פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
13 פברואר 2014, 23:25
רייייייייייייייייס טיפששששששששששששששש
ככ רואה שלשה שלהם בפנים
פשוט רשום על זה
מה קורה פה
13 פברואר 2014, 23:26
משחק שמחזיר את מכבי חודשיים אחורה. קבלת החלטות של אוגרים סיביריים..
13 פברואר 2014, 23:27
אלוהים שישמור...
זה הזכיר לי את המשחק מול לה מאן ב2007
13 פברואר 2014, 23:27
משחק נוראי של מכבי.
13 פברואר 2014, 23:28
משחק דוחה שלנו
פשוט גועל נפש
13 פברואר 2014, 23:28
''זה אולי הסיום הכי מותח שהיה לנו השנה''
לא, ריטאס בחוץ
נערך לאחרונה על ידי
Holiday_Armadillo בתאריך 13 פברואר 2014, 23:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
13 פברואר 2014, 23:29
משחק שמוכיח יותר מכל עד כמה ההחתמה של זיזיץ היתה אומללה. מכבי צריכה חיזוק הרבה יותר רציני משחקן על סף פרישה. אני מקווה שכבר אין כאלה שחושבים ברצינות שמכבי לא היתה צריכה חיזוק מתחת לסל. סופו הוא שחקן ל-10-15 דקות והקריסה של טיוס היתה רק עניין של זמן.
לגבי רייס - באמת שאין כבר מה לומר.
נערך לאחרונה על ידי
קודי בתאריך 13 פברואר 2014, 23:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
13 פברואר 2014, 23:30
משחק נוראי שכנראה נבע מירידת מתח ברורה אחרי תקופה של פיקים (ריאל, גביע ודרבי). מזל גדול שניצחנו את זה. צריך לדעת גם לצאת ממצבים כאלה וזה הדבר החשוב.
מטרידה אותי מאוד הפציעה של טיוס שגרמה למכבי לשחק את רוב המחצית השנייה בהרכב מאולתר של גמדים. מכבי קיבלה היום את ההוכחה הכי טובה למה היה קורה אם לא היינו מביאים עוד גבוה לגיבוי..
13 פברואר 2014, 23:32
לא מבין למה בלאט נתן לרייס להוציא את הכדור?, השחקן הכי קטן מול ה8 מטר שלהם, גאון
13 פברואר 2014, 23:34
בואו לא ניסחף...נכון,המשחק הזה נראה כמו מלפני חודשיים, אבל בכל זאת, אי אפשר לבטל את כל מה שמכבי עשתה בחודשיים האחרונים.
באיירן קבוצה טובה, שגם מתאימה היטב להציק למכבי (בדיוק כמו שמכבי בנוייה היטב בשביל להציק לריאל) וגם מאומנת טוב. מכבי עשתה
כמה טעויות, ומשום ברחה מהרכב הפורוורדים שבו מניעים כדור ומגיעים לזריקות טובות, לאופנים של היקמן שגם כשהוא מוסר הוא תוקע
שחקן אחר לעשות אופן.
בסופו של דבר יש גם ימים כאלה (וצריך לזכור ששיחקנו בלי גבוהים היום), וטוב שמכבי ניצחה.
13 פברואר 2014, 23:34
itai7 כתב:לא מבין למה בלאט נתן לרייס להוציא את הכדור?, השחקן הכי קטן מול ה8 מטר שלהם, גאון
והשחקן הכי טיפש בקבוצה.
13 פברואר 2014, 23:35
jol9 כתב:בואו לא ניסחף...נכון,המשחק הזה נראה כמו מלפני חודשיים, אבל בכל זאת, אי אפשר לבטל את כל מה שמכבי עשתה בחודשיים האחרונים.
באיירן קבוצה טובה, שגם מתאימה היטב להציק למכבי (בדיוק כמו שמכבי בנוייה היטב בשביל להציק לריאל) וגם מאומנת טוב. מכבי עשתה
כמה טעויות, ומשום ברחה מהרכב הפורוורדים שבו מניעים כדור ומגיעים לזריקות טובות, לאופנים של היקמן שגם כשהוא מוסר הוא תוקע
שחקן אחר לעשות אופן.
בסופו של דבר יש גם ימים כאלה (וצריך לזכור ששיחקנו בלי גבוהים היום), וטוב שמכבי ניצחה.
''גם משחקים כאלה צריך לדעת לנצח'' מעולם לא שמע כל כך מתאים כמו היום
13 פברואר 2014, 23:35
קודי כתב:itai7 כתב:לא מבין למה בלאט נתן לרייס להוציא את הכדור?, השחקן הכי קטן מול ה8 מטר שלהם, גאון
והשחקן הכי טיפש בקבוצה.
אל תגנוב את התואר מהיקמן, אני מבקש..
13 פברואר 2014, 23:37
jol9 כתב:בואו לא ניסחף...נכון,המשחק הזה נראה כמו מלפני חודשיים, אבל בכל זאת, אי אפשר לבטל את כל מה שמכבי עשתה בחודשיים האחרונים.
שחקן אחר לעשות אופן.
שיחקנו רע גם עם סופו וטיוס
להפך,נראה לי שהדקות הטובות יותר שלנו היו בהרכב הסופר נמוך
13 פברואר 2014, 23:37
קודי כתב:itai7 כתב:לא מבין למה בלאט נתן לרייס להוציא את הכדור?, השחקן הכי קטן מול ה8 מטר שלהם, גאון
והשחקן הכי טיפש בקבוצה.
בלאט הוא הבן אדם היחיד בישראל, שלא יודע שאסור לצוות את רייס ביחד עם היקמן!!!