המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:חבר׳ה, לרכז שלא מצליח לעבור את מוסלי שחוטף לו את הכדור ושקולע ב-1 מ-7 מהשדה אין מקום במכבי ולסקנד גארד שקולע 2 מ-7 מהעונשין ו-0 מ-3 מהשלוש אין מקום במכבי. וזה עוד בלי לדבר על קבלת ההחלטות המזעזעת של שניהם.
Maccabikid כתב:קודי כתב:חבר׳ה, לרכז שלא מצליח לעבור את מוסלי שחוטף לו את הכדור ושקולע ב-1 מ-7 מהשדה אין מקום במכבי ולסקנד גארד שקולע 2 מ-7 מהעונשין ו-0 מ-3 מהשלוש אין מקום במכבי. וזה עוד בלי לדבר על קבלת ההחלטות המזעזעת של שניהם.
ולרכז שקולע 1 מ5 ל2, לא חודר בכלל לסל ולא מאיים עליו, סוחט עבירה מסכנה במשחק שלם, ומחזיק בפלוס מינוס הנמוך ביותר בין הגארדים כן יש מקום במכבי?
felix_r כתב:למה צמד? אתם יכולים להוסיף גם את סמית'. יש להם בערך אותה רמת משכל.
Maccabikid כתב:קודי כתב:חבר׳ה, לרכז שלא מצליח לעבור את מוסלי שחוטף לו את הכדור ושקולע ב-1 מ-7 מהשדה אין מקום במכבי ולסקנד גארד שקולע 2 מ-7 מהעונשין ו-0 מ-3 מהשלוש אין מקום במכבי. וזה עוד בלי לדבר על קבלת ההחלטות המזעזעת של שניהם.
ולרכז שקולע 1 מ5 ל2, לא חודר בכלל לסל ולא מאיים עליו, סוחט עבירה מסכנה במשחק שלם, ומחזיק בפלוס מינוס הנמוך ביותר בין הגארדים כן יש מקום במכבי?
felix_r כתב:למה צמד? אתם יכולים להוסיף גם את סמית'. יש להם בערך אותה רמת משכל.
קודי כתב:חבר׳ה, לרכז שלא מצליח לעבור את מוסלי שחוטף לו את הכדור ושקולע ב-1 מ-7 מהשדה אין מקום במכבי ולסקנד גארד שקולע 2 מ-7 מהעונשין ו-0 מ-3 מהשלוש אין מקום במכבי. וזה עוד בלי לדבר על קבלת ההחלטות המזעזעת של שניהם.
קודי כתב:הבעיה הכי גדולה עם שני הגאונים היא שאחרי שמשחקי היורוליג יסתיימו (כנראה בהדחה בהצלבה) הם יככבו בליגה העלובה שלנו ופדרמן יתפתה להשאיר אותם.
LIAV10 כתב:קודי כתב:הבעיה הכי גדולה עם שני הגאונים היא שאחרי שמשחקי היורוליג יסתיימו (כנראה בהדחה בהצלבה) הם יככבו בליגה העלובה שלנו ופדרמן יתפתה להשאיר אותם.
הם עוד עלולים להוביל אותנו לפיינל פור של היורוליג ולהשאר פה שנה הבאה.
מזל שאני מתגייס, עדיף לא לראות בית.
קודי כתב:LIAV10 כתב:קודי כתב:הבעיה הכי גדולה עם שני הגאונים היא שאחרי שמשחקי היורוליג יסתיימו (כנראה בהדחה בהצלבה) הם יככבו בליגה העלובה שלנו ופדרמן יתפתה להשאיר אותם.
נו, באמת. אתה לא מצליח לנצח קבוצה כל כך עלובה כמו פרטיזן בלי השחקן הכי טוב שלה אז אתה באמת חושב שנגיע לפיינל פור? לא יקרה. מה שעשה היום ווישביץ׳ לבלאט ולקו האחורי של מכבי הוא מה שעשה מסינה לפני שנים רבות לשרף ולמכבי - הוא שמר אזורית ונתן להם לחשוב.
LIAV10 כתב:קודי כתב:LIAV10 כתב:קודי כתב:הבעיה הכי גדולה עם שני הגאונים היא שאחרי שמשחקי היורוליג יסתיימו (כנראה בהדחה בהצלבה) הם יככבו בליגה העלובה שלנו ופדרמן יתפתה להשאיר אותם.
נו, באמת. אתה לא מצליח לנצח קבוצה כל כך עלובה כמו פרטיזן בלי השחקן הכי טוב שלה אז אתה באמת חושב שנגיע לפיינל פור? לא יקרה. מה שעשה היום ווישביץ׳ לבלאט ולקו האחורי של מכבי הוא מה שעשה מסינה לפני שנים רבות לשרף ולמכבי - הוא שמר אזורית ונתן להם לחשוב.
האמת היא שאני חושב שנגיע לפיינל פור.
מכבי טובה יותר ממילאנו, אתה לא יכול לתת דוגמאות של הקבוצה בכושר גרוע.
איזה משחק מדהים היה לנו נגד ריאל במדריד, איזו פתיחה מעולה הייתה לנו לטופ 16.
אני חושב שמכבי קבוצה טובה ממילאנו בעלת הקו אחורי המצויין, אבל קו קדמי חלש.
יוסי22 כתב:felix_r כתב:למה צמד? אתם יכולים להוסיף גם את סמית'. יש להם בערך אותה רמת משכל.
לא נמאס לך מהשטות הזו?
עוד חכם גדול שמחכה עונה שלמה לתקופה פחות טובה של סמית כדי לקפוץ, תהנה מההפסד .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־18 אורחים