המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אני לא מצליח להבין את הסיפור הזה עם טיוס. מזל שזו רק זלגיריס, אבל איך בן אדם עם כאבים בקרסול מושבת חודש ומעלה? הבן אדם הזה לא מחויב בגרוש.
roy1000 כתב:ankram כתב:אולי.
אבל גם בנבחרת הוא לא שיחק בעקבות פציעה.
מלבד זאת מסתמן כפצוע כרוני ואם יש משהוא שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה זה פצוע כרוני\חסר מחוייבות אחד.
פצוע כרוני בגב
וסנטר עם בעיית משקל וסבירות פציעה גבוהה.
שילמת בקיץ בייאאוט של 300 אלף דולר בשביל להביא את טיוס, אז תזרוק אותו אחרי עונה אחת ותשלם לו עוד פיצוי? אין לטיוס תחליף כרגע בכל מקרה.
toja27 כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:אולי.
מלבד זאת מסתמן כפצוע כרוני ואם יש משהוא שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה זה פצוע כרוני\חסר מחוייבות אחד.
פצוע כרוני בגב
שילמת בקיץ בייאאוט של 300 אלף דולר בשביל להביא את טיוס, אז תזרוק אותו אחרי עונה אחת ותשלם לו עוד פיצוי? אין לטיוס תחליף כרגע בכל מקרה.
למי מכבי שילמה 300 אלף דולר בייאוט? לקאנטו?
roy1000 כתב:er79 כתב:אני לא מצליח להבין את הסיפור הזה עם טיוס. מזל שזו רק זלגיריס, אבל איך בן אדם עם כאבים בקרסול מושבת חודש ומעלה? הבן אדם הזה לא מחויב בגרוש.
אם אני אשבור לך את הקרסול, אתה תהיה מושבת להרבה יותר מחודש. אחרי מה שקרה לשון ג'יימס לא הייתי ממהר להטיל ספק בשחקנים. אני מאמין שקורה שם משהו שהצוות הרפואי של הקבוצה לא עלה עליו.
toja27 כתב:"טיוס, שהיה חתום לעונה נוספת בקאנטו אך החזיק בסעיף יציאה מחוזהו, ירוויח בעונתו הראשונה בנוקיה 325 אלף דולרים, בשנייה שכרו ישודרג ל-375 ויגיע ל-400 בעונה השלישית, כאשר השנתיים הראשונות בחוזה מובטחות."
נלקח מאתר one. בדקתי את זה, כי מה שאתה אומר לא הגיוני בכלל. מקווה שגם בתרד של מכבי פותחת אקדמיה לא הבאת נתונים סתם רק כדי לחזק את הטענה שלך.
roy1000 כתב:toja27 כתב:"טיוס, שהיה חתום לעונה נוספת בקאנטו אך החזיק בסעיף יציאה מחוזהו, ירוויח בעונתו הראשונה בנוקיה 325 אלף דולרים, בשנייה שכרו ישודרג ל-375 ויגיע ל-400 בעונה השלישית, כאשר השנתיים הראשונות בחוזה מובטחות."
נלקח מאתר one. בדקתי את זה, כי מה שאתה אומר לא הגיוני בכלל. מקווה שגם בתרד של מכבי פותחת אקדמיה לא הבאת נתונים סתם רק כדי לחזק את הטענה שלך.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2615453
טעות שלי זה היה 300 אלף + בייאאוט של 50 אלף דולר. זכרתי שהיה בייאאוט. בלי קשר, אין שום טעם לשחרר אותו כי אין לו מחליף ישראלי.
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:אולי.
פצוע כרוני בגב
למי מכבי שילמה 300 אלף דולר בייאוט? לקאנטו?
כן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים