jay כתב:jol9 כתב:jay כתב:לא התכוונתי שהוא צריך לקלוע 30 בכל משחק, אבל ברגע שהוא ה-שחקן בקבוצה, קשה להגיע רחוק באמת. כשהיה לידו את לנגפורד הוא גם קלע הרבה מעל 10 ביציבות ובמשחקים מכריעים. ביום שהוא יהיה שחקן חלש/אפור בחמישייה (כי סביבו יהיו שחקנים טובים יותר), אפשר יהיה לחלום על גביע.
שחקן "חלש/אפור" הוא לא יהיה כי אתה לא יכול להביא ארבעה תאודוסיצ'ים למכבי.
נכון להיום הוא השחקן הכי טוב במכבי ביחס ל-40 דקות וביחד עם סופו אם סופרים פר דקה. גם אם תביא את לאנגפורד למכבי, לא תוכל לדחוק אותו אל מעבר למקום 2-3 בסגל של הקבוצה.
אני דווקא חושב שאם היו יותר שחקנים כמו סמית' במכבי, היינו יכולים לדבר עוד יותר חזק, וגם ככה מדובר בקבוצה שיכולה להגיע לפיינל פור העונה.
אישית לא הייתי רוצה אפילו תאודוסיץ' אחד (למרות שמולנו הוא היה נראה מדהים).
מה שאני טוען זה שאם לא "יידחקו" אותו למקום 2-3 לפחות, נמשיך לתת עונות בינוניות, בינוניות+.
בינתיים העונה הזאת מבחינת התוצאות היא לא עונה בינונית, אלא טובה. הכדורסל בחודש-חודשיים האחרונים טוב ומעלה, ומכבי עושה את מה שהיא יכולה.
בשביל לדחוק את סמית', צריך להתאמץ לא מעט. פארגו הוא סימן שאלה. אמנם הוא נתן עונה (או חלק ממנה) גדולה במכבי, אבל שם זה נעצר, ובינתיים הוא לא עשה
רושם שהוא שווה את הסכומים שהוא מקבל, וכך גם אם יגיע בעונה הבאה למכבי במליון נניח, בכלל לא בטוח שהוא יצליח לדחוק את סמית' מהעמדה המרכזית בה הוא נמצא.
מצד שני, אני בהחלט חושב שחייבים לחזק את הקו האחורי, לא בשביל לדחוק את סמית' הצידה, אלא בשביל לייצר עוד מוקדי כוח אמיתיים בסגל לצד הפורוורדים המצויינים שלנו וסופו.