17 פברואר 2014, 23:56
LIAV10 כתב:טוב, אין לי מה להמשיך בדיון על שחקן שאם היה לובש את הגופיות של מגדל היה מקבל פה מחמאות גורפות ממך.
נקווה שקטש יחזור כדי שנוכל להתמודד איתם בכבוד בגמר.
17 פברואר 2014, 23:58
18 פברואר 2014, 00:33
LIAV10 כתב:לא ראיתי את קטש משחק, אין לי מושג מה גורם לך לחשוב שעשית השוואה.
18 פברואר 2014, 00:39
jol9 כתב:LIAV10 כתב:לא ראיתי את קטש משחק, אין לי מושג מה גורם לך לחשוב שעשית השוואה.
בלי קשר לדיון שהתפתח כאן... הפסדת. היה וירטואוז מסוג מיוחד וייחודי. השחקן המוכשר ביותר שנולד כאן ובטופ 10 לפחות מכל השחקנים ששיחקו כאן.
ג'מצ'י להערכתי היה גדול ממנו אבל פחות מוכשר, ואת מיקי לא ראיתי...
18 פברואר 2014, 03:59
18 פברואר 2014, 10:34
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:לא ראיתי את קטש משחק, אין לי מושג מה גורם לך לחשוב שעשית השוואה.
בלי קשר לדיון שהתפתח כאן... הפסדת. היה וירטואוז מסוג מיוחד וייחודי. השחקן המוכשר ביותר שנולד כאן ובטופ 10 לפחות מכל השחקנים ששיחקו כאן.
ג'מצ'י להערכתי היה גדול ממנו אבל פחות מוכשר, ואת מיקי לא ראיתי...
עוד כמה שנים אני אהיה במקומך ואספר לנערים בני 17 איך הם הפסידו את...יוגב אוחיון ויניב גרין.
וירטואוז גדול היה גרין, היה מאבד כדורים בוירטואוזיות מטורפת.
18 פברואר 2014, 10:44
18 פברואר 2014, 11:28
jol9 כתב:![]()
שחקנים ישראלים כמו שהיו פעם באמת כבר אין, וכאן זה לא קטע של נוסטלגיה. ג'מצ'י היה סופר שחקן ברמות הכי גבוהות באירופה. קבוצות
היו שומרות את מכבי BOX & 1... קטש היה וירטואוז מדהים. שפר היה שחקן גדול. הנפלד היה אחד משחקני ההגנה הטובים באירופה.
היו גם שחקנים אחרים נפלאים כמו גודס ודניאל וגם ספיחים מקבוצות אחרות כמו אמיר כץ וגורדון, אבל שחקנים בלבל הזה יש גם היום.
לפחות זכינו לתקופה גדולה בטניס, אה?
18 פברואר 2014, 12:09
roy1000 כתב:האמת שלא רק שאין לך שחקנים ברמה של ג'מצ'י וקטש, אין לך שחקנים אפילו בלבל של עדי גורדון היום. שחקנים כמו יוגב, פניני, אליוה והלפרין (ואפילו מקל וכספי) פחות טובים מעדי גורדון.
מה שיש לך היום זה שחקנים ברמה של גודס ודניאל.
18 פברואר 2014, 21:30
roy1000 כתב:jol9 כתב:![]()
שחקנים ישראלים כמו שהיו פעם באמת כבר אין, וכאן זה לא קטע של נוסטלגיה. ג'מצ'י היה סופר שחקן ברמות הכי גבוהות באירופה. קבוצות
היו שומרות את מכבי BOX & 1... קטש היה וירטואוז מדהים. שפר היה שחקן גדול. הנפלד היה אחד משחקני ההגנה הטובים באירופה.
היו גם שחקנים אחרים נפלאים כמו גודס ודניאל וגם ספיחים מקבוצות אחרות כמו אמיר כץ וגורדון, אבל שחקנים בלבל הזה יש גם היום.
לפחות זכינו לתקופה גדולה בטניס, אה?
האמת שלא רק שאין לך שחקנים ברמה של ג'מצ'י וקטש, אין לך שחקנים אפילו בלבל של עדי גורדון היום. שחקנים כמו יוגב, פניני, אליוה והלפרין (ואפילו מקל וכספי) פחות טובים מעדי גורדון.
מה שיש לך היום זה שחקנים ברמה של גודס ודניאל.
19 פברואר 2014, 03:12