05 מרץ 2014, 22:13
חנו'ש כתב:יש כאלה שטוענים שעניין החוזים השמורים שהיורוליג נותן הוא לא ספורטיבי.
למרות שאני לא מסכימה עם הטענה אני יכולה להבין מאיפה זה בא ויכול להיות שיש משהו לא הכי ספורטיבי בדרך שבו היורוליג בוחר את הקבוצות שלו.
אבל, דבר ראשון ההאשמות צריכות ללכת לכיוון של היורוליג ולא של מכבי שהיא רק אחת מכמה קבוצות שמקבלות חוזה מובטח והיא לא מיוחדת ולא מועדפת באופן ספציפי.
דבר שני, השיטה של היורוליג היא כזו, אבל אם אדומים למיניהם חושבים שהיא אינה ספורטיבית (וזו זכותם כמובן) אז למה הם שואפים כל כך להשתתף במפעל שאינו עומד באמות המוסר שלהם?
אם השיטה של היורוליג אינה ראויה לדעתם, אז אל תנסו להשתתף בה.....felix_r כתב:יש גם שיטת מידרג פתוחה וידוע לכולם שעל פיה נותנים חוזה מסוג B (חד שנתי) לקאת כל עונה ועונה. זאת שיטה די מסובכת, אבל ניתנת להבנה. פעם הראתי אותה לחנו"ש.
תזכיר לי....
05 מרץ 2014, 23:48
05 מרץ 2014, 23:53
felix_r כתב:חנו'ש כתב:יש כאלה שטוענים שעניין החוזים השמורים שהיורוליג נותן הוא לא ספורטיבי.
למרות שאני לא מסכימה עם הטענה אני יכולה להבין מאיפה זה בא ויכול להיות שיש משהו לא הכי ספורטיבי בדרך שבו היורוליג בוחר את הקבוצות שלו.
אבל, דבר ראשון ההאשמות צריכות ללכת לכיוון של היורוליג ולא של מכבי שהיא רק אחת מכמה קבוצות שמקבלות חוזה מובטח והיא לא מיוחדת ולא מועדפת באופן ספציפי.
דבר שני, השיטה של היורוליג היא כזו, אבל אם אדומים למיניהם חושבים שהיא אינה ספורטיבית (וזו זכותם כמובן) אז למה הם שואפים כל כך להשתתף במפעל שאינו עומד באמות המוסר שלהם?
אם השיטה של היורוליג אינה ראויה לדעתם, אז אל תנסו להשתתף בה.....felix_r כתב:יש גם שיטת מידרג פתוחה וידוע לכולם שעל פיה נותנים חוזה מסוג B (חד שנתי) לקאת כל עונה ועונה. זאת שיטה די מסובכת, אבל ניתנת להבנה. פעם הראתי אותה לחנו"ש.
תזכיר לי....
אם אינני טועה, זה היה בעונה שבילבאו הגיעו לגמר בספרד, ויצרו בלגאן בכל החישובים.
אני חושב שזאת היית את שהראתי לך את טבלת החישובים בה כל מדינה זזה במיקום בהתאם לתוצאות בכל הליגות...
05 מרץ 2014, 23:54
06 מרץ 2014, 00:01
עונה סדירה:
12 קבוצות ליגת ווינר סל ישחקו ב-2 סיבובים בני 11 משחקים כ"א
בתום שני הסיבובים תחולק הליגה לשני בתים. 4 קבוצות ישחקו בבית העליון, 8 קבוצות ישחקו בבית התחתון.
בבית העליון יתקיימו שני סיבובי משחקים (6 משחקים) ובבית התחתון יתקיים סיבוב משחקים אחד (7 משחקים)
הקבוצות גוררות את הניקוד מהעונה הסדירה לבית העליון והתחתון.
06 מרץ 2014, 00:16
rc4991 כתב:עונה סדירה:
בתום שני הסיבובים תחולק הליגה לשני בתים. 4 קבוצות ישחקו בבית העליון, 8 קבוצות ישחקו בבית התחתון.
בבית העליון יתקיימו שני סיבובי משחקים (6 משחקים) ובבית התחתון יתקיים סיבוב משחקים אחד (7 משחקים)
מישהו יכול להסביר לי את ההגיון בבית התחתון והעליון? אני לא בטוח שהבנתי
למה שהקבוצות הכי חזקות ישחקו אחת נגד השניה בזמן שהחלשות יוכלו לנצח אחת את השניה ולסיים בסוף בין ארבעת הראשונות?
06 מרץ 2014, 02:11
06 מרץ 2014, 02:54
rc4991 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:יש כאלה שטוענים שעניין החוזים השמורים שהיורוליג נותן הוא לא ספורטיבי.
תזכיר לי....
אם אינני טועה, זה היה בעונה שבילבאו הגיעו לגמר בספרד, ויצרו בלגאן בכל החישובים.
אני חושב שזאת היית את שהראתי לך את טבלת החישובים בה כל מדינה זזה במיקום בהתאם לתוצאות בכל הליגות...
בילבאו עלתה כי היא היתה סגנית האלופה בספרד
06 מרץ 2014, 04:14
מקובי כתב:https://www.dropbox.com/s/z69tkr08t2f1e70/lior%20and%20yotam.pdf
חייב לציין שזאת אחת הכתבות היותר מרתקות שקראתי.
2 נקודות-
1. אם חשבתי עד היום שליאור יהיה בי-ם רק העונה ובשנה הבאה יחפש מקום באירופה (יורוליג) אז כנראה שטעיתי (לפי הדברים שלו) וחבל כי אני עדיין חושב שיש לו הרבה מה לתרום ברמות הגבוהות באירופה. (וגם בNBA בתור פוינט פורוורד אם הוא באמת מתחיל לזרוק שלשות בצורה טובה)
2. אני לא מתיימר לדעת מה קורה מאחורי הקלעים במכבי, אבל להגיד שאין איזשהי מדיניות של אופציה לשחרור כל שנה לרוב השחקנים זה פשוט לא נכון (ליוגב יש, לגיא יהיה לדעתי החל מהחוזה הבא... ואם הוא מדבר על זרים אנחנו יודעים שלריקי ושון היה ובטוח שכחתי עוד)
06 מרץ 2014, 21:09
07 מרץ 2014, 00:51
מקובי כתב:rc4991 כתב:עונה סדירה:
מישהו יכול להסביר לי את ההגיון בבית התחתון והעליון? אני לא בטוח שהבנתי
למה שהקבוצות הכי חזקות ישחקו אחת נגד השניה בזמן שהחלשות יוכלו לנצח אחת את השניה ולסיים בסוף בין ארבעת הראשונות?
הן לא יוכלו לסיים בין 4 הראשונות.
בעצם לאחר המחזור הבא יהיו 2 ליגות קטנות, בית עליון של 1-4 ובית תחתון של 5-12 ככה שהמקס' של קבוצה מהבית התחתון זה לסיים במקום ה-5 (גם אם יש לה מאזן עדיף על המקום הרביעי)
ההיגיון למה לעשות בית עליון (סוג של חצי גמר) ואז לחזור לסדרת רבע גמר זה כבר נשגב מבינתי.
07 מרץ 2014, 10:23
מקובי כתב:ההיגיון למה לעשות בית עליון (סוג של חצי גמר) ואז לחזור לסדרת רבע גמר זה כבר נשגב מבינתי.
07 מרץ 2014, 10:43
07 מרץ 2014, 15:21
מקובי כתב:https://www.dropbox.com/s/z69tkr08t2f1e70/lior%20and%20yotam.pdf
חייב לציין שזאת אחת הכתבות היותר מרתקות שקראתי.
2 נקודות-
1. אם חשבתי עד היום שליאור יהיה בי-ם רק העונה ובשנה הבאה יחפש מקום באירופה (יורוליג) אז כנראה שטעיתי (לפי הדברים שלו) וחבל כי אני עדיין חושב שיש לו הרבה מה לתרום ברמות הגבוהות באירופה. (וגם בNBA בתור פוינט פורוורד אם הוא באמת מתחיל לזרוק שלשות בצורה טובה)
2. אני לא מתיימר לדעת מה קורה מאחורי הקלעים במכבי, אבל להגיד שאין איזשהי מדיניות של אופציה לשחרור כל שנה לרוב השחקנים זה פשוט לא נכון (ליוגב יש, לגיא יהיה לדעתי החל מהחוזה הבא... ואם הוא מדבר על זרים אנחנו יודעים שלריקי ושון היה ובטוח שכחתי עוד)
07 מרץ 2014, 16:04
toja27 כתב:מה יש פה להתלונן? אנחנו מקבלים כאן כמה משחקי צמרת. מה רע?
לא חייבים לבקר כל דבר דבר רק בגלל שזה קשור לליגה הישראלית.
09 מרץ 2014, 16:40
09 מרץ 2014, 21:01
09 מרץ 2014, 22:00
09 מרץ 2014, 22:14
09 מרץ 2014, 22:14