פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
10 מרץ 2014, 08:34
כבר כמה שנים שאני אומר שיבזורי קלע ענק
הוא לא מתאים למכבי אבל הוא בהחלט "שחקן יורוקאפ"
10 מרץ 2014, 12:02
יש תחושה שלא מעריכים כאן (התקשורת ואוהדי הכדורסל בארץ, לא הפורום) את מה שגרינברג עושה בירושלים ועשה בעונה שעברה בחיפה. מצד שני בכל פעם שהקבוצה שלו נקלעת לפיגור הוא לא מגיב והחילופים שלו לא קשורים לכלום.
מעניין אותי כמה פעמים הפועל ירושלים הצליחה להפוך פיגור לניצחון העונה.
10 מרץ 2014, 13:09
Roni1 כתב:יש תחושה שלא מעריכים כאן (התקשורת ואוהדי הכדורסל בארץ, לא הפורום) את מה שגרינברג עושה בירושלים ועשה בעונה שעברה בחיפה. מצד שני בכל פעם שהקבוצה שלו נקלעת לפיגור הוא לא מגיב והחילופים שלו לא קשורים לכלום.
מעניין אותי כמה פעמים הפועל ירושלים הצליחה להפוך פיגור לניצחון העונה.
אני לא ממש מבין את הקטע של גרינברג. מצד אחד, הקבוצות שלו רצות מאוד יפה ויודעות להתפוצץ התקפית. מצד שני, הקבוצה שלו נראית אבודה לחלוטין מול הגנה איזורית פשוטה. לחזור מפיגור הם יודעים, אבל לשמור על ייתרון הם לא יודעים.
10 מרץ 2014, 13:10
אנשים שוכחים שלירושלים יש את הגומלין נגד אולם הגרמנית ביורוקאפ, והקבוצה התרכזה בעיקר בהכנות למשחק נגד אולם ופחות במחשק נגד חיפה.
10 מרץ 2014, 13:27
felix_r כתב:אנשים שוכחים שלירושלים יש את הגומלין נגד אולם הגרמנית ביורוקאפ, והקבוצה התרכזה בעיקר בהכנות למשחק נגד אולם ופחות במחשק נגד חיפה.
המשחק מול חיפה היה די חסר חשיבות מבחינתם, אבל כמעט בכל פעם שאני רואה אותם הם משחקים הגנה נוראית וכמעט תמיד חוטפים מבול של שלשות מהיריבות. באיזשהו מקום זה צריך גם לחזור לגרינברג. הוא מתלונן הרבה על חוסר הקרדיט, אבל הוא הרוויח חלק מזה ביושר. אם מישהו חשב שהוא יכול להחליט את בלאט במכבי, אחרי מה שראיתי בשבועות האחרונים, אני חושב שאין שום סיכוי. הוא יותר מדי NBA ופחות מדי אירופה לטעמי.
10 מרץ 2014, 19:53
האניקאט שחקן שחקן. פשוט הצגה של איש אחד.
10 מרץ 2014, 19:56
שמואל1 כתב:האניקאט שחקן שחקן. פשוט הצגה של איש אחד.
לא מבכים איתך לגמרי. דאנקר גדול. כן. שחקן בינוני בהחלט
10 מרץ 2014, 20:01
שמואל1 כתב:האניקאט שחקן שחקן. פשוט הצגה של איש אחד.
אתלט גדול וריבאונדר מצוין אבל אין לו קליעה..בטח לא לרמות הגבוהות באירופה
10 מרץ 2014, 20:59
איזה משחק מדהים בין נס ציונה לאילת! בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה החטאות הזויות מחצי מטר ואיבודים מפגרים באופן קיצוני!
11 מרץ 2014, 01:00
נימני מכר את התחת. מלכלך עכשיו על מכבי ופניני ביציע העתונות. אף פעם לא סבלתי אותו.
11 מרץ 2014, 01:16
felix_r כתב:נימני מכר את התחת. מלכלך עכשיו על מכבי ופניני ביציע העתונות. אף פעם לא סבלתי אותו.
נימני כבר מזמן השניא את עצמו על אוהדי מכבי. כל פעם שהוא מפרשן אותנו הוא אנטי.
מה הוא אמר עכשיו?
11 מרץ 2014, 01:25
Roni1 כתב:felix_r כתב:נימני מכר את התחת. מלכלך עכשיו על מכבי ופניני ביציע העתונות. אף פעם לא סבלתי אותו.
מה הוא אמר עכשיו?
היה שם דיון אם פניני צריך להיות בנבחרת.
אז לקראת סוף הדיון נימני אמר, שזה שמכבי החזירה לפניני את סרט הקפטן זה כתם ענק על מכבי.
11 מרץ 2014, 01:33
felix_r כתב:Roni1 כתב:felix_r כתב:נימני מכר את התחת. מלכלך עכשיו על מכבי ופניני ביציע העתונות. אף פעם לא סבלתי אותו.
מה הוא אמר עכשיו?
היה שם דיון אם פניני צריך להיות בנבחרת.
אז לקראת סוף הדיון נימני אמר, שזה שמכבי החזירה לפניני את סרט הקפטן זה כתם ענק על מכבי.
זה שנימני היה הקפטן של מכבי, זה כתם ענק למכבי. אף פעם לא אהבתי אותו.
16 מרץ 2014, 16:29
למי שלא יודע, בגלל החג רוב הערוצים פתוחים.
יש עכשיו בספורט 5 GOLD משחק נבחרת ישראל נגד טורקיה מלפני הרבה שנים עם הנפלד וג'מצ'י. ממש כייף להסתכל
16 מרץ 2014, 17:12
איך זה שעדי גורדון במככב שם אף פעם לא היה במכבי?
16 מרץ 2014, 17:31
LIAV10 כתב:איך זה שעדי גורדון במככב שם אף פעם לא היה במכבי?
זו הייתה תקופה אחרת.
16 מרץ 2014, 17:40
LIAV10 כתב:איך זה שעדי גורדון במככב שם אף פעם לא היה במכבי?
בערך מאותה הסיבה שמאיר טפירו לא היה. לא הסתדר בזמן הנכון.
16 מרץ 2014, 19:14
כששחקן דופק את הראש שלו בקרש, אולי כדאי שיקפוץ פחות גבוה
16 מרץ 2014, 19:21
וואו! ראיתם עכשיו את טפירו מוסר אליי-אופ משלשות רבעי מגרש? מדהים!
16 מרץ 2014, 19:24
הערב בשמונה ורבע הולך להיות משחק סופר מעניין בין חיפה לירושלים
האמת שאני ממש בעד הרעיון של פלייאוף עליון ותחתון,לפחות ככה יש לנו יותר משחקים מעניינים