המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:איך משחק מול פרטיזן בחוץ זה יותר מאני טיים ממשחק מול זלגיריס בבית?
כבר הרבה מאוד זמן שכל משחק יורוליג הוא מאני טיים, ככה שלהכריז שדווקא המשחקים מול קובאן וזלגיריס הם חשובים יותר זה שטויות.
חציברטאס כתב:כל שנה אותו סיפור. מגיעים להצלבה בלי ביתיות ועפים. ההגדרה של בינוניות אנחנו.
קודי כתב:הבעיה היא שהקבוצה הזו של מכבי לא ממש מתפקדת במשחקי המאני טיים. כשלא היה עליה שום לחץ במדריד היא שיחקה היטב, אבל במשחקי חוץ סופר חשובים כמו בקובאן ובלגראד היא שיחקה רע מאוד. אם אתה לא מנצח בבלגראד קבוצה כל כך חלשה כשברור לך שהמשחק הזה אולי הכי חשוב בחודש הקרוב, אז אני מתקשה לראות נצחון חוץ על קבוצה הרבה הרבה יותר איכותית כמו מילאנו.
rc4991 כתב:שני המפגרים האלה פשוט העלו לי את העצבים הערב ברמה מטורפת
הכי מעצבן זה שאתה יודע מראש איזה טעויות ונזקים הם יעשו כשאין לך בכלל שליטה על זה
בושה שהשחקנים האלה עוד במכבי ולא פחות בושה שיש פה כמה שרוצים/מוכנים שישארו
פארגו צריך לחתום פה ישר בסיום העונה וצריך להביא עוד 2 איכותי ולהעביר את אוחיון לספסל (שם מקומו)
er79 כתב:האמת שאני מסכים עם פליקס. יש פה ניסיון לצייר את סמית הרבה יותר ממה שהוא. ושאני אומר הוא אני מתכוון לשחקן כושל ברגעי השיא של העונה מזה שנה שנייה ברציפות. לפני שנתיים הוא היה אדיר בהצלבה מול היוונים, אבל מאז הוא נפקד שנתיים. הבעיה הכרונית שיש לו ברגל מראה תמיד את אותותיה החל מאמצע העונה, ואם אתה מוסיף את זה שבליגה הוא לא משחק כדי לשמור אותו, אתה מגיע למסקנה שהוא לא שווה את השכר שלו, אחד הגבוהים במכבי, ולא ברור לי למה האריכו לו את החוזה. אני הייתי מוזיל עלויות בעמדה שלו, ומשדרג לשם שינוי הקו האחורי המסריח שיש לנו בשנתיים האחרונות.
יוסי22 כתב:rc4991 כתב:שני המפגרים האלה פשוט העלו לי את העצבים הערב ברמה מטורפת
הכי מעצבן זה שאתה יודע מראש איזה טעויות ונזקים הם יעשו כשאין לך בכלל שליטה על זה
בושה שהשחקנים האלה עוד במכבי ולא פחות בושה שיש פה כמה שרוצים/מוכנים שישארו
פארגו צריך לחתום פה ישר בסיום העונה וצריך להביא עוד 2 איכותי ולהעביר את אוחיון לספסל (שם מקומו)
אוחיון היה לא פחות גרוע מרייס והרבה יותר גרוע מהיקמן , ככה שלא הוא היה המושיע של מכבי לערב הזה .
רייס שכונה , היקמן בעונה לא טובה וכשסמית מגיע ככה למשחק רק סופו יכול לסחוב את מכבי , ברגע שהוא יצא הכול התפרק .
לגבי סמית - זה שאתה (פליקס) אומר תמיד שהוא גרוע רק מוציא אותך עוד יותר מנותק מהציאות .
זה מדהים איך בן אדם עסוק כבר שנתיים בלהוכיח שהשטות שהוא אמר לפני שנתיים לא הייתה שטות אבל המציאות לפעמים חזקה יותר מהתיאוריות המגוחכות וככה כל מה שנשאר זה לחכות למשחק לא טוב שלו כדי לחגוג את התיאוריה יחד עם הפסד של מכבי כמובן.
er79 כתב:האמת שאני מסכים עם פליקס. יש פה ניסיון לצייר את סמית הרבה יותר ממה שהוא. ושאני אומר הוא אני מתכוון לשחקן כושל ברגעי השיא של העונה מזה שנה שנייה ברציפות. לפני שנתיים הוא היה אדיר בהצלבה מול היוונים, אבל מאז הוא נפקד שנתיים. הבעיה הכרונית שיש לו ברגל מראה תמיד את אותותיה החל מאמצע העונה, ואם אתה מוסיף את זה שבליגה הוא לא משחק כדי לשמור אותו, אתה מגיע למסקנה שהוא לא שווה את השכר שלו, אחד הגבוהים במכבי, ולא ברור לי למה האריכו לו את החוזה. אני הייתי מוזיל עלויות בעמדה שלו, ומשדרג לשם שינוי הקו האחורי המסריח שיש לנו בשנתיים האחרונות.
LIAV10 כתב:er79 כתב:האמת שאני מסכים עם פליקס. יש פה ניסיון לצייר את סמית הרבה יותר ממה שהוא. ושאני אומר הוא אני מתכוון לשחקן כושל ברגעי השיא של העונה מזה שנה שנייה ברציפות. לפני שנתיים הוא היה אדיר בהצלבה מול היוונים, אבל מאז הוא נפקד שנתיים. הבעיה הכרונית שיש לו ברגל מראה תמיד את אותותיה החל מאמצע העונה, ואם אתה מוסיף את זה שבליגה הוא לא משחק כדי לשמור אותו, אתה מגיע למסקנה שהוא לא שווה את השכר שלו, אחד הגבוהים במכבי, ולא ברור לי למה האריכו לו את החוזה. אני הייתי מוזיל עלויות בעמדה שלו, ומשדרג לשם שינוי הקו האחורי המסריח שיש לנו בשנתיים האחרונות.
אני מבין שאתה חוזה עתידות ושסמית׳ יהיה השנה גרוע בהצלבה.
LIAV10 כתב:er79 כתב:האמת שאני מסכים עם פליקס. יש פה ניסיון לצייר את סמית הרבה יותר ממה שהוא. ושאני אומר הוא אני מתכוון לשחקן כושל ברגעי השיא של העונה מזה שנה שנייה ברציפות. לפני שנתיים הוא היה אדיר בהצלבה מול היוונים, אבל מאז הוא נפקד שנתיים. הבעיה הכרונית שיש לו ברגל מראה תמיד את אותותיה החל מאמצע העונה, ואם אתה מוסיף את זה שבליגה הוא לא משחק כדי לשמור אותו, אתה מגיע למסקנה שהוא לא שווה את השכר שלו, אחד הגבוהים במכבי, ולא ברור לי למה האריכו לו את החוזה. אני הייתי מוזיל עלויות בעמדה שלו, ומשדרג לשם שינוי הקו האחורי המסריח שיש לנו בשנתיים האחרונות.
er79 כתב:LIAV10 כתב:er79 כתב:האמת שאני מסכים עם פליקס. יש פה ניסיון לצייר את סמית הרבה יותר ממה שהוא. ושאני אומר הוא אני מתכוון לשחקן כושל ברגעי השיא של העונה מזה שנה שנייה ברציפות. לפני שנתיים הוא היה אדיר בהצלבה מול היוונים, אבל מאז הוא נפקד שנתיים. הבעיה הכרונית שיש לו ברגל מראה תמיד את אותותיה החל מאמצע העונה, ואם אתה מוסיף את זה שבליגה הוא לא משחק כדי לשמור אותו, אתה מגיע למסקנה שהוא לא שווה את השכר שלו, אחד הגבוהים במכבי, ולא ברור לי למה האריכו לו את החוזה. אני הייתי מוזיל עלויות בעמדה שלו, ומשדרג לשם שינוי הקו האחורי המסריח שיש לנו בשנתיים האחרונות.
זה בכלל לא קשור לנבואה, רק נתונים יבשים. הסטטיסטיקה של שנתיים האחרונות מדברת בעד עצמה
er79 כתב:ליאב, אמרתי שמאז פאו הוא נפקד. אחרי חצי עונה הבן אדם פשוט כבוי, וזה התחיל משנה שעברה. אולי הברכיים שלו לא מסוגלות לעמוד יותר באינטנסיביות, אולי זה משהו מנטלי, שורה תחתונה ככה הוא היה נראה החל מאמצע העונה שעברה, וככה הוא מתחיל להיראות בחודש האחרון, שזה גם אמצע העונה. אי אפשר להתכחש לזה.
LIAV10 כתב:er79 כתב:ליאב, אמרתי שמאז פאו הוא נפקד. אחרי חצי עונה הבן אדם פשוט כבוי, וזה התחיל משנה שעברה. אולי הברכיים שלו לא מסוגלות לעמוד יותר באינטנסיביות, אולי זה משהו מנטלי, שורה תחתונה ככה הוא היה נראה החל מאמצע העונה שעברה, וככה הוא מתחיל להיראות בחודש האחרון, שזה גם אמצע העונה. אי אפשר להתכחש לזה.
אני לא מבין למה אתה מגזים, נכון, היה לו חודש לא טוב ביורוליג, אבל גם היה לו חודש מטורף בתחילת השלב עם ממוצעי דאבל דאבל.
אמרת שהוא כבוי, רק לפני חמישה ימים הוא נתן משחק ענק בדרבי, לא הכל שחור. מה יקרה אם יתן שבוע הבא משחק טוב נגד ריאל?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־24 אורחים