29 מרץ 2014, 17:13
felix_r כתב:er79 כתב:felix_r כתב:הייתי מעדיף שהכסף הגדול יושקע בלאנגפורד ולא ברכז, כי אנחנו חייבים את אוחיון בחמישיה בגלל החוק הרוסי
למה? אפשר להסתפק בפניני וטיוס. זה לא קריטי. אוחיון לא ראוי ללבוש את גופיית הרכז הראשון של הקבוצה, לא יעזור כלום.
לדעתי זה כן קריטי.
לדעתי ההרכב של מכבי צריך להיות זהה בשתי המסגרות, ולא צריך להמציא את הגלגל מחדש כשעוברים ממסגרת אחת לשניה.
29 מרץ 2014, 17:32
jol9 כתב:רוי - פארגו הוא שחקן שנתן עונה אחת גדולה (נניח) ביורוליג, ומאז הוא נתן כמה עונות חלשות בNBA וגם העונה הוא חלש בצסקא.
ברור שמבחינת פוטנציאל הוא שם, אבל בשביל להתייחס אליו כשחקן של מליון וחצי דולר, הוא חייב להוכיח את עצמו עוד.
אני אישית חושב שמכבי יכולה לעזור לו בדיוק כמו שהוא יכול לעזור למכבי ולכן אני מקווה שאם הוא כן יגיע, זה יהיה באיזשהו הסכם נוח למכבי ולא בעבור מליון וחצי שיגביל את שאר הסגל.
29 מרץ 2014, 17:36
jol9 כתב:יש המון שחקנים שיכולים להפוך להיות כוכבים באירופה. אולי לא בסדר גודל של פארקר, אבל מספיק טובים. למכבי יש גם את היכולת לפתות אותם גם בכסף, גם בתנאים, וכמובן בת"א שאמורה
להיות קוסמת יותר מאשר לשבת על הספסל בסולט לייק סיטי או במיניסוטה...
29 מרץ 2014, 17:38
er79 כתב:אני לשם שינוי רוצה רכז חכם בקבוצה, אחרי כמה שנות גלות של טמטום. אוחיון לא ראוי לחמישיה הפותחת. חוץ מזה, לנגפורד לא יהיה בקיץ באזור חיוג של פדרמן. גם לא פארגו אבל קיים סיכוי שניתן יהיה להחתים אותו בסכום זול יותר אם יהיו התפתחויות עם צסק"א
29 מרץ 2014, 17:41
er79 כתב:אופירה אסייג החליטה שבלאט לא יהיה במכבי בעונה הבאה, ושיבוא מאמן זר
http://www.one.co.il/Article/231444.html
29 מרץ 2014, 17:42
29 מרץ 2014, 17:43
roy1000 כתב:er79 כתב:אופירה אסייג החליטה שבלאט לא יהיה במכבי בעונה הבאה, ושיבוא מאמן זר
http://www.one.co.il/Article/231444.html
לא ברור לי איזה מאמן זר אפשר להביא למכבי? הרי מאמן בכיר ירצה סגל יקר (כמו שמודים במכבי), ולא כבר עדיף גודס ממאמן מהדרג השני?
29 מרץ 2014, 17:49
er79 כתב:אוחיון הוא לא הבעיה, אבל הוא גם לא הפתרון. לא אמרתי שאוחיון צריך ללכת, אבל הוא צריך להתרגל לעלות מהספסל. שורה תחתונה, לא הגענו לכלום עם אוחיון כרכז ראשון. חוץ מסדרה אדירה נגד פאו לפני שנתיים, לא קיבלתי ממנו כלום. לא ברורה ההערצה אליו, פשוט התאומים כל כך זוועתיים, שאוחיון נראה לחלק מהאנשים פה כמו רונדו. מעבר לכך, לנגפורד לא יהיה פה, שכחו מזה. תג המחיר שלו יקפוץ שנה הבאה למינימום 2 מליון יורו. מכבי חייבת לעשות הכל כדי להנחית לפה את פארגו.
29 מרץ 2014, 17:51
גל גל כתב:אולי יביאו מאמן מכללות כזה סטייל בראד גרינברג
דרך אגב שחקן שמאוד הייתי רוצה לראות במכבי ולדעתי היה ממש מתאים זה נולן סמית
29 מרץ 2014, 17:52
29 מרץ 2014, 17:54
29 מרץ 2014, 17:55
29 מרץ 2014, 17:56
roy1000 כתב:er79 כתב:אוחיון הוא לא הבעיה, אבל הוא גם לא הפתרון. לא אמרתי שאוחיון צריך ללכת, אבל הוא צריך להתרגל לעלות מהספסל. שורה תחתונה, לא הגענו לכלום עם אוחיון כרכז ראשון. חוץ מסדרה אדירה נגד פאו לפני שנתיים, לא קיבלתי ממנו כלום. לא ברורה ההערצה אליו, פשוט התאומים כל כך זוועתיים, שאוחיון נראה לחלק מהאנשים פה כמו רונדו. מעבר לכך, לנגפורד לא יהיה פה, שכחו מזה. תג המחיר שלו יקפוץ שנה הבאה למינימום 2 מליון יורו. מכבי חייבת לעשות הכל כדי להנחית לפה את פארגו.
אני אשאל שוב - אם לא אוחיון מי יהיה הישראלי בחמישייה? אין תחליף לאוחיון בין אם אתה אוהב את זה או לא.
29 מרץ 2014, 17:59
שחף כתב:מה הבעיה להביא רכז זר שישחק עם אוחיון בליגה ועוד 2 זול שיעלה מהספסל?
הזכירו פה את נולן סמית', יכול להיות פיתרון מעניין. יחד עם רכז איכותי זה יכול להיות קו אחורי לא רע בכלל.
29 מרץ 2014, 18:02
29 מרץ 2014, 18:03
29 מרץ 2014, 18:47
29 מרץ 2014, 18:54
er79 כתב:אין בעיה, תן לי את פארגו ומצידי שאוחיון יפתח בליגה כל משחק. זה לא אקוטי, העיקר שפארגו יגיע. ביורוליג אוחיון לא יכול לפתוח.
29 מרץ 2014, 19:45
roy1000 כתב:er79 כתב:אין בעיה, תן לי את פארגו ומצידי שאוחיון יפתח בליגה כל משחק. זה לא אקוטי, העיקר שפארגו יגיע. ביורוליג אוחיון לא יכול לפתוח.
אני מנסה להסביר לך בפעם האלף - גם ביורוליג צריך ישראלי אחד לפחות בחמישייה. אוחיון ימשיך לפתוח ביורוליג בין אם אתה רוצה או לא.
29 מרץ 2014, 19:50
roy1000 כתב:jol9 כתב:יש המון שחקנים שיכולים להפוך להיות כוכבים באירופה. אולי לא בסדר גודל של פארקר, אבל מספיק טובים. למכבי יש גם את היכולת לפתות אותם גם בכסף, גם בתנאים, וכמובן בת"א שאמורה
להיות קוסמת יותר מאשר לשבת על הספסל בסולט לייק סיטי או במיניסוטה...
אתה כל כך טועה בזה. שחקן אמריקאי יעדיף להיות בחור הכי גדול בארה"ב ולא באירופה. זה פשוט ככה. אי אפשר להביא שחקן עם חוזה מינימום ב- NBA, אלא רק כאלו שנפלטו החוצה. אני לא חושב שיש לך המון כוכבים במצבים האלה וכמו שיובל אמר, סיכויי הצצלחה ה םלא ענקיים. יכול להיות שזה שווה את הסיכון, אבל בהחלט אפשר ליפול עם שחקנים כאלה.