קודי כתב:אליהו, השחקן שנעלב מהצעה של חצי מיליון דולר ממכבי, הוכיח שוב שאם קצת דוחפים אותו הוא לא מתפקד. מדהים שבמשחק הכי חשוב העונה של ירושלים הוא נתן משחק אפסי.
האמת שזה היה המשחק הכי גרוע שראיתי אותו אי פעם. הוא ממש לא אוהב כשמשחקים איתו פיזי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:אליהו, השחקן שנעלב מהצעה של חצי מיליון דולר ממכבי, הוכיח שוב שאם קצת דוחפים אותו הוא לא מתפקד. מדהים שבמשחק הכי חשוב העונה של ירושלים הוא נתן משחק אפסי.
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:ניצחון ב-3 הפרש זה לא כזה ניצחון בשביל הפועל.
גם אם היו מפסידים בנקודה נניח זה לא כזה משמעותי.
אם בבית היה להם כל כך קשה, אז בחוץ זה יהיה פי כמה, ו-3 נק' יתרון זה לא יתרון כזה גדול.
אני חושב שזה מאוד משמעותי.
שתי קבוצות הוכיחו הערב שהן מאוד שקולות אחת לשנייה וכל נקודה היא קריטית. לא סתם המשחק היה כל כך צמוד.
אני מעריך שגם הגומלין יהיה צמוד, ו- 3 נקודות הפור של ירושלים יתנו להם מרווח נשימה רציני.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:ניצחון ב-3 הפרש זה לא כזה ניצחון בשביל הפועל.
גם אם היו מפסידים בנקודה נניח זה לא כזה משמעותי.
אם בבית היה להם כל כך קשה, אז בחוץ זה יהיה פי כמה, ו-3 נק' יתרון זה לא יתרון כזה גדול.
אני חושב שזה מאוד משמעותי.
שתי קבוצות הוכיחו הערב שהן מאוד שקולות אחת לשנייה וכל נקודה היא קריטית. לא סתם המשחק היה כל כך צמוד.
אני מעריך שגם הגומלין יהיה צמוד, ו- 3 נקודות הפור של ירושלים יתנו להם מרווח נשימה רציני.
גם לפני שלושה חודשים כתבת שירושלים הוכיחו במלחה שהם שווי כוחות למכבי.
itai7 כתב:בעזרת השם
felix_r כתב:itai7 כתב:בעזרת השם
דווקא הייתי מעדיף שימשיכו ויתעיפו בפליי-אופ
שמואל1 כתב:felix_r כתב:itai7 כתב:בעזרת השם
גם אני.
חוץ מזה, לא יזיק לכדורסל הישראלי הישגים באירופה.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:itai7 כתב:בעזרת השם
גם אני.
חוץ מזה, לא יזיק לכדורסל הישראלי הישגים באירופה.
כן. זאת הסיבה.
misha כתב:לא הייתי בונה על זה. לדעתי הרוסים יעברו (3 הפרש זה כלום אחרי האונס שהם עשו לבשיקטאש לפני שבוע) אבל גם אם לא, הם די בטוח יעצרו בחצי. אין למגדל הרבה סיכוי נגד ולנסיה.
קודי כתב:האמת היא שלא ממש מעניינים אותי ההישגים של הכדורסל הישראלי ובטח לא של קבוצה כמו ירושלים. מה שכן, אם אנחנו רוצים לראות השקעה רצינית בקבוצה שלנו בעונה הבאה אז מה שיכול לתת לפרדמנים דחיפה רצינית הוא אם ירושלים תהיה ביורוליג והתקציב שלה יעלה משמעותית. לכן אני חושב שעם כל ה"אהבה" הרבה שלי לאדומים הירושלמים דווקא העונה לא יזיק שהם יצליחו ביורוקאפ.
roy1000 כתב:קודי כתב:האמת היא שלא ממש מעניינים אותי ההישגים של הכדורסל הישראלי ובטח לא של קבוצה כמו ירושלים. מה שכן, אם אנחנו רוצים לראות השקעה רצינית בקבוצה שלנו בעונה הבאה אז מה שיכול לתת לפרדמנים דחיפה רצינית הוא אם ירושלים תהיה ביורוליג והתקציב שלה יעלה משמעותית. לכן אני חושב שעם כל ה"אהבה" הרבה שלי לאדומים הירושלמים דווקא העונה לא יזיק שהם יצליחו ביורוקאפ.
גם אם ירושלים יביאו תקציב של 30 מליון, זה לא יזיז לפדרמן בסנטימטר. גם אם הוא היה רוצה להגדיל את התקציב, הוא לא יכול פשוט כי אין לו כסף להביא.
קודי כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:האמת היא שלא ממש מעניינים אותי ההישגים של הכדורסל הישראלי ובטח לא של קבוצה כמו ירושלים. מה שכן, אם אנחנו רוצים לראות השקעה רצינית בקבוצה שלנו בעונה הבאה אז מה שיכול לתת לפרדמנים דחיפה רצינית הוא אם ירושלים תהיה ביורוליג והתקציב שלה יעלה משמעותית. לכן אני חושב שעם כל ה"אהבה" הרבה שלי לאדומים הירושלמים דווקא העונה לא יזיק שהם יצליחו ביורוקאפ.
גם אם ירושלים יביאו תקציב של 30 מליון, זה לא יזיז לפדרמן בסנטימטר. גם אם הוא היה רוצה להגדיל את התקציב, הוא לא יכול פשוט כי אין לו כסף להביא.
אבל אז לא תהיה לו ברירה והוא יאלץ למכור את הקבוצה.
קודי כתב:פתיחת משחק טובה לירושלים ברוסיה. מובילה ב-6 הפרש בסוף הרבע הראשון. אם ירושלים תצליח לעבור את הרוסים ולהעפיל לחצי הגמר יש סיכוי לא רע שתשתתף במוקדמות היורוליג ואולי אפילו תצליח לשכנע את ראשי המפעל שהמוקדמות יערכו במגרשה החדש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים