21 מרץ 2014, 00:23
jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני רוצה שכל מי שהשמיץ אותי , יתנצל מיד.
אמרתי שמכבי תפסיד בלי סופו, וצדקתי בגדול. במשחק עצמו היה אפשר לראות את ההבדל העצום של מכבי עם סופו ובלעדיו.
כל המשמיצים- תאכלו את הכובע ותחשבו פעמיים לפני שאתם עושים את זה שוב. הגיע הזמן שתתנו לי קצת יותר קרדיט.
שמואל, אתה קשקשן בשקל.
אמרת שמכבי בכלל לא צריכה לעלות על המגרש ולטוס חזרה לת"א. זאת אמירה שמתאימה לאוהדי מגדל אליהם אתה כנראה רוצה להשתייך.
אף אחד לא צריך אותך בשביל לדעת שסופו שחקן חשוב מאוד שמשנה את מכבי.
חנו'ש כתב:אני חייבת לציין שהיקמן דווקא היה בסדר היום, חוץ מאשר מקו העונשין
21 מרץ 2014, 00:24
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני רוצה שכל מי שהשמיץ אותי , יתנצל מיד.
אמרתי שמכבי תפסיד בלי סופו, וצדקתי בגדול. במשחק עצמו היה אפשר לראות את ההבדל העצום של מכבי עם סופו ובלעדיו.
כל המשמיצים- תאכלו את הכובע ותחשבו פעמיים לפני שאתם עושים את זה שוב. הגיע הזמן שתתנו לי קצת יותר קרדיט.
שמואל, אתה קשקשן בשקל.
אמרת שמכבי בכלל לא צריכה לעלות על המגרש ולטוס חזרה לת"א. זאת אמירה שמתאימה לאוהדי מגדל אליהם אתה כנראה רוצה להשתייך.
כמו שמכבי נראתה בלי סופו, באמת עדיף שהיו לוקחים את הטיסה הקרובה. פשוט ביזיון איך שמכבי שיחקה לאחר שהוא נפצע.
חנו'ש כתב:אני חייבת לציין שהיקמן דווקא היה בסדר היום, חוץ מאשר מקו העונשין
jol9 כתב:שמואל1 כתב:אני רוצה שכל מי שהשמיץ אותי , יתנצל מיד.
שמואל, אתה קשקשן בשקל.
21 מרץ 2014, 00:25
חנו'ש כתב:Maccabikid כתב:המספר של המשחק - טיוס עם מינוס 20 בזמן שהוא על המגרש.
סופו פלןס 13 כשהוא על המגרש.
הנמוך בקבוצה מול הגבוה בה.
בכל אופן אנחנו בבעיה רצינית.
דווקא לא מגיע לטיוס, הוא היה אחד הטובים היום (אחד הבודדים)
21 מרץ 2014, 00:26
שמואל1 כתב:חבר'ה, תהיו אמיתיים עם עצמכם. זאת לא בושה להגיד שטעיתם. כנראה שהאגו שלכם לא מאפשר זאת.
מה שאמרתי לפני המשחק, זה בדיוק מה שקרה. מכבי בלי סופו נראתה כמו קבוצת תחתית. זאת עובדה, חד וחלק. אי אפשר להתווכח עם זה.
21 מרץ 2014, 00:27
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:חבר'ה, תהיו אמיתיים עם עצמכם. זאת לא בושה להגיד שטעיתם. כנראה שהאגו שלכם לא מאפשר זאת.
מה שאמרתי לפני המשחק, זה בדיוק מה שקרה. מכבי בלי סופו נראתה כמו קבוצת תחתית. זאת עובדה, חד וחלק. אי אפשר להתווכח עם זה.
http://www.che.co.il/Sites/Che/index.php
Maccabikid כתב:חנו'ש כתב:Maccabikid כתב:המספר של המשחק - טיוס עם מינוס 20 בזמן שהוא על המגרש.
סופו פלןס 13 כשהוא על המגרש.
הנמוך בקבוצה מול הגבוה בה.
בכל אופן אנחנו בבעיה רצינית.
דווקא לא מגיע לטיוס, הוא היה אחד הטובים היום (אחד הבודדים)
כנראה שלא היה כזה טוב..
21 מרץ 2014, 00:28
21 מרץ 2014, 00:30
קודי כתב:פשוט חבורת אפסים. אני מקווה שעכשיו מבינים את מה שאני אומר כל העונה על רייס - נגד הנמושות הוא בדרך כלל יצטיין אבל במשחקים חשובים וחזקים הוא לא יתן כלום. איבוד הכדור המטופש שלו היום דקה לסיום שהסתיים בליי אפ בצד השני גמר את המשחק. גם היקמן הוא לא משהו לספר עליו בבית - סקנד גארד עם 2 מ- 6 מהעונשין. עלוב. אבל ״המצטיין״ הגדול שהחזיר את פרטיזן למשחק הוא בלאט שהעדיף רוטציות ארוכות על פני סגירת המשחק בשלב מוקדם. גם סמית׳ ממשיך לככב ביורוליג עם החטאות אינסופיות ואיבוד כדור קריטי בסיום. זיזיץ הוא פשוט רכש עלוב של בלאט וויצ׳יץ.
עכשיו מכבי בסיטואציה בה היא עלולה להתדרדר למקום הרביעי או אפילו בכלל לא לעלות להצלבה. להפסיד נגד קבוצה כזו בלי קינסי, שהוא השחקן הכי טוב שלה, זו פשוט בושה. אם מכבי לא מנצחת שם אז אני ממש לא רואה איך בהצלבה היא מנצחת קבוצה כמו מילנו ואני גם לא רואה איך ננצח בשבוע הבא את ריאל.
21 מרץ 2014, 00:31
שמואל1 כתב:חבר'ה, תהיו אמיתיים עם עצמכם. זאת לא בושה להגיד שטעיתם. כנראה שהאגו שלכם לא מאפשר זאת.