צמד הגאונים שלנו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: צמד הגאונים שלנו

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 מרץ 2014, 01:18

איך משחק מול פרטיזן בחוץ זה יותר מאני טיים ממשחק מול זלגיריס בבית?
כבר הרבה מאוד זמן שכל משחק יורוליג הוא מאני טיים, ככה שלהכריז שדווקא המשחקים מול קובאן ופרטיזן הם חשובים יותר זה שטויות.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 21 מרץ 2014, 01:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 21 מרץ 2014, 01:20

MTA2311 כתב:איך משחק מול פרטיזן בחוץ זה יותר מאני טיים ממשחק מול זלגיריס בבית?
כבר הרבה מאוד זמן שכל משחק יורוליג הוא מאני טיים, ככה שלהכריז שדווקא המשחקים מול קובאן וזלגיריס הם חשובים יותר זה שטויות.

אני מדבר על משחקי חוץ במאני טיים, כי מה לעשות - מכבי תהיה חייבת לנצח בחוץ כדי לעלות לפיינל פור.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מקובי » 21 מרץ 2014, 01:31

חציברטאס כתב:כל שנה אותו סיפור. מגיעים להצלבה בלי ביתיות ועפים. ההגדרה של בינוניות אנחנו.

מה?
לפני ארבע שנים הגענו להצלבה עם ביתיות (פרטיזן) ועפנו, אח"כ הגענו להצלבה בלי ביתיות (קאחה) ועלינו אח"כ הגענו להצלבה בלי ביתיות ועפנו עם תחרות גדולה (פאו) ובלי תחרות בכלל (ריאל) איך אתה יכול להגיד שזה כל שנה אותו סיפור?
מקובי

הודעהעל ידי roy1000 » 21 מרץ 2014, 01:32

קודי כתב:הבעיה היא שהקבוצה הזו של מכבי לא ממש מתפקדת במשחקי המאני טיים. כשלא היה עליה שום לחץ במדריד היא שיחקה היטב, אבל במשחקי חוץ סופר חשובים כמו בקובאן ובלגראד היא שיחקה רע מאוד. אם אתה לא מנצח בבלגראד קבוצה כל כך חלשה כשברור לך שהמשחק הזה אולי הכי חשוב בחודש הקרוב, אז אני מתקשה לראות נצחון חוץ על קבוצה הרבה הרבה יותר איכותית כמו מילאנו.

יובל, אתה שוכח שניצחו את קובאן פעמיים, את פנא בחוץ, את גלא פעמיים ובסה"כ מכבי עושה עונה מצויינת ביורוליג. אי אפשר לנצח את כל המשחקים. בסה"כ מכבי מוציאה 200% מהפוטנציאל שלה ואי אפשר להתרגש מהפסד מקרי כזה או אחר. בסה"כ המקום השלישי סגור כמעט בוודאות, ואת מילאנו אפשר לעבור - מה שיהפוך את העונה למדהימה בכל קנה מידה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 21 מרץ 2014, 01:42

שני המפגרים האלה פשוט העלו לי את העצבים הערב ברמה מטורפת
הכי מעצבן זה שאתה יודע מראש איזה טעויות ונזקים הם יעשו כשאין לך בכלל שליטה על זה
בושה שהשחקנים האלה עוד במכבי ולא פחות בושה שיש פה כמה שרוצים/מוכנים שישארו

פארגו צריך לחתום פה ישר בסיום העונה וצריך להביא עוד 2 איכותי ולהעביר את אוחיון לספסל (שם מקומו)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 21 מרץ 2014, 07:43

אי אפשר להעביר את אוחיון לספסל כי אז אין לך ישראלי בחמישייה.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 מרץ 2014, 08:53

rc4991 כתב:שני המפגרים האלה פשוט העלו לי את העצבים הערב ברמה מטורפת
הכי מעצבן זה שאתה יודע מראש איזה טעויות ונזקים הם יעשו כשאין לך בכלל שליטה על זה

פארגו צריך לחתום פה ישר בסיום העונה וצריך להביא עוד 2 איכותי ולהעביר את אוחיון לספסל (שם מקומו)

אוחיון היה לא פחות גרוע מרייס והרבה יותר גרוע מהיקמן , ככה שלא הוא היה המושיע של מכבי לערב הזה .

רייס שכונה , היקמן בעונה לא טובה וכשסמית מגיע ככה למשחק רק סופו יכול לסחוב את מכבי , ברגע שהוא יצא הכול התפרק .

לגבי סמית - זה שאתה (פליקס) אומר תמיד שהוא גרוע רק מוציא אותך עוד יותר מנותק מהציאות .

זה מדהים איך בן אדם עסוק כבר שנתיים בלהוכיח שהשטות שהוא אמר לפני שנתיים לא הייתה שטות אבל המציאות לפעמים חזקה יותר מהתיאוריות המגוחכות וככה כל מה שנשאר זה לחכות למשחק לא טוב שלו כדי לחגוג את התיאוריה יחד עם הפסד של מכבי כמובן.
יוסי22

הודעהעל ידי er79 » 21 מרץ 2014, 11:09

האמת שאני מסכים עם פליקס. יש פה ניסיון לצייר את סמית הרבה יותר ממה שהוא. ושאני אומר הוא אני מתכוון לשחקן כושל ברגעי השיא של העונה מזה שנה שנייה ברציפות. לפני שנתיים הוא היה אדיר בהצלבה מול היוונים, אבל מאז הוא נפקד שנתיים. הבעיה הכרונית שיש לו ברגל מראה תמיד את אותותיה החל מאמצע העונה, ואם אתה מוסיף את זה שבליגה הוא לא משחק כדי לשמור אותו, אתה מגיע למסקנה שהוא לא שווה את השכר שלו, אחד הגבוהים במכבי, ולא ברור לי למה האריכו לו את החוזה. אני הייתי מוזיל עלויות בעמדה שלו, ומשדרג לשם שינוי הקו האחורי המסריח שיש לנו בשנתיים האחרונות.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 21 מרץ 2014, 11:13

er79 כתב:האמת שאני מסכים עם פליקס. יש פה ניסיון לצייר את סמית הרבה יותר ממה שהוא. ושאני אומר הוא אני מתכוון לשחקן כושל ברגעי השיא של העונה מזה שנה שנייה ברציפות. לפני שנתיים הוא היה אדיר בהצלבה מול היוונים, אבל מאז הוא נפקד שנתיים. הבעיה הכרונית שיש לו ברגל מראה תמיד את אותותיה החל מאמצע העונה, ואם אתה מוסיף את זה שבליגה הוא לא משחק כדי לשמור אותו, אתה מגיע למסקנה שהוא לא שווה את השכר שלו, אחד הגבוהים במכבי, ולא ברור לי למה האריכו לו את החוזה. אני הייתי מוזיל עלויות בעמדה שלו, ומשדרג לשם שינוי הקו האחורי המסריח שיש לנו בשנתיים האחרונות.

השכר שלו ממש לא גבוה - בסביבות 800 - 850 ברוטו. בכמה תוכל להוזיל את העלויות פה?
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 21 מרץ 2014, 11:14

אני מביא לך את דונטה סמית בלפחות 200 אלף פחות.
er79

הודעהעל ידי Assaf M » 21 מרץ 2014, 11:15

jjjj
נערך לאחרונה על ידי Assaf M בתאריך 20 מאי 2014, 16:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
Assaf M

הודעהעל ידי felix_r » 21 מרץ 2014, 12:10

יוסי22 כתב:
rc4991 כתב:שני המפגרים האלה פשוט העלו לי את העצבים הערב ברמה מטורפת

אוחיון היה לא פחות גרוע מרייס והרבה יותר גרוע מהיקמן , ככה שלא הוא היה המושיע של מכבי לערב הזה .

רייס שכונה , היקמן בעונה לא טובה וכשסמית מגיע ככה למשחק רק סופו יכול לסחוב את מכבי , ברגע שהוא יצא הכול התפרק .

לגבי סמית - זה שאתה (פליקס) אומר תמיד שהוא גרוע רק מוציא אותך עוד יותר מנותק מהציאות .

זה מדהים איך בן אדם עסוק כבר שנתיים בלהוכיח שהשטות שהוא אמר לפני שנתיים לא הייתה שטות אבל המציאות לפעמים חזקה יותר מהתיאוריות המגוחכות וככה כל מה שנשאר זה לחכות למשחק לא טוב שלו כדי לחגוג את התיאוריה יחד עם הפסד של מכבי כמובן.

תלמד לקרוא. לא אמרתי שסמית' תמיד גרוע. אמרתי שגם סמית' הוא שחקן לא חכם ושהוא לא יודע למסור. יש הבדל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 מרץ 2014, 13:02

er79 כתב:האמת שאני מסכים עם פליקס. יש פה ניסיון לצייר את סמית הרבה יותר ממה שהוא. ושאני אומר הוא אני מתכוון לשחקן כושל ברגעי השיא של העונה מזה שנה שנייה ברציפות. לפני שנתיים הוא היה אדיר בהצלבה מול היוונים, אבל מאז הוא נפקד שנתיים. הבעיה הכרונית שיש לו ברגל מראה תמיד את אותותיה החל מאמצע העונה, ואם אתה מוסיף את זה שבליגה הוא לא משחק כדי לשמור אותו, אתה מגיע למסקנה שהוא לא שווה את השכר שלו, אחד הגבוהים במכבי, ולא ברור לי למה האריכו לו את החוזה. אני הייתי מוזיל עלויות בעמדה שלו, ומשדרג לשם שינוי הקו האחורי המסריח שיש לנו בשנתיים האחרונות.

אני מבין שאתה חוזה עתידות ושסמית׳ יהיה השנה גרוע בהצלבה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 21 מרץ 2014, 13:08

LIAV10 כתב:

קשה לפתח ציפיות לגבי סמית' כאשר אנחנו יודעים שיש לו בעיה בברך, שמגבילה אותו במשך כל העונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 21 מרץ 2014, 13:24

LIAV10 כתב:

זה בכלל לא קשור לנבואה, רק נתונים יבשים. הסטטיסטיקה של שנתיים האחרונות מדברת בעד עצמה
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 מרץ 2014, 13:48

er79 כתב:
LIAV10 כתב:

זה בכלל לא קשור לנבואה, רק נתונים יבשים. הסטטיסטיקה של שנתיים האחרונות מדברת בעד עצמה

אבל אמרת בעצמך שנגד פאו הייתה לו סדרה מצויינת ונגד ריאל סדרה רעה.
מה הבסיס של ההנחה שלך שנגד מילאנו (כנראה) הוא יהיה רע?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 21 מרץ 2014, 17:13

לא מבין איך סמית השתרבב לו אל תוך השרשור על במי הזוג קרי.
הבעיה שלי עם המדענים היא שהם עוד ייחרבו לנו את המשחקים על האליפות. מה נגיד אז? שנתיים רצופות ללא תואר והפעם גם לא במשחק אחד אלא שניים...

לא סומך עליהם בשיט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 21 מרץ 2014, 17:18

ליאב, אמרתי שמאז פאו הוא נפקד. אחרי חצי עונה הבן אדם פשוט כבוי, וזה התחיל משנה שעברה. אולי הברכיים שלו לא מסוגלות לעמוד יותר באינטנסיביות, אולי זה משהו מנטלי, שורה תחתונה ככה הוא היה נראה החל מאמצע העונה שעברה, וככה הוא מתחיל להיראות בחודש האחרון, שזה גם אמצע העונה. אי אפשר להתכחש לזה.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 מרץ 2014, 17:24

er79 כתב:ליאב, אמרתי שמאז פאו הוא נפקד. אחרי חצי עונה הבן אדם פשוט כבוי, וזה התחיל משנה שעברה. אולי הברכיים שלו לא מסוגלות לעמוד יותר באינטנסיביות, אולי זה משהו מנטלי, שורה תחתונה ככה הוא היה נראה החל מאמצע העונה שעברה, וככה הוא מתחיל להיראות בחודש האחרון, שזה גם אמצע העונה. אי אפשר להתכחש לזה.

אני לא מבין למה אתה מגזים, נכון, היה לו חודש לא טוב ביורוליג, אבל גם היה לו חודש מטורף בתחילת השלב עם ממוצעי דאבל דאבל.
אמרת שהוא כבוי, רק לפני חמישה ימים הוא נתן משחק ענק בדרבי, לא הכל שחור. מה יקרה אם יתן שבוע הבא משחק טוב נגד ריאל?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 21 מרץ 2014, 20:24

LIAV10 כתב:
er79 כתב:ליאב, אמרתי שמאז פאו הוא נפקד. אחרי חצי עונה הבן אדם פשוט כבוי, וזה התחיל משנה שעברה. אולי הברכיים שלו לא מסוגלות לעמוד יותר באינטנסיביות, אולי זה משהו מנטלי, שורה תחתונה ככה הוא היה נראה החל מאמצע העונה שעברה, וככה הוא מתחיל להיראות בחודש האחרון, שזה גם אמצע העונה. אי אפשר להתכחש לזה.

אני לא מבין למה אתה מגזים, נכון, היה לו חודש לא טוב ביורוליג, אבל גם היה לו חודש מטורף בתחילת השלב עם ממוצעי דאבל דאבל.
אמרת שהוא כבוי, רק לפני חמישה ימים הוא נתן משחק ענק בדרבי, לא הכל שחור. מה יקרה אם יתן שבוע הבא משחק טוב נגד ריאל?

אתה מגדיר דרבי תל אביבי בחודש מרץ מאני טיים, אני לא. איפה סמית במשחקי היורוליג הגדולים בחודש האחרון? איפה הוא יהיה במשחק האליפות בליגה? איפה הוא יהיה בהצלבה? אלו השאלות שאתה צריך לשאול, ולא איך הוא נראה נגד קונוסים במדים אדומים. אם הוא ינצח את ריאל, אני מבטיח לך שלא תשמע אותי מדבר על השחקן הזה לפחות עד ההצלבה, אבל משום מה אני סקפטי
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־24 אורחים