ההכנות לעונה הבאה - התחילה עונת המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההכנות לעונה הבאה

הודעהעל ידי er79 » 29 מרץ 2014, 17:13

felix_r כתב:
er79 כתב:
felix_r כתב:הייתי מעדיף שהכסף הגדול יושקע בלאנגפורד ולא ברכז, כי אנחנו חייבים את אוחיון בחמישיה בגלל החוק הרוסי

למה? אפשר להסתפק בפניני וטיוס. זה לא קריטי. אוחיון לא ראוי ללבוש את גופיית הרכז הראשון של הקבוצה, לא יעזור כלום.

לדעתי זה כן קריטי.
לדעתי ההרכב של מכבי צריך להיות זהה בשתי המסגרות, ולא צריך להמציא את הגלגל מחדש כשעוברים ממסגרת אחת לשניה.

אני לשם שינוי רוצה רכז חכם בקבוצה, אחרי כמה שנות גלות של טמטום. אוחיון לא ראוי לחמישיה הפותחת. חוץ מזה, לנגפורד לא יהיה בקיץ באזור חיוג של פדרמן. גם לא פארגו אבל קיים סיכוי שניתן יהיה להחתים אותו בסכום זול יותר אם יהיו התפתחויות עם צסק"א
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 17:32

jol9 כתב:רוי - פארגו הוא שחקן שנתן עונה אחת גדולה (נניח) ביורוליג, ומאז הוא נתן כמה עונות חלשות בNBA וגם העונה הוא חלש בצסקא.
ברור שמבחינת פוטנציאל הוא שם, אבל בשביל להתייחס אליו כשחקן של מליון וחצי דולר, הוא חייב להוכיח את עצמו עוד.
אני אישית חושב שמכבי יכולה לעזור לו בדיוק כמו שהוא יכול לעזור למכבי ולכן אני מקווה שאם הוא כן יגיע, זה יהיה באיזשהו הסכם נוח למכבי ולא בעבור מליון וחצי שיגביל את שאר הסגל.

אני חושב שהיו לו כמה משחקים לא רעים ב- NBA כשהוא קיבל הזדמנות. בסופו של דבר הוא לא הצליח להישאר, אבל קשה להאשים אותו בזה.
בצסק"א הוא לא מצליח, אבל הם קבוצה מאוד עמוסה בקו האחורי ולא בטוח שפארגו ומסינה מתאימים. הבחור יודע לצבור נקודות - את זה אני יודע, והוא יעשה את זה יותר טוב מהיקמן/רייס. לדבי הסכומים - באמת שאין לי מושג אם זה היה מליון או מליון וחצי. אני יודע ששחקן טוב ממנו כנראה שלא יגיע, ככה שהסכום לא ממש רלוונטי (כמו שאנחנו יודעים במכבי אין תקציב כולל לשחקנים, אלא יש תקציב פר שחקן).
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 17:36

jol9 כתב:יש המון שחקנים שיכולים להפוך להיות כוכבים באירופה. אולי לא בסדר גודל של פארקר, אבל מספיק טובים. למכבי יש גם את היכולת לפתות אותם גם בכסף, גם בתנאים, וכמובן בת"א שאמורה
להיות קוסמת יותר מאשר לשבת על הספסל בסולט לייק סיטי או במיניסוטה...

אתה כל כך טועה בזה. שחקן אמריקאי יעדיף להיות בחור הכי גדול בארה"ב ולא באירופה. זה פשוט ככה. אי אפשר להביא שחקן עם חוזה מינימום ב- NBA, אלא רק כאלו שנפלטו החוצה. אני לא חושב שיש לך המון כוכבים במצבים האלה וכמו שיובל אמר, סיכויי הצצלחה ה םלא ענקיים. יכול להיות שזה שווה את הסיכון, אבל בהחלט אפשר ליפול עם שחקנים כאלה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 17:38

er79 כתב:אני לשם שינוי רוצה רכז חכם בקבוצה, אחרי כמה שנות גלות של טמטום. אוחיון לא ראוי לחמישיה הפותחת. חוץ מזה, לנגפורד לא יהיה בקיץ באזור חיוג של פדרמן. גם לא פארגו אבל קיים סיכוי שניתן יהיה להחתים אותו בסכום זול יותר אם יהיו התפתחויות עם צסק"א

פליקס צודק פה. חייבים ישראלי (לא מתאזרח) בחמישייה וזה יכול להיות רק אוחיון כי פניני יושב על עמדה 3 שזה נמצא סמית'. אוחיון ימשיך להיות הרכז הפותח, בטח אחרי שיקבל שידרוג גדול לשכר בקיץ.

בכל מקרה, הבעיה של מכבי היא לא אוחיון.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 17:41

er79 כתב:אופירה אסייג החליטה שבלאט לא יהיה במכבי בעונה הבאה, ושיבוא מאמן זר

http://www.one.co.il/Article/231444.html

לא ברור לי איזה מאמן זר אפשר להביא למכבי? הרי מאמן בכיר ירצה סגל יקר (כמו שמודים במכבי), ולא כבר עדיף גודס ממאמן מהדרג השני?
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 29 מרץ 2014, 17:42

אוחיון הוא לא הבעיה, אבל הוא גם לא הפתרון. לא אמרתי שאוחיון צריך ללכת, אבל הוא צריך להתרגל לעלות מהספסל. שורה תחתונה, לא הגענו לכלום עם אוחיון כרכז ראשון. חוץ מסדרה אדירה נגד פאו לפני שנתיים, לא קיבלתי ממנו כלום. לא ברורה ההערצה אליו, פשוט התאומים כל כך זוועתיים, שאוחיון נראה לחלק מהאנשים פה כמו רונדו. מעבר לכך, לנגפורד לא יהיה פה, שכחו מזה. תג המחיר שלו יקפוץ שנה הבאה למינימום 2 מליון יורו. מכבי חייבת לעשות הכל כדי להנחית לפה את פארגו.
er79

הודעהעל ידי גל גל » 29 מרץ 2014, 17:43

roy1000 כתב:
er79 כתב:אופירה אסייג החליטה שבלאט לא יהיה במכבי בעונה הבאה, ושיבוא מאמן זר

http://www.one.co.il/Article/231444.html

לא ברור לי איזה מאמן זר אפשר להביא למכבי? הרי מאמן בכיר ירצה סגל יקר (כמו שמודים במכבי), ולא כבר עדיף גודס ממאמן מהדרג השני?

אולי יביאו מאמן מכללות כזה סטייל בראד גרינברג

דרך אגב שחקן שמאוד הייתי רוצה לראות במכבי ולדעתי היה ממש מתאים זה נולן סמית
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 17:49

er79 כתב:אוחיון הוא לא הבעיה, אבל הוא גם לא הפתרון. לא אמרתי שאוחיון צריך ללכת, אבל הוא צריך להתרגל לעלות מהספסל. שורה תחתונה, לא הגענו לכלום עם אוחיון כרכז ראשון. חוץ מסדרה אדירה נגד פאו לפני שנתיים, לא קיבלתי ממנו כלום. לא ברורה ההערצה אליו, פשוט התאומים כל כך זוועתיים, שאוחיון נראה לחלק מהאנשים פה כמו רונדו. מעבר לכך, לנגפורד לא יהיה פה, שכחו מזה. תג המחיר שלו יקפוץ שנה הבאה למינימום 2 מליון יורו. מכבי חייבת לעשות הכל כדי להנחית לפה את פארגו.

אני אשאל שוב - אם לא אוחיון מי יהיה הישראלי בחמישייה? אין תחליף לאוחיון בין אם אתה אוהב את זה או לא.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 17:51

גל גל כתב:אולי יביאו מאמן מכללות כזה סטייל בראד גרינברג

דרך אגב שחקן שמאוד הייתי רוצה לראות במכבי ולדעתי היה ממש מתאים זה נולן סמית

מאוד קשה למצוא מאמן כזה והסיכון ענק להביא מישהו שלא מכיר כדורסל אירופאי. באמת שגודס עדיף. נולן סמית' שחקן מעניין, אבל אי אפשר לדעת אם הוא יצליח ביורוליג.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 מרץ 2014, 17:52

אני בעד קו אחורי של אוחיון, פארגו, הימור זר בעמדה 2 (בראון?) ולאנדסברג.
לא רואה בעיה שאוחיון פותח רכז עם פארגו בעמדה 2 ואז בראון עולה מהספסל במקום אוחיון ופארגו מרכז.
ככה אני לא מוותר על רכז איכותי ועדיין לא מוציא את אוחיון מהחמישייה עם אופצייה ל-2 מפתיע מהספסל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2014, 17:54

קודם כל, בלו או פניני יכולים לשחק בחמישייה. דבר שני, אוחיון יכול לשחק גם בחמישייה עם פארגו, שהוא לא בדיוק רכז טבעי.
בכל מקרה, יוגב מציג יכולת נוראית מאז שהוא חזר מהפציעה, וגם לפניה המספרים שלו ממש לא היו מדהימים. חוזה עתק הוא לא יקבל בשום מקום.

היחיד שבשבילו שווה להשאיר את יוגב כרכז המוביל בסגל הוא לנגפורד, אבל ברור לכולם שהוא לא יגיע לכאן. הוא נותן עונה גדולה, שתקפיץ את השווי שלו משמעותית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 29 מרץ 2014, 17:55

פליקס, מה מפריע לך שינוי אחד בחמישייה בין היורוליג לליגה הישראלית? צסק''א עושים את זה יפה מאוד כבר כמה שנים. נכון שלנו לא יהיה ישראלי ברמה של חריאפה בחמישייה, אבל עדיין.
שחף

הודעהעל ידי שחף » 29 מרץ 2014, 17:56

roy1000 כתב:
er79 כתב:אוחיון הוא לא הבעיה, אבל הוא גם לא הפתרון. לא אמרתי שאוחיון צריך ללכת, אבל הוא צריך להתרגל לעלות מהספסל. שורה תחתונה, לא הגענו לכלום עם אוחיון כרכז ראשון. חוץ מסדרה אדירה נגד פאו לפני שנתיים, לא קיבלתי ממנו כלום. לא ברורה ההערצה אליו, פשוט התאומים כל כך זוועתיים, שאוחיון נראה לחלק מהאנשים פה כמו רונדו. מעבר לכך, לנגפורד לא יהיה פה, שכחו מזה. תג המחיר שלו יקפוץ שנה הבאה למינימום 2 מליון יורו. מכבי חייבת לעשות הכל כדי להנחית לפה את פארגו.

אני אשאל שוב - אם לא אוחיון מי יהיה הישראלי בחמישייה? אין תחליף לאוחיון בין אם אתה אוהב את זה או לא.

מה הבעיה להביא רכז זר שישחק עם אוחיון בליגה ועוד 2 זול שיעלה מהספסל?
ניהול המשחק במכבי הוא זוועתי בשלוש השנים האחרונות ואוחיון ברוב המשחקים מול הקבוצות הגדולות משחק בעיקר לרוחב. הוא לא יכול לעבור הגנות ברמה של צסק''א וריאל בכידרור והוא לא קולע מבחוץ.

הזכירו פה את נולן סמית', יכול להיות פיתרון מעניין. יחד עם רכז איכותי זה יכול להיות קו אחורי לא רע בכלל.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 17:59

שחף כתב:מה הבעיה להביא רכז זר שישחק עם אוחיון בליגה ועוד 2 זול שיעלה מהספסל?
הזכירו פה את נולן סמית', יכול להיות פיתרון מעניין. יחד עם רכז איכותי זה יכול להיות קו אחורי לא רע בכלל.

אין לי בעיה להביא קומבו כמו פארגו שיפתח ביחד עם יוגב, אבל גם ביורוליג, אתה צריך ישראלי אחד בחמישייה והישראלי הזה יהיה אוחיון.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 29 מרץ 2014, 18:02

אין היום דבר כזה "קומבו". כמעט כל הרכזים שומרים ומשחקים גם בעמדה 2. מה שיש זה מספרי 2 שלא יודעים לנהל משחק. אני חושב שבשוק יש הרבה פחות פיתרונות איכותיים לעמדה 2. יש את לאנגפורד שיעלה סכומים שדני לא ישלם ו...זהו בערך. האופציה השנייה זה להביא שחקן בלי ניסיון מה-NBA שהיא בעיני הרבה פחות טובה.
שחף

הודעהעל ידי גל גל » 29 מרץ 2014, 18:03

שימו את פארגו ונולן סמית בקו אחורי וזה קו אחורי באמת טוב וביחד עם דווין דמית יכול להיות קו אחורי אם הגנה מפחידה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 29 מרץ 2014, 18:47

אין בעיה, תן לי את פארגו ומצידי שאוחיון יפתח בליגה כל משחק. זה לא אקוטי, העיקר שפארגו יגיע. ביורוליג אוחיון לא יכול לפתוח.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 29 מרץ 2014, 18:54

er79 כתב:אין בעיה, תן לי את פארגו ומצידי שאוחיון יפתח בליגה כל משחק. זה לא אקוטי, העיקר שפארגו יגיע. ביורוליג אוחיון לא יכול לפתוח.

אני מנסה להסביר לך בפעם האלף - גם ביורוליג צריך ישראלי אחד לפחות בחמישייה. אוחיון ימשיך לפתוח ביורוליג בין אם אתה רוצה או לא.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 29 מרץ 2014, 19:45

roy1000 כתב:
er79 כתב:אין בעיה, תן לי את פארגו ומצידי שאוחיון יפתח בליגה כל משחק. זה לא אקוטי, העיקר שפארגו יגיע. ביורוליג אוחיון לא יכול לפתוח.

אני מנסה להסביר לך בפעם האלף - גם ביורוליג צריך ישראלי אחד לפחות בחמישייה. אוחיון ימשיך לפתוח ביורוליג בין אם אתה רוצה או לא.

וגם אני מסביר לך בפעם ה-1001:פניני. אוחיון לא ראוי לתפקיד הזה כרגע.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 29 מרץ 2014, 19:50

roy1000 כתב:
jol9 כתב:יש המון שחקנים שיכולים להפוך להיות כוכבים באירופה. אולי לא בסדר גודל של פארקר, אבל מספיק טובים. למכבי יש גם את היכולת לפתות אותם גם בכסף, גם בתנאים, וכמובן בת"א שאמורה
להיות קוסמת יותר מאשר לשבת על הספסל בסולט לייק סיטי או במיניסוטה...

אתה כל כך טועה בזה. שחקן אמריקאי יעדיף להיות בחור הכי גדול בארה"ב ולא באירופה. זה פשוט ככה. אי אפשר להביא שחקן עם חוזה מינימום ב- NBA, אלא רק כאלו שנפלטו החוצה. אני לא חושב שיש לך המון כוכבים במצבים האלה וכמו שיובל אמר, סיכויי הצצלחה ה םלא ענקיים. יכול להיות שזה שווה את הסיכון, אבל בהחלט אפשר ליפול עם שחקנים כאלה.

אתה באמת בטוח בזה? בדקת אצל כל השחקנים האמריקאים מה הם מעדיפים לעשות?
אני חושב שזה בכלל לא רעיון רע לנסות למצוא שחקן משם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים