הבטחות צריך לקיים...
את היום הצהוב המדהים התחלנו בהיכל, מכבי די שייטה לה לניצחון ונתנה מחצית ראשונה נהדרת (רייס הריץ את מכבי מדהים לטעמי) שדי גמרה את הסיפור, 2 דקות בתוך הרבע האחרון כבר נאלצתי לצאת (הטרמפ שלי לבלומפילד היה לחוץ להגיע... ולא היה לי דרך אחרת להגיע)
הגעתי לבלומפילד, ללא כרטיס והיה מדהים כי אף אחד לא מכר כרטיס ל-11, זה היה מדהים ומפתיע יש לציין, קניתי בסופו של דבר לשער 8 ב150 ש"ח הכי טובים שהשקעתי בחיים שלי.
בגלל שנכנסתי יחסית מאוחר (20 דקות לפני תחילת המשחק) עברתי את הסלקציה שביצעו (הבנתי מאבטחים הוציאו אוהדי מכבי כלליים משער 8 ו-13) והתמקמנו די קרוב ל-11, זה היה מדהים לראות איך לאט לאט היו יותר ויותר אנשים עם שחור (נראה לי פעם ראשונה בחיים שלי שבאתי בלי צהוב למשחק...) וצבעים כלליים.
בתחילת המשחק כבר קמנו כגוש אחד והתחלנו לשיר בטירוף עם 11. מכבי שולטת, זהבי שם את הראשון ורץ לעשות "סלפי" (החגיגה לבד לקחה איזה 2 דקות חחח) והיה נראה כאילו זה שלנו קל אבל אז פריצה החליט לשנות את ההיסטוריה ולתת להם פור וקיבל אדום.(לדעתי צהוב, ובכלל כבר מהדקה הראשונה חכמון לא השתלט על המשחק- איך דמארי לא קיבל צהוב על הכניסה בטיבי? והיו עוד כמה כניסות חמורות שחייבו צהוב של הפועל)
מהרגע הזה מכבי נעלמה והפועל השתלטה על המשחק (אם כי לא הגיעה למצבים) דקה 43 דמארי מטפס על ייני ונוגח את השיוויון ועושה קוף אחרי בן אדם ויורה על הקהל של מכבי (התגרות? הסתה לרצח? או שזה הפועל אז זה בסדר?) . גם החצי השני התנהל על מי מנוחות, הפועל שלטה אבל בלי ת'כלס מכבי ניסתה להפתיע במתפרצות... עד הדקה ה85, כדור חופשי מהיר מביא את דמארי ל1 על 1 מול חואן פבלו שספק מכשיל אותו (אי אפשר לקבוע משום זווית) פנדל לרעים ו-2-1.
בדקה הזו פתחו את הכניסות ל-11 ככה שיכולתי לעבור, חיכיתי עד אחרי הפנדל ואז התחלתי את הדרך לכיוון 11, עוד שאני בדרך פנדל למכבי, ערן יורה בפעם השנייה 2-2.
המשחק ממשיך להתנהל ואני ממשיך בדרכי למקום הקבוע שלי, היה שלב שהחלקתי ומצאתי את עצמי ברצפה, הצלחתי לראות את ההחמצה המטורפת של בן חיים (איך????) ואז שאני עוד בין השערים 10-11 בדש מוסר לזהבי שבלי לעצור מוצא את הרשת ואני בפעם השנייה מוצא את עצמי על הרצפה אבל הפעם מאושר ומחובק עם מלא אנשים שאני לא מכיר.
את הדרך למקום שלי השלמתי בסופו של דבר והחגיגות על הדשא היו מטורפות.
המשכנו לקרית שלום ששם למעט דור (

) ובן חיים ( הוא שר איתנו את כל המילים של השירים- זה היה מדהים

) אף אחד לא ירד מהאוטובוס. כמובן שהם נכנסו למתחם על הכתפיים, משם המשכנו לפאב עם השחקנים שת'אמת אני לא יכול להעביר במילים את מה שהיה שם....
לסיכום:
כדורסל- V
כדוריד- V
כדורגל- V
ת"א וואחד צהובה.
(ורק לחשוב שבשבוע הבא יש לנו מפגש נוסף איתם...)