על ידי er79 » 23 מרץ 2014, 23:09
זה פשוט מאוד, ואני צועק את זה כבר כמה שנים:
זה מתחיל מראש הנחש, פדרמן, שבמו ידיו קובר את מפעל החיים הזה שקרוי מכבי. הוא הראשון, ושותפיו יחד איתו, שחייב לשים את המפתחות על השולחן, למכור את מכבי ולעזוב אותנו לנפשנו. אין לו כסף, הוא קונה שחקנים במחיר של פיסטוק, צוחק על 10 אלף מנויים, ושם את הרווחים בכיס כדי להישאר עם הראש מעל המים בגלל הקשיים הכלכליים שלו.
זה ממשיך לבלאט שאחרי הבזיון היום הייתי מפטר אותו בלי היסוס.
ומסתיים בקבוצה, כישלון ידוע מראש, בעיקר הקו האחורי. אני מעיף 75% מהסגל בלי למצמץ.
רייס - הביתה, מצידי כבר עכשיו.
אוחיון - בכיף, תישאר, רק בתור רכז מחליף. אתה לא ראוי להיות רכז ראשון. לא מתאים לך, לך לקובאן.
היקמן - עיין ערך רייס.
לנדסברג - בתור מחליף לליגה לא מזיק. השני שיישאר עם אוחיון.
סמית - הביתה. השחקן הכי יקר בקבוצה, ששוב פעם, אמצע עונה, שנה שנייה ברציפות, מציג תפוקות שלא היו מביישות את הסופר סטאר רודני ביופורד.
פניני - שיישאר.
בלו - שיישאר.
סופו - היחיד שראוי לחוזה ארוך טווח. למרות חסרונותיו הוא היחיד שמוכיח מחויבות לסמל, יותר מכביסט מכל לגיונר מסריח שכיר חרב שחושב שמכבי זה קבוצת יורוקאפ.
טיוס - וואלה, לא יודע כבר. מתחיל לרדת לי ממנו. לא מחויב לקבוצה, לא מרשים אותי לאחרונה, ובוכה על כל מכה בגוף. אם אני רוצה לחשוב על גבוה שיכול לשחק כישראלי אני כבר מתחיל להעדיף את פישר.
ג'יימס - גמר את הקריירה. שלום.
שורה תחתונה: משאיר 5 שחקנים, רובם צריכים להשלים את זה שהם שחקני ספסל. מביא מלאי זרים חדש, שניים לפחות ברמה ברמה הכי גבוהה באירופה. אין דרך אחרת, אלא אם כן מכבי רוצה להישאר להיות שטיח של כל קבוצת פח בנוקיה.