refael כתב:במידה ומישהו מהם נשאר לשנה הבאה מי הייתם מעדיפים לראות את רייס או הקימן?

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:במידה ומישהו מהם נשאר לשנה הבאה מי הייתם מעדיפים לראות את רייס או הקימן?
jol9 כתב:refael כתב:במידה ומישהו מהם נשאר לשנה הבאה מי הייתם מעדיפים לראות את רייס או הקימן?
היקמן שחקן טוב יותר, אבל אני מקווה שהוא לא ימשיך במכבי, כי הוא לא שחקן מספיק טוב בשביל לשחק במכבי 3 שנים רצופות, ולנו לא מגיע לסבול אותו עוד עונה.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:refael כתב:במידה ומישהו מהם נשאר לשנה הבאה מי הייתם מעדיפים לראות את רייס או הקימן?
היקמן שחקן טוב יותר, אבל אני מקווה שהוא לא ימשיך במכבי, כי הוא לא שחקן מספיק טוב בשביל לשחק במכבי 3 שנים רצופות, ולנו לא מגיע לסבול אותו עוד עונה.
למרות שזה די ברור שאם לא הוא, אנחנו נסבול יפה מאוד משחקן אחר בשקל שבעים....
jol9 כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:refael כתב:במידה ומישהו מהם נשאר לשנה הבאה מי הייתם מעדיפים לראות את רייס או הקימן?
למרות שזה די ברור שאם לא הוא, אנחנו נסבול יפה מאוד משחקן אחר בשקל שבעים....
רייס אישית לא מרגיז אותי ברמות של היקמן, ככה שאני מעדיף לקחת את הסיכון שיהיה שחקן פחות מעצבן מהיקמן במכבי.
LIAV10 כתב:יש לי תחושה מחר הוא דופק טריפל דאבל.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:יש לי תחושה מחר הוא דופק טריפל דאבל.
היקמן הוא מאסטר בלתת מספרים יפים. העניין הוא שאני לא זוכר שחקן עם מספרים כמו של היקמן כשהוא כ"כ שנוי במחלוקת, מאז דייויד אנקראם.
יש לו מזל גדול שהוא נפל אצל בלאט, ובלאט אוהב שחקנים כמוהו. תכלס, מדובר בשחקן שיכול היה בקלות למצוא את עצמו בקבוצת ליגה סבירה
מקאדו 3 כתב:את האמת ? אני מעדיף את רייס על פני היקמן , האחרון פשוט מוציא אותי מדעתי וזה קורה כל משחק גם כשהוא 'טוב ' אני פשוט לא יכול ליסבול אותו ... על כל סל הוא עושה כמה שטויות , כניסה עם ראש בקיר או איבוד או זריקה שלא קשורה לכלום .
לגבי רייס הוא גם לא עילוי אבל הוא ללא ספק נותן הכל ויכולת החדירה שלו היא משהו שלא רואים הרבה .
LIAV10 כתב:עמדות 1-2 עם יוגב, פארגו ורייס זה אנדרסייז מטורף.
מה גורם לך להעדיף את רייס על בראון?
LIAV10 כתב:עמדות 1-2 עם יוגב, פארגו ורייס זה אנדרסייז מטורף.
מה גורם לך להעדיף את רייס על בראון?
Allan Turing כתב:שניהם ישארו.
השחקנים שכולנו מסכימים שטובים מהם (ע"ע ארויו, פארגו, מקאלב) - יש ארבע קבוצות לפחות עם תקציבים אדירים
שהרכז השני שלהם יקר משמעותית מהיקמן\רייס.
אז צר לי - אין מנוס מלבחור בין הימור נוסף, או להישאר עם מה שיש.
אני חושב שאופציה (ב) עדיפה, כי ליציבות יש את היתרונות שלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים