המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מטוס לא נעלם ל- 12 שעות. הוא היה אמור לנחות בחצות לפי שעון ישראל. המטוס התרסק.
שמואל1 כתב:לפי הדיווחים האחרונים נמצאו כתמי נפט באיזור שבו המטוס נעלם. זה כנראה עניין של זמן עד שימצאו את חלקי המטוס.
אגב ההתרסקות הזאת מאוד מטרידה. מדובר במטוס מסוג בואינג 777, שנחשב למטוס מאוד אמין ובטוח.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:לפי הדיווחים האחרונים נמצאו כתמי נפט באיזור שבו המטוס נעלם. זה כנראה עניין של זמן עד שימצאו את חלקי המטוס.
אגב ההתרסקות הזאת מאוד מטרידה. מדובר במטוס מסוג בואינג 777, שנחשב למטוס מאוד אמין ובטוח.
השאלה היא מה הייתה הסיבה לאסון
כשייגלו את זה(אם בכלל), אני אדע אם לדאוג
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:לפי הדיווחים האחרונים נמצאו כתמי נפט באיזור שבו המטוס נעלם. זה כנראה עניין של זמן עד שימצאו את חלקי המטוס.
מה שעוד יותר מוזר זה שבכלל לא התקבל שום דיווח על תקלה או בעיה כלשהי במטוס. גם לא בקשר מהצוות וגם לא ממערכות המחשב.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:לפי הדיווחים האחרונים נמצאו כתמי נפט באיזור שבו המטוס נעלם. זה כנראה עניין של זמן עד שימצאו את חלקי המטוס.
מה שעוד יותר מוזר זה שבכלל לא התקבל שום דיווח על תקלה או בעיה כלשהי במטוס. גם לא בקשר מהצוות וגם לא ממערכות המחשב.
זה מה שבאת מוזר בכל העניין
זה היה צריך להיות וואחד כשל קטסטרופי בשביל שכל המערכות הטכנולוגיות ייקרסו בבת אחת וה אפילו לא יוכלו לשלוח קריאת מצוקה
MTA2311 כתב:מישהו ראה אבודים?
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:לפי הדיווחים האחרונים נמצאו כתמי נפט באיזור שבו המטוס נעלם. זה כנראה עניין של זמן עד שימצאו את חלקי המטוס.
זה מה שבאת מוזר בכל העניין
זה היה צריך להיות וואחד כשל קטסטרופי בשביל שכל המערכות הטכנולוגיות ייקרסו בבת אחת וה אפילו לא יוכלו לשלוח קריאת מצוקה
או אולי אירוע טרור. גם אפשרות.
MTA2311 כתב:מישהו ראה אבודים?
שמואל1 כתב:http://news.walla.co.il/?w=/16/2727567
מתחילים לאתר את השברים. לפי הדיווחים האחרונים המטוס התפרק באוויר, מה שמרמז על פיגוע.
MTA2311 כתב:איזו חברת תעופה זאת? להעלות היום פצצה למטוס זאת בעיה רצינית.
אני מסכים שיש פה כמה דברים שמעוררים ספקולציות, אבל קשה לי להאמין שמדובר בטרור.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:איזו חברת תעופה זאת? להעלות היום פצצה למטוס זאת בעיה רצינית.
אני מסכים שיש פה כמה דברים שמעוררים ספקולציות, אבל קשה לי להאמין שמדובר בטרור.
Malaysia Airlines
יש שני אנשים שעלו עם דרכונים מזוייפים ב-100% והיו להם כרטיסים חופפים זאת אומרת שהם קנו אותם ביחד
בודקים עוד שניים שיכול להיות שהיו עם דרכונים מזוייפים
פשוט הזוי שהוא ניסה לעשות פניית פרסה באמצע בלי להודיע למגדל
משהו פה לא בסדר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים