת נראה כאילו עדיף להשקיע במישהו שיכול לשחק 4, או להסב את ת'יוס ל-4
בלו לא גמור. הוא בכושר רע, ומשום מה במקום לתת לו את הזמן לחזור לעצמו, בלאט משאיר אותו יותר מדי דקות על הפרקט.
אני חייב להגיד שדייויד עושה דברים נפלאים העונה מעבר לקליעה, אבל כשהקליעה לא מספיק טובה, אז בתכלס אין לו הרבה מה לתרום.
טיוס הוא לא 4. אני לא מבין מה יצטרך לקרות כדי שההצעה הזאת תפסיק לעלות כאן כל הזמן... אולי שרפא ייקח איזה תואר במלבורן...
jol9 כתב:שחף כתב:בלו נראה גמור. באמת נראה כאילו עדיף להשקיע במישהו שיכול לשחק 4, או להסב את ת'יוס ל-4
בלו לא גמור. הוא בכושר רע, ומשום מה במקום לתת לו את הזמן לחזור לעצמו, בלאט משאיר אותו יותר מדי דקות על הפרקט.
אני חייב להגיד שדייויד עושה דברים נפלאים העונה מעבר לקליעה, אבל כשהקליעה לא מספיק טובה, אז בתכלס אין לו הרבה מה לתרום.
טיוס הוא לא 4. אני לא מבין מה יצטרך לקרות כדי שההצעה הזאת תפסיק לעלות כאן כל הזמן... אולי שרפא ייקח איזה תואר במלבורן...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שחף כתב:בלו נראה גמור. באמת נראה כאילו עדיף להשקיע במישהו שיכול לשחק 4, או להסב את ת'יוס ל-4
לפני חודשיים טיוס גם לא היה שחקן כדורסל.
הייתי נזהר עם ההצהרות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים