צמד הגאונים שלנו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: צמד הגאונים שלנו

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 מרץ 2014, 20:38

אמרת שהוא כבוי בלי קשר למאני טיים, שאולי זה בגלל הברכיים.
המשחק אתמול הוא ממש לא מאני טיים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 21 מרץ 2014, 20:46

אני מחקתי את סמית' אתמול כבר בחצי הראשון כשהוא הצליח להרוס לסופו את האסיסט (אחרי שסופו חטף, כידרר לאורך כל המגרש ומסר לסמית' לסל קל)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 מרץ 2014, 21:02

אתה מחקת את סמית׳ כבר לפני שנתיים עם כל הכבוד.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 מרץ 2014, 21:23

er79 כתב:
LIAV10 כתב:
er79 כתב:ליאב, אמרתי שמאז פאו הוא נפקד. אחרי חצי עונה הבן אדם פשוט כבוי, וזה התחיל משנה שעברה. אולי הברכיים שלו לא מסוגלות לעמוד יותר באינטנסיביות, אולי זה משהו מנטלי, שורה תחתונה ככה הוא היה נראה החל מאמצע העונה שעברה, וככה הוא מתחיל להיראות בחודש האחרון, שזה גם אמצע העונה. אי אפשר להתכחש לזה.

אני לא מבין למה אתה מגזים, נכון, היה לו חודש לא טוב ביורוליג, אבל גם היה לו חודש מטורף בתחילת השלב עם ממוצעי דאבל דאבל.
אמרת שהוא כבוי, רק לפני חמישה ימים הוא נתן משחק ענק בדרבי, לא הכל שחור. מה יקרה אם יתן שבוע הבא משחק טוב נגד ריאל?

אתה מגדיר דרבי תל אביבי בחודש מרץ מאני טיים, אני לא. איפה סמית במשחקי היורוליג הגדולים בחודש האחרון? איפה הוא יהיה במשחק האליפות בליגה? איפה הוא יהיה בהצלבה? אלו השאלות שאתה צריך לשאול, ולא איך הוא נראה נגד קונוסים במדים אדומים. אם הוא ינצח את ריאל, אני מבטיח לך שלא תשמע אותי מדבר על השחקן הזה לפחות עד ההצלבה, אבל משום מה אני סקפטי

אלה השאלות שגם אתה צריך לשאול. נראה כאילו כבר ענית עליהן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 21 מרץ 2014, 21:41

MTA2311 כתב:
er79 כתב:
LIAV10 כתב:
er79 כתב:ליאב, אמרתי שמאז פאו הוא נפקד. אחרי חצי עונה הבן אדם פשוט כבוי, וזה התחיל משנה שעברה. אולי הברכיים שלו לא מסוגלות לעמוד יותר באינטנסיביות, אולי זה משהו מנטלי, שורה תחתונה ככה הוא היה נראה החל מאמצע העונה שעברה, וככה הוא מתחיל להיראות בחודש האחרון, שזה גם אמצע העונה. אי אפשר להתכחש לזה.

אני לא מבין למה אתה מגזים, נכון, היה לו חודש לא טוב ביורוליג, אבל גם היה לו חודש מטורף בתחילת השלב עם ממוצעי דאבל דאבל.
אמרת שהוא כבוי, רק לפני חמישה ימים הוא נתן משחק ענק בדרבי, לא הכל שחור. מה יקרה אם יתן שבוע הבא משחק טוב נגד ריאל?

אתה מגדיר דרבי תל אביבי בחודש מרץ מאני טיים, אני לא. איפה סמית במשחקי היורוליג הגדולים בחודש האחרון? איפה הוא יהיה במשחק האליפות בליגה? איפה הוא יהיה בהצלבה? אלו השאלות שאתה צריך לשאול, ולא איך הוא נראה נגד קונוסים במדים אדומים. אם הוא ינצח את ריאל, אני מבטיח לך שלא תשמע אותי מדבר על השחקן הזה לפחות עד ההצלבה, אבל משום מה אני סקפטי

בדיוק... מאיפה אפשר לדעת מה יהיה?

אנחנו כבר בסוף מרץ. לא צריך לחכות עוד הרבה זמן בשביל לקבל תשובות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 21 מרץ 2014, 21:58

LIAV10 כתב:אתה מחקת את סמית׳ כבר לפני שנתיים עם כל הכבוד.

תלוי למה בדיוק אתה קורא "מחקת".
זה שהוא לא כזה גדול כמו שאמרו עליו ואין לו איזו אקסטרה של כוכב אירופי, ראיתי כבר מהתחלה כפי שציינת.
מצד שני אני גם לא שללתי את העובדה שהוא עובד קשה ותורם הרבה לקבוצה בצד ההגנתי (בעונות הקודמות בעיקר).
היו לו המון משחקים טובים מאוד, אבל באמת שאף פעם הוא לא גרם לי להתחבר אליו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 מרץ 2014, 22:25

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:אתה מחקת את סמית׳ כבר לפני שנתיים עם כל הכבוד.

תלוי למה בדיוק אתה קורא "מחקת".
זה שהוא לא כזה גדול כמו שאמרו עליו ואין לו איזו אקסטרה של כוכב אירופי, ראיתי כבר מהתחלה כפי שציינת.
מצד שני אני גם לא שללתי את העובדה שהוא עובד קשה ותורם הרבה לקבוצה בצד ההגנתי (בעונות הקודמות בעיקר).
היו לו המון משחקים טובים מאוד, אבל באמת שאף פעם הוא לא גרם לי להתחבר אליו.

כי הוא שחקן משלים, אתה אמור להתחבר לכוכבים ולספקי הנקודות, הבעיה היא שבמקום שיהיו שלושה כאלו בקבוצה יש רק את סופו.
סמית׳ ליד גארדים טובים בא לידי ביטוי טוב יותר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 22 מרץ 2014, 00:08

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
er79 כתב:
LIAV10 כתב:

אני יותר מאשמח לטעות, לדעתי אני לא טועה. כמו שאמרתי, אם הוא יככב מול ריאל, לא מוציא עליו מילה לפחות עד להצלבה. שהוא יוכיח, אני לא צריך להוכיח, הוא זה שחרבן במכנסיים החל מאצע העונה שעברה, ועושה רושם שגם עכשיו, אמצע עונה פחות או יותר, הוא מתחיל להשמיע קולות חריקה.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 22 מרץ 2014, 13:01

er79 כתב:
jol9 כתב:

אני יותר מאשמח לטעות, לדעתי אני לא טועה. כמו שאמרתי, אם הוא יככב מול ריאל, לא מוציא עליו מילה לפחות עד להצלבה. שהוא יוכיח, אני לא צריך להוכיח, הוא זה שחרבן במכנסיים החל מאצע העונה שעברה, ועושה רושם שגם עכשיו, אמצע עונה פחות או יותר, הוא מתחיל להשמיע קולות חריקה.[/quote]

מה שיהיה עוד שבוע, שבועיים וחודש, נוכל לראות ממש עוד מעט. אני לא חושב שסמית' צריך להימדד על האם יקלע 15 נק' או 10.
יש לו כמה דברים שהוא עושה טוב תמיד. הדבר שחסר לו כרגע, בשבועות האחרונים, זה אחוזי קליעה. את כל השאר הוא עושה בסדר גמור.

בכל אופן, הצלחה של סמית', זה הצלחה של מכבי, כי הוא בניגוד לחברים אחרים בקבוצה, לא מצליח על חשבון הקבוצה, אלא להיפך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 23 מרץ 2014, 22:08

מבחינתי אפשר לשלוח גם את שני הגאונים הביתה עוד הלילה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 מרץ 2014, 22:08

roy1000 כתב:מבחינתי אפשר לשלוח גם את שני הגאונים הביתה עוד הלילה.

מבחינתי היה צריך לשלוח את שניהם כבר באוקטובר. זה כישלון ידוע מראש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 24 מרץ 2014, 00:09

הם באמת נראים רע, אבל משום מה אף אחד לא מדבר על אוחיון, הוא נראה רע כמוהם.
Maccabikid

הודעהעל ידי Roni1 » 24 מרץ 2014, 00:17

roy1000 כתב:מבחינתי אפשר לשלוח גם את שני הגאונים הביתה עוד הלילה.

ביזיון שהם לובשים צהוב, הכי מביישים בהיסטוריה
Roni1

הודעהעל ידי felix_r » 24 מרץ 2014, 00:26

היקמן לא היה כל כך גרוע. השופטים הדביקו לו עבירות על כל נגיעה בהגנה, ובצד השני נתנו להפועל לפוצץ אותו חופשי בחדירות.

הדברים שעיצבנו אותו אצלו היו יותר העזרה בהגנה מהצד החזק (כשהוא בא לעזור לבלו לשמור על דאנקן) שעלו לנו בשתי שלשות קלות, אבל זה משהו שהמאמן אמור לומר לו לא לעשות.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 24 מרץ 2014, 00:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 24 מרץ 2014, 00:28

felix_r כתב:היקמן היה לא היה כל כך גרוע. השופטים הדביקו לו עבירות על כל נגיעה בהגנה, ובצד השני נתנו להפועל לפוצץ אותו חופשי בחדירות.

הדברים שעיצבנו אותו אצלו היו יותר העזרה בהגנה מהצד החזק (כשהוא בא לעזור לבלו לשמור על דאנקן) שעלו לנו בשתי שלשות קלות, אבל זה משהו שהמאמן אמור לומר לו לא לעשות.

היקמן שם זין על הכל חוץ מהשורה הסטטיסטית שלו.
תנסה מדי פעם לעקוב אחריו.

ד"א זאת מחמאה עבורו, כי אם זה לא נכון, אז הוא באמת טמבל שלא מבין מה קורה סביבו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 מרץ 2014, 00:31

jol9 כתב:
felix_r כתב:היקמן היה לא היה כל כך גרוע. השופטים הדביקו לו עבירות על כל נגיעה בהגנה, ובצד השני נתנו להפועל לפוצץ אותו חופשי בחדירות.

היקמן שם זין על הכל חוץ מהשורה הסטטיסטית שלו.
תנסה מדי פעם לעקוב אחריו.

ד"א זאת מחמאה עבורו, כי אם זה לא נכון, אז הוא באמת טמבל שלא מבין מה קורה סביבו.

תשמע, מהיום הראשון שלו במכבי אמרתי שהוא מיותר, אבל אני מנסה להיות אובייקטיבי ספציפית למשחק הזה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מקובי » 24 מרץ 2014, 02:41

ממה שראיתי היום היקמן היחיד שלא ברח מהכדור.
זה היה נראה כאילו מכבי הם עדר ללא רועה והיקמן לפחות ברבע האחרון ניסה לפחות ליצור מהלכים.

בכל מקרה- שניהם לא צריכים להיות פה בשנה הבאה.
מקובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2014, 08:57

היקמן ניסה ליצור נקודות, לא מהלכים. הוא גם הצליח.
זה מה שהיקמן עושה פה כבר שנתיים. סטטיסטיקה(לפעמים בגארבג').
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 24 מרץ 2014, 10:08

MTA2311 כתב:היקמן ניסה ליצור נקודות, לא מהלכים. הוא גם הצליח.

מישהו כתב שכל עוד היקמן בקבוצה מכבי תמשיך להפסיד אליפויות. היום אפשר בהחלט להבין ולתהות, מה הלך לפדרמן בראש כשהחליטו להשאיר את השחקן הזה בקבוצה
אחרי ההשפלה מול ריאל והפסד האליפות לחיפה.
מכבי צריכה גארד איכותי. מכיוון שאוחיון לא גארד איכותי ברמה הגבוהה של אירופה, ורייס היה ברור שאיננו כזה, אז כנראה שחשבו שהיקמן הוא כזה, וזאת בדיחה על חשבוננו.

אחרי אתמול, ולפני ריאל, זה זמן טוב לדני פדרמן לעשות קצת חשבון נפש ולחשוב איך יכול להיות שמאז שהוא הפך להיות פעיל חזק במכבי, הקבוצה הזאת רק הולכת אחורה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2014, 10:20

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:היקמן ניסה ליצור נקודות, לא מהלכים. הוא גם הצליח.

מישהו כתב שכל עוד היקמן בקבוצה מכבי תמשיך להפסיד אליפויות. היום אפשר בהחלט להבין ולתהות, מה הלך לפדרמן בראש כשהחליטו להשאיר את השחקן הזה בקבוצה
אחרי ההשפלה מול ריאל והפסד האליפות לחיפה.
מכבי צריכה גארד איכותי. מכיוון שאוחיון לא גארד איכותי ברמה הגבוהה של אירופה, ורייס היה ברור שאיננו כזה, אז כנראה שחשבו שהיקמן הוא כזה, וזאת בדיחה על חשבוננו.

אחרי אתמול, ולפני ריאל, זה זמן טוב לדני פדרמן לעשות קצת חשבון נפש ולחשוב איך יכול להיות שמאז שהוא הפך להיות פעיל חזק במכבי, הקבוצה הזאת רק הולכת אחורה.

בנושא היקמן האשם העיקרי מבחינתי הוא בלאט. נכון, גם לפדרמן יש חלק, כי אין ספק שהוא צריך להשקיע הרבה יותר בקו האחורי, אבל בסופו של דבר גם היקמן מרוויח לא מעט. מי שרואה את המשחקים של מכבי באדיקות, לא יכול לטעות לגבי מה שבלאט חושב על היקמן. הוא השחקן שלו על המגרש. גם כשהוא טועה, גם כשהוא מחרב את המשחק הקבוצתי וגם כשיש שחקן טוב ממנו על הספסל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־24 אורחים