roy1000 כתב:האמת שאני סופר מודאג לגבי יום חמישי. סופו וסמית' די נסחטו במשחק הזה, ואני לא בטוח אם מכבי יכולה לעבור את גלא בלי אוחיון.
אני מקווה שהניצחון היום לא יעלה למכבי מאוד ביוקר (מעבר לעלות שהייתה ביום שישי).
טיוס לא ישחק ביום חמישי?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:האמת שאני סופר מודאג לגבי יום חמישי. סופו וסמית' די נסחטו במשחק הזה, ואני לא בטוח אם מכבי יכולה לעבור את גלא בלי אוחיון.
felix_r כתב:roy1000 כתב:האמת שאני סופר מודאג לגבי יום חמישי. סופו וסמית' די נסחטו במשחק הזה, ואני לא בטוח אם מכבי יכולה לעבור את גלא בלי אוחיון.
טיוס לא ישחק ביום חמישי?
Asf כתב:Holiday_Armadillo כתב:סטטיסטיקה מהמשחק היום
סמית' עם 29 נקודות על 14 זריקות + 8 ריבאונדים
לאנדסברג עם 16 נקודות ו-5 ריבאונדים
סופו עם 15 נקודות ו-100% מהשדה
פניני עם 9 נקודות ו-6 אסיסטים
ארד הררי עם 0 נקודות ב-0 דקות ועדיין השפיע יותר טוב על המשחק מהיקמן
ו-4 אסיסטים!
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:שמואל אתה בושה, אעלק רבע שני גרוע, השופטים מחזירים את ירושלים בכוח.
מוות בייסורים לשלישיית השופטים, 11 שנים אני רואה כדורסל וכזה דבר לא ראיתי, אמא שלהם ז...
הרבע השני באמת היה רע
28 נקודות של הפועל ובהתקפה לא היינו משהו בלעדי סמית'
השופטים משפיעים על המשחק אבל לא עד כדי כך
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:שמואל אתה בושה, אעלק רבע שני גרוע, השופטים מחזירים את ירושלים בכוח.
מוות בייסורים לשלישיית השופטים, 11 שנים אני רואה כדורסל וכזה דבר לא ראיתי, אמא שלהם ז...
תפסיק להיות עיוור ותפתח את העיניים. השופטים לא מחזירים את ירושלים למשחק. לדוגמה- הסל של אלטיט שלא היה (הכדור לא פגע בטבעת והיה 24 שניות).
השיפוט גרוע לשני הצדדים.
rc4991 כתב:Asf כתב:Holiday_Armadillo כתב:סטטיסטיקה מהמשחק היום
סמית' עם 29 נקודות על 14 זריקות + 8 ריבאונדים
לאנדסברג עם 16 נקודות ו-5 ריבאונדים
סופו עם 15 נקודות ו-100% מהשדה
פניני עם 9 נקודות ו-6 אסיסטים
ארד הררי עם 0 נקודות ב-0 דקות ועדיין השפיע יותר טוב על המשחק מהיקמן
ו-4 אסיסטים!
החור השחור שלנו?
חנו'ש כתב:אני לא ראיתי את המחצית הראשונה (בסוף הייתי צריכה לעבוד ערב..), אבל ממה שראיתי בשניה לא ראיתי שום בעיה עם השופטים. הם לא היו נגד מכבי, לפחות לא במחצית השניה.
Holiday_Armadillo כתב:וד''א, זה מה שקורה כשמתלהבים שלא צריך לעבוד ערב
חנו'ש כתב:אני לא ראיתי את המחצית הראשונה (בסוף הייתי צריכה לעבוד ערב..), אבל ממה שראיתי בשניה לא ראיתי שום בעיה עם השופטים. הם לא היו נגד מכבי, לפחות לא במחצית השניה.
LIAV10 כתב:אגב עוד אחד מהמצטיינים של מכבי היום היה ״אליהו דה דרים״
itai7 כתב:
![]()
jol9 כתב:גם הלפרין היה חלש מאוד...
וג'וש 'טים' דאנקן הראה שהפער בינו לבין מה שמכבי תצטרך בעמדה 4 אם בלו יפרוש, הוא גדול מאוד, ושהוא ממש לא שחקן יורוליג לגיטימי עדיין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים